luni, 25 noiembrie 2013

Mijloacele si tehnicile folosite in cadrul programelor de control al mintii


                                         
Am mai scris despre acest subiect si trebuie sa revin, pentru ca reprezinta un pericol major pentru fiintele umane, iar informarea este primul pas spre trezirea oamenilor din cosmarul pe care-l traim zilnic fiecare dintre noi intr-o multitudine de fatete. Sa incepem cu un scurt istoric.   

Dr.Andrija Puharich, in anii ’50-’60 a descoperit ca undele cerebrale ale clarvazatorilor devin de 8 Hz, atunci cand puterile lor psihice deveneau operative. El a vazut un yoghin in anul 1956 care-si controla undele cerebrale, intentionat schimbandu-si constiinta de la un nivel la altul. Puharich a antrenat oameni prin bio-feedback si au facut aceasta constient cu undele de 8 Hz. Un vindecator a facut ca undele de 8 Hz sa treaca printr-un pacient, vindecandu-i problemele sale cu inima, creierul ei emitand 8 Hz. O persoana care emite o anumita frecventa, poate face ca alta persoana sa rezoneze cu acea frecventa. Creierele noastre sunt extrem de vulnerabile la orice tehnologie care emite undele ELF ( Extremely Low Frequency - Unde de Extrem de Joasa Frecventa, sub 30 Hz ), deoarece ele incep sa rezoneze la semnalul exterior ca un fel de diapazon. Din experimente Puharich a descoperit ca :
A.   7,83 Hz (frecventa Pamantului, rezonanta Schumann), a facut o persoana sa se simta bine intr-o stare modificata de constiinta ;
B.   10,80 Hz produce un comportament violent ;
C.   6,6 Hz cauzele depresiei.

Puharich a facut ca undele ELF sa modifice ARN-ul si ADN-ul, rupand legaturile de hidrogen pentru a face ca o persoana sa aiba o rata de vibratie mai mare. El a cautat sa mearga dincolo de unele cerebrale de 8 Hz si sa declanseze fenomenele PSI. James Hurtak, care a lucrat odata pentru Puharich, scria in cartea sa ,,Cheile lui Enoh” ca ultra-violetele cauzeaza ruperea legaturilor de hidrogen si acest lucru face sa creasca vibratia.
Puharich a prezentat efectele mentale ale undelor ELF liderilor militari, dar ei nu l-au crezut. El a dat aceasta informatie unor anumiti demnitari ai altor natiuni occidentale. Guvernul SUA i-a ars casa lui din New York pentru a-l face sa taca si acesta a fugit in Mexic. Cu toate acestea rusii au descoperit ce pot face undele ELF creierului uman si au inceput o iradiere asupra ambasadei SUA din Moscova la 4 iulie 1976 cu valuri electromagnetice, variind semnalul, concentrand inclusiv pe 10 Hz ( 10 Hz pune oamenii intr-o stare hipnotica. Rusii si nord-coreenii foloseau acest lucru in masini portabile de control al mintii pentru a extrage confesiuni).
Semnalul rusesc ,,ciocanitoarea” a calatorit in jurul intregii lumi de la un emitator de langa Kiev. US Air Force a identificat 5 semnale diferite in acest ,,semnal ciocanitoare” armonic care a fost transmis prin pamant si atmosfera.
Nikola Tesla a dezvaluit in 1901 ca o putere electrica ar putea fi transmisa prin sol cu ajutorul undelor ELF( aceasta dezvaluire a facut ca JP Morgan, marele bancher, finantatorul lui Tesla de pana atunci sa-i anuleze toata sustinerea financiara si mai tarziu sa-i dea foc laboratorului sau, pentru ca prezenta un pericol pentru afacerile lui si elita in general; era vorba de ceea ce noi numim wireless, energia electrica putea fi receptionata de orice locuitor al planetei fara cabluri,n.t.). Nimic nu opreste sau slabeste aceste unde. Rusii au preluat documentele lui Tesla, cand dupa moartea sa acestea au revenit in Iugoslavia.
Tema de control a mintii este elaborata si cu multiple fatete, am mai publicat articole pe aceasta tema. Pentru cititor aceste detalii pot deveni coplesitoare si la un moment dat sa aiba tendinta de a abandona acest subiect. Singura sansa a noastra sa iesim din aceasta sclavie care ne violeaza la propriu creierul si mintea este de a intelege fenomenul de functionare al creierului si mintii si al mijloacelor perverse ale cabalei de a ne transforma in ,,zombie” si sa luam masuri pentru a ne reduce vulnerabilitatea.
Planurile de a crea o societate formata din muncitori cu mintea controlata  au fost in vigoare de mult timp. Tehnologia actuala s-a dezvoltat din experimentele pe care nazistii le-au inceput inainte de cel de-al doilea Razboi Mondial, si s-au intensificat in timpul lagarelor de concentrare, atunci cand o cantitate enorma de copii si adulti au fost disponibili pentru aceste experimente. Am auzit cu totii in mass-media despre experimente medicale inumane efectuate pe prizonierii din lagarele de concentrare, dar nici un cuvant nu s-a spus despre experimentele de control al mintii.
Tehnicile de control mental pot fi impartite in doua categorii :
- pe baza de trauma
- pe baza electronica.

