miercuri, 6 noiembrie 2013

Philip Schneider deconspira programele si operatiunile secrete ale guvernului cu pretul vietii   In articolele mele precedente am mai scris despre programele secrete ale cabalei din bazele subterane de pe tot cuprinsul planetei dar mai ales din cele americane. Acum doresc sa aduc informatii despre un american care a activat in aceste baze subterane, in special in cea de la Dulce, New Mexico si care, cu pretul vietii a deconspirat planurile si operatiunile secrete. Fie ca aceste informatii cu care luam cunostinta sa fie un omagiu adus acestui mare suflet.

  Philip Schneider s-a nascut la 23 aprilie 1947 in spitalul naval Bethesda. Tatal sau Oscar Otto Schneider a fost capitan in US Navy. Philip a fost angajat al corporatiei Lockheed in Programele de Dezvoltare Avansata din Burbank, California. A lucrat de asemenea in slujba guvernului ca inginer geolog timp de 17 ani in cadrul ,,Proiectelor Negre’’. In cele din urma castiga ,,nivelul 3” de securitate ( Rhyolite 38 ), el putand raporta direct comandantantului Bazei ( subterane ), sefului CIA si presedintelui SUA.
Intre anii 1977 si 1981, Phil Schneider a lucrat pentru firma de constructii DOD, Morrison -  Knudsen si aproximativ in aceeasi perioada a lucrat pentru Departamentul Marinei Militare ( Navy ), Oficiul de Informatii al Marinei.
El a petrecut multe luni in baza subterana din Zona 51 ( Area 51 ) ca interpret dupa   ce guvernul a capturat fiinte extraterestre descrise ca ,, entitati biologice reptiliene”.
Phil a fost implicat in analizarea conditiilor si forarea unor tunele subterane prin stanca in interiorul Pamantului, in vederea crearii unor facilitati pentru construirea unor Baze Militare Subterane incluzand Rusia, Vietnam, Noua Guinee, Arabia Saudita, Spania, Italia si SUA.

Deziluzionat de agenda guvernului, Phil si-a petrecut ultimii doi ani din viata sa citind despre operatiunile acoperite ale guvernului, ,,bugetul negru” si OZN-uri tinand si numeroase conferinte publice pe aceste subiecte.
El a fost unul dintre cei trei oameni care au supravietuit incidentului din 1979 dintre extraterestrii ( grey, micii cenusii ) si militarii americani, din baza subterana Dulce.
Iata ce spune el :
,,…Am ajutat la construirea a doua baze subterane principale din SUA, care au o semnificatie deosebita in ceea ce priveste Noua Ordine Mondiala, una este cea de la Dulce, New Mexico. Am fost implicat intr-un conflict armat in 1979 cu umanoizi extraterestrii, iar eu sunt unul dintre supravietuitori care poate sa si vorbeasca despre asta, ceilalti doi sunt sub paza stricta. Eu sunt singurul care cunoaste dosarele detaliate ale intregii operatiuni; 66 de agenti Secret Service, FBI, Beretele Negre si alte asemenea, au murit in aceasta lupta, am fost acolo…”

Baze militare subterane si Bugetul Negru

,, Majoritatea bazelor militare subterane sunt finantate din bugetul negru ( acesta
reprezinta mijloace financiare fara control si stiinta Congresului SUA) care reprezinta 25% din PIB-ul SUA. Acesta consuma 1250 miliarde dolari anual. In prezent exista 129 baze subterane adanci in SUA. Ei au construit aceste baze zi si noapte, fara incetare, incepand din 1940, unele dintre ele chiar mai inainte. Aceste baze sunt practic, orase subterane de mari dimensiuni legate de trenuri de mare viteza cu levitatie magnetica, care au viteze pana la 2 Mach ( 1 mach = viteza sunetului, aprox. 1200 km/ora, n.t.). Au fost scrise mai multe carti despre aceasta activitate. Al Bielek ( este implicat si in Proiectul Montauk si este si unul dintre autorii cartii cu acelasi titlu,n.t. ) are o copie a uneia dintre ele”.
,, Richard Souder si-a riscat viata, deasemenea vorbind despre acest lucru. El a lucrat cu agentii guvernamentale in baze militare subterane adanci. De exemplu in Idaho exista 11 dintre ele”.
,,Adancimea medie a acestor baze este de peste 1 kilometru, practic sunt orase intregi subterane. Toate acestea sunt intre 2,66 si 4,25 mile cubice in dimensiune. Ei au masinarii de forat cu laser care pot sapa un tunel de 7 mile in cel mult o zi. Proiectele Negre dau la o parte autoritatea Congresului si sunt ilegale. Chiar acum Noua Ordine Mondiala se implementeaza din aceste baze. Daca as fi stiut  ca lucrez pentru aceasta, nu as fi facut-o. Am fost mintit enorm”.

