marți, 26 noiembrie 2013

Raportul privind deschiderea portalului AION

                                   
                                                  Cobra - 25 noiembrie 2013


Am deschis portalul Aion ! Am ajuns la masa critica ! Numai videoclipurile au avut mai mult de 200.000 de vizualizari si mii de oameni au participat la activarea portalului la nivel mondial.
Nu este o coincidenta faptul ca s-a ajuns la un acord nuclear istoric cu Iranul in termen de ore de la activarea portalului Aion :
                                       http://rt.com/news/iran-historic-nuclear-deal-201/
Acest lucru demonstrează puterea constiintei noastre unificate, care are potențialul de a influența situația geopolitică. Așa cum am fost capabili de a ajuta prevenirea invaziei militare în Siria, după activarea portalului de Pace pe 25 August, acum am eliminat practic posibilitatea oricarui viitor război cu Iranul.

Ca urmare a creșterii gradului de conștientizare, tot mai mulți oameni cu bani și influență devin conștienți de faptul că războiul nu aduce profit, doar mizerie. Aceasta realizare va aduce pacea pe această planetă mult mai repede decât toate negocierile de pace și discuții din trecut:

Energiile portalului Aion și Iona sunt energii de pace eternă și pacea globala va deveni în curând realitate geopolitică pe această planetă, ca urmare a deciziei noastre unificate.
  Grupul nostru din Florenta a deschis calea pentru noua Renaștere cu această muzică frumoasă, prezentata la grupului nostru direct de către compozitorul său:

Am activat vortexul energetic din Florenta care a servit ca principal conducator de
energie pe suprafața planetei pentru blițul energetic care a călătorit din galaxia M87, prin intermediul Soarelui Galactic Central, prin Soarele nostru fizic și a ajuns la suprafața planetelor în momentul activarii a portalului Aion.


Experienta mea in momentul blitului energetic a fost profunda si acum stiu din proprie experienta cum se va simti blitul energetic in timpul Evenimentului. Puteti citi mai multe despre Eveniment si noul mit colectiv pe care-l cream despre Noua Renastere, in interviul recent :
           http://timebandit15.wordpress.com/2013/11/17/conversations-with-cobra-chapter-one/      ( poate o sa-l traduc in romaneste, sa poata citi toata lumea ).

Grupul nostru la Florenta in ansamblul sau a avut o experiență foarte puternica, după cum puteți auzi în această mărturie:

Fortele de Lumina ne-au comunicat ca ar fi bine pentru cat mai multi oameni pe cat posibil la sol, de a integra energiile sosite odata cu deschiderea portalului, de a continua sa se conecteze cu Aion, Iona, galaxia M87 si blitul energetic al Evenimentului in sine. Acest film va poate ajuta la aceasta realizare :
                     

Ar putea fi interesant pentru voi să știti că flash-ul Evenimentului va proveni de la o anumită sursă cosmica clasificata în prezent, care va calatori in primul rand prin galaxia M87, apoi prin Soarele Galactic Central al galaxiei noastre, si soarele nostru atunci cand se va declansa Evenimentul pe suprafata planetei noastre.


Urmatorul pas dupa activarea portalului Aion va fi o activare importanta pe 21 Decembrie a acestui an. Pentru aceasta activare importanta vom fi in Glastonbury, Anglia. Mai multe detalii vor fi disponibile in aproximativ o saptamana.
In urmatoarele cateva saptamani, voi lansa o gramada de informatii interesante care au trebuit sa astepte pana cand activarea portalului Aion a fost finalizata in conditii de siguranta.
          
 Victoria Luminii este aproape !
    


           Drum drept spre Lumina !

3 comentarii:

 1. Multumim draga Marius pentru traducere si am fi fericiti sa putem citi tot. Ne-am bucura mult daca ai mai face un efort cu traducerea...
  O seara frumoasa !

  RăspundețiȘtergere
 2. Lucrez la traducere acum, informatiile sunt extraordinare.....

  O seara faina si tie si tuturor care-mi citesc blogul !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Super!!! Sa ai mult spor si multumim!
   Ne bucuram sa aflam cat mai multe noutati benefice si de schimbare pentru noi toti...
   DOAMNE AJUTA!

   Ștergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.