sâmbătă, 23 noiembrie 2013

Guvernul Secret din umbra - o analiza structuralaGuvernul Secret din ,,umbra” sau Guvernul Ocult, cum este cunoscut in mediile ezoterice, este o retea organizationala mare, care functioneaza in paralel cu guvernul ales si numit in mod oficial in SUA. La fel ca si guvernul legal, guvernul secret are filiale functionale. Cu toate acestea, spre deosebire de Guvernul oficial, scopul ramurilor non-executive ale Guvernului din ,,umbra” este de a distribui diferite functii, dar nu pentru a realiza un sistem de control si echilibru, asa cum se intampla constitutional intre executiv, legislativ si juridic, in sistemul american. Asta se datoreaza faptului ca Guvernul din ,,umbra”este o creatie puternica a elitei, care are nevoie sa nu se teama de a fi dominata de vreun instrument al propriei lor creatii.
Acest colos este format din cinci filiale sau ramuri. Aceste ramuri sunt : Ramura executiva, Ramura de informatii, Departamentul de razboi, Ramura industriei de razboi si Departamentul financiar.
Liniile de raportare ale Filialei de informatii si ale celei de razboi la ramura executiva sunt simple si evidente. Filiala de informatii exista pentru a oferi puterii executive suficiente informatii necesare pentru a lua decizii politice in mod adecvat.

Departamentul de Razboi exista pentru a furniza forta coercitiva, in a realiza decizii ale politicii executive, care ar putea intampina rezistenta publica. Unitatile de Operatiuni Speciale din cadrul Filialei de Informatii si a Ministerului de Razboi exista pentru a efectua directive ale politicii care necesita o actiune sub acoperire si negare oficiala.
Rapoartele Industriei de armament catre puterea executiva, se face cel mai adesea in mod indirect, prin intermediul Ministerului de Razboi si/sau Filiala de informatii( pentru sistemele de armament finantate din Bugetul Negru).
Departamentul financiar raporteaza teoretic la ramura executiva pentru punerea in aplicare a politicii fiscale, dar, de facto, de asemenea, raporteaza direct la brokerii de putere internationala care au creat Guvernul din ,,umbra”. Departamentul financiar serveste uneori direct ca instrument de implementare a politicii fiscale.
O analiza a scopurilor generale ale acestor 5 ramuri sugereaza ca scopul general al Guvernului din ,,umbra” este de a exercita un control sub acoperire prin :
·        Colectarea de informatii cu caracter personal si institutional cuprinzator;
·        Stabilirea de politici la nivel national si international independent de Guvernul oficial;
·        Dezvoltarea de arme si echipamente high-tech si cu acestea, prin unitati mici, specializate, extrem de mobile cu militari de elita, sa implementeze aceste politici sub acoperire, atunci cand este nevoie, fara a fi nevoie sa se bazeze pe armata oficiala care este nesigura( si a carui subordonare fata de Guvernul din ,,umbra”este destul de suspecta);

·        Dezvoltarea unei capabilitati militare pentru a respinge orice amenintare la adresa status quo-ului( incluzand incertitudinea ontologica, sociala precum si impactul economic de orice revelatie cu privire la prezenta extraterestra si realitatea OZN) prin dezvoltarea unei retele de arme SDI si de supraveghere, in baze subterane si in spatiu, in cadrul Star Wars.
·        Negarea informatiilor compromitatoare la adresa Guvernului din ,,umbra”de la toate nivelurile respective in afara de ,,nevoia de cunoastere”si elaborarea politicilor;
·        Exercitarea controlului asupra ofertei de bani, accesul la credite si valoarea banilor, prin decizii politice luate in afara Guvernului oficial.
Iata mai jos structura tuturor celor cinci ramuri ale Guvernului secret din ,,umbra” :