Prima faza in tehnicile de control mental s-a dezvoltat din vechile tehnici oculte care constau in expunerea victimei la traume fizice si psihice masive, de obicei din copilarie, in scopul de a sfarama psihicul intr-o mie de alte personalitati, care pot fi apoi programate separat pentru a indeplini apoi orice functie sau munca, pe care programatorul doreste ca subiectul sa o execute. Fiecare ,,alta-personalitate” sau ,,alter-ego” creata este distincta fata de personalitatea reala. Personalitatea reala nu are cunostinta de existenta sau activitatile celorlalte personalitati. Celelalte personalitati( alter-ego-uri) pot fi aduse la suprafata de catre programatori, folosind coduri speciale, de obicei stocate intr-un laptop. Subiectul poate fi de asemenea afectat, de sunete specifice, cuvinte sau actiuni cunoscute ca factori declansatori.

Cea de-a doua faza a dezvoltarii tehnicilor de control mental a fost rafinata in baza subterana sub Fort Hero in Montauk, Long Island( New York) si este cunoscuta ca sectiune din Proiectul Montauk. Primele victime adolescente de programare stil Montauk au fost numite ,,Montauk Boys”care au fost programate folosind traumele, dar aceasta a fost in cele din urma abandonata in favoarea unui proces de inductie electronic, care ar putea fi instalat in zile sau chiar ore, in loc de ani cum era in cazul metodei bazate pe traume.

Dr. Joseph Mengele a fost notorietatea de la Auschwitz si pricipalul initiator al proiectului Monarch si MK-Ultra al CIA de control al mintii bazat pe traume. Mengele si mai mult de 5000 de nazisti de rang inalt impreuna cu secretele lor au fost mutati dupa terminarea celui de-al doilea R.M.in SUA si America de Sud prin cunoscuta operatiune Paperclip. Nazistii au continuat munca lor in tehnicile de control al mintii, linistiti, sub o alta identitate, in bazele subterane secrete.
Singura celebritate din inaltul staff nazist care a vorbit despre fosta sa munca in domeniul rachetelor a fost Wernher von Braun, care a fost directorul general al programului Apollo american si care pe patul sau de moarte a atras atentia asupra maleficei elite si programelor sale asupra omenirii. Ucigasi, tortionari si mutilatori de fiinte umane nevinovate au fost pastrati discret de vederea publica si ,,pusi la treaba”in baze subterane secrete care au devenit treptat casa a mii si mii de copii americani rapiti sau smulsi de pe strazi( aproximativ un milion pe an) si plasati in custi cu bare de fier stivuite de la podea pana la tavan, ca parte a antrenamentului.

Acesti copii ar putea fi folositi la rafinarea tehnicilor lui Mengele de control al mintii. Anumiti copii selectati( cel putin cei care au supravietuit ,,antrenamentului”) devin sclavi controlati mental, care pot fi folositi oriunde, de la sclavie sexuala la asasinate( vedeti asa-zisii lunetisti sau atentatorii din scolile americane). O parte substantiala a acestor copii, care au fost considerati ,,de consum”, au fost sacrificati in mod intentionat in fata si prin ceilalti copii, in scopul de a traumatiza stagiarul selectat in scopul unei totale supuneri.

Mai jos marturia Arizonei Wilder, o victima a acestor programe, care spune ca mentorul ei a fost chiar Joseph Mengele. A putut sa se elibereze din aceasta sclavie abia dupa moartea acestuia( mai este o marturie a ei in interviul acordat lui David Icke, se gaseste pe youtube); video aici : http://www.youtube.com/watch?v=bVScPjnV8Ag

Acesti subiecti sunt antrenati sa comita asasinate, atentate, atacuri armate si sunt programati sa faca acestea. Ted Bundy, criminalul in serie David Berkowitz, Lee Oswald, Timothy McVeigh, tragatorii Columbine, Mark David Chapman, Sirhan Sirhan, etc. au fost toti controlati si programati sa execute acele crime.

Trebuie sa intelegem faptul ca toate atacurile teroriste si actiunile cu violente si crima sunt actiuni de tip ,,steag fals” orchestrate de catre acest guvern ocult si executate prin aceste victime ale programelor de control al mintii. Dupa parerea mea nu exista terorism real, totul este o mare minciuna prin care se incearca tinerea populatiei sub control prin frica, teama, panica, astfel incat oamenii sa se supuna ordinii, inclusiv prin renuntarea de buna voie la drepturile universale ale omului.