Dezvoltarea tehnologiei militare si implementarea in tehnologia hiperspatiala

,,Practic tehnologia militara este cu 44,5 ani inainte in fiecare an, fata de cea public expusa. Acesta este motivul pentru care ei, in 1943 cu tehnologia tubului vidat au reusit sa faca invizibila o nava militara ( este vorba despre Proiectul Philadelphia, n.t.) dintr-un loc si sa apara in altul. Tatal meu Otto Oscar Schneider a luptat in ambele razboaie. In ultimul a fost capitan de U-Boat ( un anumit tip de submarin,n.t.). A fost capturat si apoi repatriat in SUA. El a fost implicat in diferite proiecte, A-bomb, H-bomb si Experimentul Philadelphia. A inventat un aparat de fotografiat de mare viteza care a fost utilizat la primele teste atomice din Insula Bikini pe 12 iulie 1946 ( este vorba de prima bomba cu hidrogen,n.t.). Am fotografii originale de la acest test. Acestea arata OZN-uri care se deplaseaza in cadru cu viteze enorme. Insula Bikini in tot acest timp a fost ,,invadata” de prezenta OZN-urilor, mai ales sub apa. La acea vreme, generalul MacArthur afirma ca urmatorul razboi va fi cu strainii din alte lumi.”

Conflictul din Baza Dulce                                                

,,In 1954, in timpul administratiei Eisenhower, guvernul a decis sa eludeze Constitutia
SUA si sa incheie un tratat cu entitati extraterestre. Acesta a fost denumit Tratatul Grenada 1954, care a facut practic un acord cu extraterestrii ( micii cenusii, in baza Edwards, n.t.), pentru a preleva probe de ADN de la vite si a pune implanturi la cateva fiinte umane, dar sa dea detalii la persoanele implicate. Incet ET nu au mai respectat tratatul, iar conflictul armat din Baza Dulce din 1979 a aparut accidental, iar dupa a fost liniste deplina.” 
,,Am fost implicat in constructia unei anexe a acestei baze militare subterane, care este, probabil cea mai adanca. Se duce in jos 7 niveluri si circa 2,5 Km adancime. La acel moment am forat 4 gauri distincte in desert ca apoi sa le unim pentru a putea obtine o sectiune mai mare. Treaba mea a fost sa merg pe gauri in jos, sa analizez roca si sa recomand tipul de explozibil. Cum inaintam in adancime, am dat la un moment dat de o pestera mare care era plina de extraterestrii cunoscuti ca ,,Greys large” ( marii cenusii ). Am impuscat 2 dintre ei. La acea vreme existau 30 de oameni acolo. Au mai sosit 40 dupa acest inceput si toti au fost ucisi. Ne-a surprins ca o mare baza extraterestra sa existe acolo. Mai tarziu am aflat ca vizitele lor se duc inapoi, in timp chiar 1 milion de ani. Acest lucru explica multe din teoria extraterestrilor antici.”
,,Am fost impuscat in piept cu una din armele lor, care era o cutie de pe corpul lor. A suflat o gaura in pieptul meu si mi-a dat o doza urata de radiatii de cobalt care mi-a provocat mai tarziu cancer.”