Ramura executiva
Consiliul pentru relatii externe  ( CFR )
Include pe : George Bush, Bill Clinton, toti directorii CIA, toti sefii de cabinete ale ramurii executive, etc.
Comisia Trilaterala
David Rockefeller, Henry Kissinger, John D.Rockefeller, Alan Greenspan, Zbignew Brezinsky, Anthony Lake, John Glenn, David Packard, David Gergen, Diane Feinstein, Jimmy Carter, William Crowe, etc.
Grupul Bilderberg
Printul Hans-Adam de Liechtenstein, Printul Bernhard al Olandei, Bill Clinton, Hillary Clinton, Lloyd Bentsen, etc.
Consiliul National de Securitate
NSA- elaboreaza politicile militare si de informatii si controleaza grupul national si international de securitate, care raporteaza direct Presedintelui, Comitetul secret 5412( care conduce operatiunile negre sub acoperire) si PI-40 Subcomisie( MJ-12, care stabileste politica de control si acoperire a OZN).
Sefii de Stat Major
compartimentul Operatiunilor Speciale, implementeaza ordinele si directiile operationale ale CNS, Comitetului 5412, utilizand Comandamentul Fortelor Speciale ale USA
Biroul Programului National
opereaza Continuitatea Programului Guvernamental, mentine continuitatea programelor secrete in desfasurare, precum si centrele de comanda, control, comunicatii, informatii in caz de urgenta extrema din orasele subterane si formeaza inlocuitori pentru liderii de la suprafata.
FEMA- Agentia Federala pentru Managementul Situatiilor de Urgenta