Al Bielek, a fost implicat in Proiectul Montauk in mai multe zone secrete. Dupa ce isi recupereaza incet amintirile, pe la sfarsitul anilor’80, el a ajuns la concluzia ca acei ,,Montauk Boys” din programele de control al mintii au fost aproximativ 250.000 in 25 de diverse facilitati subterane.

Multi dintre acesti subiecti au fost eliberati ,,adormiti” ca persoane fizice si au fost programati sa intre in actiune la o data ulterioara, atunci cand este declansat programul mental prin codurile mentale implantate, printr-un comportament distructiv sau perturbator. Alti ,,Montauk Boys” au fost implantati in tesatura de masa a vietii americane in calitate de jurnalisti, personalitati de radio&TV, oameni de afaceri, avocati, profesionisti din domeniul medical, judecatori, procurori, politisti, militari, etc.

In fiecare zi este construit si instalat echipament electronic, cu scopul ascuns de a exercita controlul in masa a oamenilor. V-ati gandit de ce au fost proiectate marile aglomerari urbane cu dezvoltare pe verticala ? Pentru controlul mai usor asupra unui numar mare de oameni. Astea sunt orasele noastre oricat de bine ar arata la suprafata. Peste tot sunt ridicate turnuri pentru antenele ELF si microunde, inclusiv pe blocuri !!! la noi in Romania( si ne miram ca politicienii ne vand tara pe nimic, iar lumea nu se revolta…). Acestea arata ca-n imagine si se numesc GWEN ( Ground Wave Emergency Network ) :                          


Nimeni nu spune nimic, se merge pe ideea ca sunt pentru telefonie mobila. Chiar credeti asta ? Antene peste tot in marile orase pe toate blocurile mai inalte, ganditi-va la radiatiile emise, locuitorii din aceste blocuri sunt expusi cancerului premeditat, mai ales copiii si batranii. Dati jos antenele de pe blocuri!

Aceste tehnologii de control al mintii au fost in vigoare de mult timp. Nu este un accident faptul ca banda de frecventa aleasa pentru telefonia mobila corespunde cu domeniul undelor pe care le-a descoperit Wilhelm Reich la sfarsitul anilor 1940 pentru a efectua transmiterea gandului si a permite mintii sa fie manipulata fara ca victima sa-si dea seama.


W.Reich a lucrat in acest proiect secret pentru CIA peste 5 ani intre anii 1947-1952, pana cand si-a dat seama ca aceasta tehnologie avea scopul de controla mental poporul american. El a fost indignat de faptul ca a fost inselat si folosit pentru un astfel de plan si a refuzat sa mai coopereze cu CIA, FDA, etc.
Wilhelm Reich a fost ucis in secret intr-o puscarie federala in 1957, la doar cateva saptamani inainte de a fi eliberat. Era inchis de doi ani pentru o acuzatie inventata si de sfidare a instantei. S-a raportat oficial ca a avut atac de cord. Ultima sa carte scrisa in inchisoare a disparut, impreuna cu multe alte carti( voi publica un articol cu acest subiect). El descoperise o metoda de a dezactiva aceste tunuri ELF de la exercitarea functiilor de control mental, prin plasarea unui dispozitiv simplu denumit generator orgonic care actiona pe o raza de 500 de metri.

Aceste turnuri de microunde sunt utilizate in combinatie cu tehnologia HAARP, bazata nu numai pe influentele de control al mintii, dar, de asemenea pentru a controla vremea( din 2007, in combinatie cu fenomenul chemtrails de pulverizare de substante chimice otravitoare in atmosfera ).
Mai jos puteti urmari marturia unei alte victime a acestor programe de control al mintii, Cathy O’Brien, care a scris si o carte Multumesc pentru Amintiri, publicata in 1999, video aici, de la minutul 37 :     

                                  http://www.youtube.com/watch?v=Aqv3N7pB_JI


Cu totii am fost si mai putem fi sclavi ai acestui guvern ocult. Societatea actuala este creatia lor din ultimele sute de ani si de generatii, de la nastere, sistemul ne invata in ce sa credem, cum sa ne imbracam si cum sa ne comportam, ce sa facem cu viata noastra, sa muncim pentru ei si sa murim pentru ei, facand din asta chiar o onoare…OAMENI BUNI TREZITI-VA !!

Suntem fiinte divine si fiecare dintre noi este foarte important pentru Creatie. Avem toate drepturile deja de la nastere si nimeni nu are nici o autoritate sa ni le dea si niciun drept sa ni le ia !
Planeta cu toate resursele ei sunt ale tuturor si avem dreptul la ele gratuit si neconditionat !

Nu trebuie sa ne tocim coatele si creierul in scolile lor care nu fac altceva decat sa ne spele creierul pentru ca apoi sa muncim ca sa supravietuim !
Trebuie sa punem capat tuturor acestor lucruri ACUM !
       

     
                       Drum drept spre Lumina !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.