,,Nu am fost interesat de tehnologia OZN pana nu am inceput sa lucrez in Zona 51 la nord de Las Vegas. Dupa doi ani de recuperare dupa incidentul din 1979, m-am intors la lucru la diverse companii. In Zona 51 au fost testate tot felul de nave spatiale ciudate. Bob Lazar este fizicianul care a lucrat in Zona 51 si incearca sa descifreze factorul de propulsie al acestor nave ( exista si interviuri video pe internet cu acesta,n.t.).”

Ingrijorarile lui Schneider

,,Sunt foarte ingrijorat de activitatea guvernului federal si de faptul ca mint si
dezinformeaza privitor la problematica extraterestra.”
,,Recent am cunoscut pe cineva care a lucrat la Fabrica de Otel Gunderson. El spunea ca a lucrat la fabricarea de vagoane pentru prizonieri. El a avut un contract de construire a 107.200 de vagoane pentru calea ferata cu 143 de perechi de catuse fiecare. Exista 11 subcontractori in acest proiect gigant ( in prezent ganditi-va la hangarele FEMA care de cel putin o luna au fost activate in toate cele 10 regiuni in care a fost impartit teritoriul SUA,n.t.). Acestea sunt probabil pregatite pentru cei ce se opun guvernului federal. Noi nu mai suntem o democratie ci o tehnocratie spre feudalism. Acestia se cred Dumnezeu si pot face orice fara acordul populatiei SUA. Voi vorbi despre toate aceste atrocitati pana, eventual voi primi un glont in cap.”

Contractorii Proiectelor Negre

,,Am niste cifre interesante din 1993. Exista 29 de avioane de lupta ,,stealth” prototip in
prezent. Bugetul pe 5 ani aprobat de Congresul SUA pentru acestea este de 246,6 milioane $. Pentru aceasta suma nu ai putea cumpara nici piese de schimb pentru ele. Este o minciuna. Bugetul este de cel putin 1,3 trilioane de $ pentru 2 ani ( 1.300 de miliarde,n.t.). Un trilion de dolari cantareste 11 tone. Congresul american nu vede niciodata cartile jucate in acest vas clandestin de aur. Contractorii de programe stealth sunt : EG&G, Westinghouse, McDonnell Douglas, Morrison-Knudson, Wackenhut Security Systems, Boeing Aerospace, Lorimar Aerospace, Aerospacial in France, Mitsubishi Industries, Ryder Trucks, Bechtel, IG Farben, si inca mai multe sute. Asta trebuie sa sustinem noi ca oameni iubitori de libertate ? Eu nu cred asta !”

Razboiul stelelor si o amenintare aparent straina

,,68% din bugetul militar este inca afectat direct sau indirect de ,,bugetul negru”. Razboiul Stelelor se bazeaza foarte mult pe tehnologia stealth( aeronavele sunt fabricate din materiale compozite si se folosesc vopseluri speciale care absorb in proportie foarte mare reflectia radar, astfel devenind aproape invizibile pe radar,n.t.). Nici unul dintre programele stealth nu ar fi existat daca nu am fi capturat discuri ( OZN ) prabusite din spatiul cosmic. Pentru naveta spatiala, lingouri mari de metale speciale sunt macinate in spatiu care nu pot fi produse pe suprafata pamantului. Ei au nevoie de vidul cosmic pentru a face asta.”

Tehnologia stealth pentru aeronave de lupta este utilizata de agentiile din SUA

,,Drug Enforcement Administration si ATF se bazeaza pe arme tactice stealth, mai mult de 40% din bugetul lor de operatiuni. ONU au folosit mai mult de 28% din operatiunile lor colective avioane stealth americane in perioada 1990- 1992, potrivit Centrului de Studii Strategice si Raportul ONU nr.3092.”

Gardienii Stealth si Delta Force isi au originea in conflictul din Bosnia

,,Exista cel putin 3 clasificari distincte de politie si garda care trebuie sa tina aceste secrete neatinse. Numarul unu este ,, Military Joint Tactical Force”, uneori numiti Delta Force sau Beretele Negre, care este o forta tactica multinationala utilizata in principal pentru a proteja aeronavele stealth la nivel mondial. Au existat 172 de aeronave
construite dintre care 10 s-au prabusit. Au existat indicii ca Delta Force a fost trimisa in ultimele zile ale administratiei Bush ( Sr.), ca lunetisti ascunsi pentru a face victime de ambele parti si astfel de a incepe conflictul din Bosnia in scopurile politice ascunse ale admistratiei.”

