joi, 21 noiembrie 2013

Tehnologia Fundatiei Keshe – Inceputul Noii Ere a umanitatii


            Video de prezentare a tehnologiei Keshe aici :Mehran Tavakoli Keshe, fondatorul fundatiei cu acelasi nume din Belgia, de
origine iranian, inginer in fizica nucleara a facut cercetari multi ani in domeniul obtinerii energiei din vidul cosmic sau cum ne este cunoscuta ,,free energy" si din plasma. A realizat o serie de dispozitive care ar revolutiona obtinerea energiei de orice fel pentru oamenii de pe intreaga planeta cat si transporturile de orice fel, de la cele locale pana la cele galactice si care ar ,,inchide" pentru totdeauna era combustibilor fosili si dictatura corporatiilor energetice mondiale.
Din 21 martie 2013 fundatia a inceput o serie de conferinte publice referitoare la aceste subiecte cu implementare cat mai rapida a lor in viata comunitatilor, se pare ca prima conferinta a fost in Italia chiar pe 21 martie. Trebuie sa amintesc faptul ca anul trecut fundatia a invitat toate statele planetei la o conferinta prin care li se aducea la cunostinta obtinerea acestei tehnologii si distribuirea ei in mod gratuit tuturor cu conditia pacii planetare si catre intreaga populatie.
 Au participat foarte putine state si nu s-a auzit nimic in mass-media.....


Un interviu video de doua ore intre Mehran Keshe si Alfred Lambremont Webre mai jos in engleza.


 Mai jos este comunicatul fundatiei tradus, documentele la care face referire le gasiti pe link la sfarsitul paginii in format PDF.

Semnarea Tratatului de Pace Mondiala si Conferinta de Pace Mondiala

  ,, Fundatia Keshe a facut o promisiune ca va lansa o serie de informatii despre urmatorul pas in eliberarea tehnologiilor sale care vor aduce pacea si egalitatea pentru omenire.
Noi nu am sugerat un loc anume pentru conferinta de pace si ne-am gandit ca alegerea omenirii ar fi cel mai potrivit. Aceasta conferinta de pace poate avea loc in Teheran, birourile ONU din New York, Beijing, Moscova sau orice alt loc de pa pamant intr-o locatie care este acceptabila pentru toti.

La data de 21.01.2013  s-au eliberat documentele in format PDF ( se gasesc pe site-ul http://www.keshefoundation.org/introduction/342-important-announcement-by-the-keshe-foundation.html ) , iar omenirea are 60 de zile pentru setarea scenei,pana la 21.03.2013, de a realiza ceea ce stramosii nostri nu au putut-o face de mii de ani.
Rasa umana detine acum tehnologia pentru a impune pacea in lume iar colectivitatea umana are determinarea de a face asta.
Pentru a putea obtine pacea mondiala Fundatia Keshe isi deplaseaza sediul intr-o locatie noua si iese din actuala inchisoare Belgia, care i-a fost impusa prin presiune politica internationala in ultimii noua ani.
Fundatia va anunta curand noua sa locatie, astfel incat sa putem vedea acest tratat derulandu-se in conditii de siguranta. In acest fel, toate restrictiile politice si de presa privind Fundatia Keshe vor fi eliminate si vom colabora cu toti cetatenii din lume, pentru a va asigura ca tratatul privind pacea lumii poate fi realizat.
Va rugam sa colaborati cu Fundatia Keshe si de astazi sa inceapa un nou capitol pentru umanitate. Scopul nostru este ca fiecare om de pe planeta sa accepte si sa semneze tratatul de pace cu faptele lor, inimile, sufletul si cuvintele lor.
Fundatia cheama cetatenii lumii sa faca ceea ce au facut in ultimele 12 luni si individual sa devina mesageri ai pacii pentru casa , orasul , natiunea si omenirea lor, sa ia mesajele din aceste patru scrisori si sa le distribuie tuturor liderilor lumii, ambasadori, primari, lideri religiosi, vecini, frati si surori.
Acest lucru poate fi realizat prin punerea acestor patru scrisori peste tot, fie pe net, mass-media, social-media, acasa, locul de munca, palatele parlamentelor, precum si prin incurajarea guvernelor voastre, liderii comunitatilor si indivizilor sa semneze acest tratat si sa participe la conferintele de pace organizate de natiunea voastra.
Eu va multumesc pentru sprijinul dumneavoastra si sper ca vom putea realiza impreuna in viitorul apropiat ceea ce omenirea a scapat de la inceputul timpului.
Este timpul pentru a incepe un nou capitol in viata omului pe pamant, unde pacea si deservirea umanitatii vor deveni centrul si punctul focar al fiecarui om si nu viata materialista falsa de astazi, care a adus atat de multa mizerie omului inca de la inceputuri.
  Nu imi pot imagina ca un adevarat om al pacii sau un lider mondial va refuza sa semneze sau sa actioneze conform credintei proprii prin semnarea acestui tratat.