Ganduri despre bombardamentele din SUA

,,Am fost angajat de nu prea mult timp in urma pentru a face un raport cu privire la bombardamentul asupra World Trade Center. Cunosc toate cele 90 de tipuri de expozivi chimici existenti in prezent. M-am uitat la fotografii imediat dupa explozie. Betonul a fost pulverizat si topit. Otelul si armatura au fost extrudate pana la 6 metri decat lungimea lor initiala. Exista doar o singura arma care poate face asta – o arma nucleara mica. Acesta este un dispozitiv special pentru constructii. Cand se spune ca a fost un exploziv cu nitrat care a facut asemenea pagube, mint 100% oameni buni.”
,,Cei care le au in custodie au facut crima, cred ca acelasi grup a mai facut si alte crime, cum ar fi uciderea unui rabin evreu la New York.”
,,Cu toate acestea, vreau sa mentionez in continuare ca, odata cu ultima explozie din Oklahoma City( este vorba de asa-zisul atentat terorist, dar se stie ca a fost tot o operatiune de tip steag-fals,n.t.), ei spun ca a fost o bomba artizanala cu azotat pentru ingrasamant de 1000 de lire, apoi de 1500-2000 de lire, iar acum este de 20.000 de lire sterline. Nu se poate pune ingrasamant de 20.000 intr-un camion Ryder, este o prostie. Am ajutat la constructia a 13 baze militare subterane adanci in SUA. Am lucrat in Malta, in Germania de Vest. Spania si Italia. Pot sa va spun din experienta ca o explozie cu azotat nu face asemenea daune la o cladire ca cea federala din Oklahoma City, spargea eventual ferestrele si ucidea cativa oameni. Am fost mintiti din nou !”

Adevarul din spatele contractului republican cu America

,,Eu nu percep in acest moment ca avem mai mult de sase luni de viata cu stanga in aceasta tara, in ritmul actual. Suntem de rasul lumii, pentru ca suntem indusi in eroare de catre atat de multi oameni rai care conduc aceasta tara. Cred ca putem face mai mult si mai bine. Oamenii de peste 45 de ani cred ca sunt serios ingrijorati de viitorul lor. Contractul cu America : Acesta contine aceeasi terminologie pe care Adolf Hitler a folosit-o in 1931 pentru a submina Germania ( nici nu-i de mirare, pentru ca tot nazistii conduc sectoarele vitale ale SUA, n.t.). Contractul cu America este un ultim efort al guvernului federal de a smulge drepturile inalienabile ale cetatenilor americani.”

Cateva statistici despre prezenta elicopterelor negre

,,Exista peste 65.000 de elicoptere negre in SUA( acestea sunt cele care apar in operatiunile speciale cu contact ET, sau OZN ; nu au inscriptii si numere de identificare si detin o propulsie foarte silentioasa, n.t.). La fiecare ora este construit unul. Aceasta este utilizarea corespunzatoare a banilor nostri? Ce face guvernul federal cu atat de multe astfel de elicoptere, decat sa vrea sa ne inrobeasca? Exista 157 de avioane invizibile F- 117A cu radar si sistem LIDAR cu imagistica pe calculator imbunatatita. Acestea pot vedea tot ce misca la sol cand zboara peste casa ta si obiecte din casa ta in detaliu cu o limita de variatie de 1 inch la 30.000 de mile ( in prezent acestea au fost scoase din uz si s-au inlocuit cu altele mult mai performante, gen F-35, B-1, B-2, TR-3B si nu in ultimul rand vestitele drone, aeronave telecomandate de la distanta,n.t.).”

Dispozitive guvernamentale de producere a cutremurelor, SIDA ca arma 
biologica bazata pe excretiile extraterestrilor

,,Guvernul federal a inventat acum o arma pentru a produce cutremure. Sunt geolog de
profesie si stiu ce vorbesc. Cutremurul din Kobe, Japonia nu a fost unul normal pentru ca nu a existat nici o unda de puls naturala. Este un dispozitiv Tesla care este folosit in scopuri rele ( probabil se refera la tehnologia HARP despre care am scris intr-un articol de-al meu, n.t.). Programele prin bugetul negru au deturnat stiinta asa cum o stim. SIDA a fost creata in National Ordinance Laboratory din Chicago, Illinois in 1972. A fost o arma biologica folosita impotriva oamenilor din SUA. Stiu asta pentru ca am vazut documentele din Biroul de Servicii Strategice, care este inca in functiune, prin CDC din Atlanta. Ei au folosit excretiile glandulare de la animale, oameni si extraterestrii umanoizi pentru a creea virusul. Nu exista absolut nici o aparare impotriva microbilor acestor umanoizi extraterestri. Sunt o arma biologica teribila. Fiecare ET de pe planeta trebuie izolat.”
,,Saddam Hussein a ucis 3,5 milioane de kurzi cu arme biologice similare ( era aliatul SUA atunci si i-au fost date pentru a le experimenta pe viu de catre americani ,n.t.). Noi oamenii de pe acesta planeta nu meritam asta si nu facem nimic pentru a opri toate acestea. Eu mai am 6 luni de trait din cauza cancerului contractat in timpul muncii mele pentru guvernul federal. Dumnezeu sa-mi lase ragaz sa mai pot vorbi despre aceste lucruri pentru ca oamenii sa stie. 11 dintre cei mai buni prieteni ai mei din ultimii 22 de ani au fost ucisi. Opt dintre crime au fost numite ,,sinucideri”.”
,,Inainte sa vorbesc in Las Vegas, am condus un prieten pana la Joshua Tree. Am condus prin munti, in scopul de-a ajunge in Needles, California si am fost urmarit de doua van-uri E-350 negre cu placi de inmatriculare G-14, fiecare cu o pereche de ocupanti din care unul avea Uzi ( pistol mitraliera de dimensiuni reduse si cadenta foarte mare de tragere,n.t.). Am stiut exact cine sunt. Am reusit sa vorbesc unui numar de 45.000 de oameni. Am taiat cartea mea de securitate si am trimis-o guvernului spunand ca am fost amenintat si am de gand sa incarc 140.000 de pagini cu documente pe internet despre structura guvernului si intregul plan. Am inceput deja acest lucru.”
  
Sursa :  http://www.apfn.org 

Al Pratt a suspectat ca este ceva in neregula cu prietenul sau Philip Schneider. Timp de mai multe zile acesta a mers la apartamentul lui Phil din Willsonville, Oregon, a vazut masina in parcare, dar nu a primit nici un raspuns la usa. In cele din urma pe 17 ianuarie 1996 Al Pratt impreuna cu managerul ansamblului de apartamente si cu un detectiv de la biroul Clackamas County Sheriff’s au intrat in apartament. In interior au gasit cadavrul lui Philip Schneider. Se pare ca el murise cu 5-7 zile inainte. S-a dat versiunea ca a avut atac cerebral, apoi ca s-a sinucis. Adevarul a fost ca a fost strangulat cu o coarda de pian si inainte a fost torturat.

Desi niciodata nu a fost in masura sa dovedeasca afirmatiile lui, Phil a crescut cunostintele si constientizarea ,,agendei” adevarate a guvernului si conexiunile ei evidente cu fenomenul extraterestru.

Asa au sfarsit multi alti oameni valorosi, ziaristi, oameni de stiinta din diferite domenii, militari care au lucrat in bazele secrete sau din structurile de informatii, cu constiinta treaza care au dezvaluit planurile sinistre ale cabalei de sclavizare si exterminare a omenirii.

In onoarea lor noi avem datoria sa nu-I uitam, sa ne trezim pana ce nu este prea tarziu si sa actionam pentru eliberarea noastra…

Dumnezeu sa ne ajute !

UPDATE video :    Drum drept spre Lumina ! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.