        M T Keshe

The Founder of the Keshe Foundation                                


In alta ordine de idei, se pare ca aceasta tehnologie a fost oferita Iranului si in consecinta, anul trecut, Iranul a capturat o drona americana fara sa o doboare sau sa aiba macar o singura zgarietura( oare a fost un motiv pentru care SUA nu a mai atacat Iranul..?). Se stie ca actualele drone( aeronave fara pilot, telecomandate de la sol care sunt intrebuintate in misiuni de recunoastere, bruiaj radioelectronic sau chiar de distrugere a unor obiective sau anihilare a unor grupuri sau personalitati), au o tehnologie foarte avansata de constructie si sunt considerate nedetectabile si indestructibile.


Civilizatia umana se afla deja intr-o noua era. Infumuratii de la Washington continua dezinformarea si mascarada in mass-media, inclusiv la adresa acestei fundatii.
Keshe a impartasit deja tehnologiile sale unor guverne de pe planeta, acestea le-au si implementat deja( se pare ca este vorba despre Rusia, China, Iran, India, Brazilia, Africa de Sud, Italia ).
Planul Fundatiei Keshe este de a oferi gratuit tuturor natiunilor planetei aceasta tehnologie, pentru ca omenirea sa traiasca in abundenta, pace, colaborare si evolutie.
  
Deschiderea Institului Spaceship

La data de 31 octombrie 2013, Fundatia Keshe deschide Institutul Spaceship, in cadrul conferintei de presa din Brescia, Italia. In aceasta conferinta de presa, dr.Aristide Pele, consilier la Universitatea din Brescia, dl.Fabio Maroni, fost membru al Parlamentului si membru al Comisiei pentru afaceri constitutionale si dl.M.T.Keshe fondatorul fundatiei cu acelasi nume, au anuntat deschiderea acestui institut la inceputul anului 2014. Acest anunt completeaza discutiile din una din sesiunile Parlamentului Italian cu privire la activitatile Fundatiei Keshe si transferul de tehnologie spatiala catre Italia la inceputul lui 2014.
Prin deschiderea acestui institut, Italia devine a treia natiune care detine aceasta tehnologie dupa Iran.
Acest institut este gata sa accepte 250 de oameni de stiinta din intreaga lume, pentru a fi initiati in noile tehnologii. Se vor folosii metode de predare astfel incat dupa doi ani, acesti oameni de stiinta sa poata construi aceste nave galactice si sa poata calatori in primele lor iesiri in spatiu.

Keshe doreste sa uneasca oamenii de stiinta de pe intreaga planeta pentru a
dezvolta tehnologia Magrav, pentru implementarea pe scara larga in transporturile de orice fel de pe suprafata planetei, cat si obtinerea oricarui tip de energie din plasma sau reactii nucleare la rece si distribuirea acestora, astfel ca omenirea sa posede energie aproape gratuit fara poluare si dintr-o sursa infinita. 
Universul ne asteapta si ne pune la dispozitie modalitati cu costuri mici si energie infinita, pentru a deveni fiinte umane cu adevarat. Sa traim in pace, prosperitate, iubire si cunoastere. Toate natiunile sunt din nou invitate sa-si trimita specialisti pentru o cunoastere si implementare fara patente sau pretentii financiare in vreun fel din partea Fundatiei Keshe.
Este pentru a treia oara cand Mehran Keshe face acest lucru in decursul a trei ani.
Sa speram ca intre timp va avea loc si ,,Evenimentul” si vom scapa de cabala malefica, astfel ca omenirea sa porneasca pe drumul ascendent spre a fi o civilizatie galactica si atunci, probabil va avea loc si ,, Primul Contact” cu civilizatiile extraterestre care ne supravegheaza si ne asteapta sa ne reunim de milenii…Drum Drept spre Lumina !

2 comentarii:

 1. Buna dragi mei,

  de cand va caut, sunt deacord cum putem face sa ne intalnim?
  sa discutam?
  si sa pornim la drum
  nr meu de telefon e 0774612946
  multumesc

  RăspundețiȘtergere
 2. Buna
  as vrea sa va cunosc sa fac parte din echipa se poate?
  sa va dau o mana de ajutor sau stiu eu la ce pot fi de folos
  nr telefon 0774612946
  pupilici

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.