este compartimentul Proiectelor Negre. Opereaza tabere federale de detentie preventive( adesea situate in baze militare sau terenuri gestionate de FBI), gestionarea adaposturilor subterane pentru elita in caz de cataclisme, etc.
Ramura serviciilor secrete
Agentia Nationala de Securitate
NSA- monitorizeaza si scaneaza telefoane fixe si celulare, telegraf, computere, modemuri de calculator, radio, televiziuni, comunicatii prin satelit, campurile electromagnetice de interes din intreaga lume, orchestreaza informatiile pentru controlul si acoperirea operatiunilor OZN si extraterestre, Fort Meade.
Oficiul de Recunoastere Nationala
NRO- controleaza si colecteaza informatii de la satelitii de spionaj la nivel mondial, monitorizeaza traficul OZN- intrarile si iesirile din atmosfera Pamantului, coordoneaza tragerile armelor cu fascicul de energie din satelitii Star Wars care orbiteaza Terra, selecteaza tintele umane si obiective terestre si aeriene si selectiv nave extraterestre, se afla in subsolul Pentagonului si zona aeroportului Dulles, VA.
Organizatia de Recunoastere Nationala
NRO- este bratul de informatii si operatiuni militare a Sucomitetului PI-40, conduce operatiunile de supraveghere, capturare si confiscare a OZN si ocupantilor extraterestri, interactioneaza cu oamenii rapiti de catre ET, care au suferit traume, conduc razboiul psiho-informational de dezinformare asupra subiectului acesta. Au sedii necunoscute, probabil intre Delta Force si unitati de operatiuni speciale de elita, cum ar fi Lumina Albastra USAF, Hulburt Field, Mary Esther, FL si Beale AirForce Base, Marysville, CA.
Agentia Centrala de Informatii
CIA- comanda, controleaza si coordoneaza colectarea de informatii secrete in strainatate stranse de spioni(HUMINT), mijloace electronice(SIGINT), precum si alte mijloace, desfasoara sub acoperire operatiuni neconstitutionale de contrainsurgenta paramilitare si proiecte preventive de pacificare politica cu incalcarea dreptului international, operatiuni de contrainformatii asupra agentilor straini, se angajeaza in supravegherea interna si manipulare a procesului politic din SUA, incalcand Carta Congresului, opereaza in principiul ,,fata – falsa”pentru profitul corporatiilor, conduce o mare parte din traficul international de droguri, colaboreaza cu NSA in operatiuni de acoprire a fenomenelor OZN. In Langley, Virginia si sucursale in intreaga lume.
Biroul Federal de Investigatii – Divizia de Contrainformatii
FBI- investigheaza si neutralizeaza agentii straini de informatii care opereaza in SUA, coopereaza cu Organizatia Nationala de Recunoastere in supravegherea celor implicati in contacte cu OZN-uri sau extraterestri.
Centrul de Informatii al Departamentului Energiei
DOE-INTEL- efectueaza controale de securitate interna si contramasuri la amenintarea securitatii externe, de multe ori prin mijlocirea contractului civil, Corporatia Wackenhut.
Serviciul Central de Securitate al NSA si
Biroul Special de Securitate al CIA
Care efectiv spioneaza proprii spioni si desfasurarea operatiunilor speciale, care nu poate fi incredintata ofiterilor de informatii de linie, Ft.Meade, MD si Langley, VA.
Comandamentul de Securitate si Informatii al US Army
INSCOM- executa misiuni care includ razboi psihologic si psihotronic(PSYOPS), informatii parapsihologice(PSYINT) si informatii electromagnetice(ELMINT), Ft.Meade, MD
Biroul de Informatii al US Navy
ONI- aduna informatii ce afecteaza operatiunile navala si un compartiment special implicat in colectarea de informatii despre OZN si OSN( Obiecte Submarine Neidentificate).
Biroul Special de Investigatii al US Air Force
AFOSI- aduna informatii care afecteaza industria aero-spatiala, cu o unitate speciala implicata in investigarea OZN si a navelor extraterestre de supraveghere, coordonarea cu operatiuni de interdictie a NRO, Bolling Air Force Baze, MD.
Agentia de Informatii a Apararii
DIA- coordoneaza informatiile culese din diferite ramuri pentru Serviciile Armate( Armata, Marina, Infanteria Marina, Fortele Aeriene, Paza de Coasta si Fortele Speciale)si asigura masurile de combatere a amenintarilor( care includ asigurarea securitatii la instalatii ultra-clasificate, supraveghere prin vizualizare de la distanta prin procedee parapsihologice, clarvazatori, detasare de corpul fizic, etc.,Pentagon, VA,Fort Meade,MD si planul astral.
Serviciul de Informatii al NASA
aduna date si informatii despre zborurile cosmice, amenintari sau sabotaj, intalnirile prin sateliti de recunoastere cu OZN si ET si coordoneaza transferul de tehnologie extraterestra pentru operatiunile aero-spatiale SUA si aliatilor.
Serviciul Special de Securitate al USAF
se ocupa de informatii si operatiuni despre posibile amenintari la operatiunile aero-spatiale din partea unor puteri straine terestre sau extraterestre.
Comandamentul de Securitate al Industriei de Aparare
DISCO- deruleaza operatiuni de informatii in interiorul si in numele corporatiilor civile contractoare in cercetare, dezvoltare si productie in domeniul apararii
Serviciul de Investigatii al Apararii
DIS- efectueaza investigatii intre oameni si situatii, care sunt considerate o amenintare la orice operatiune a Departamentului Apararii.
Serviciul de Investigatii al Marinei
NIS- efectueaza investigatii impotriva amenintarilor la operatiunile navale.
Comandamentul de Securitate Electronica al Air Force
conduce supravegherea si interzicerea amenintarilor la adresa securitatii Air Force, transmisii electronice si telemetrie si integritatea masurilor de contraactiune electronica cu echipamente militare de razboi radioelectronic.
Agentia de Executare a Drogurilor ( Informatii DEA)
conduce si supravegheaza operatiunile de trafic de droguri, cu exceptii cand sunt derogari la ,,securitatea nationala”
Agentia Federala de Informatii a Politiei
coordoneaza informatiile cu privire la amenintarile la adresa proprietatilor si personalului federal
Comandamentul Securitatii Electronice a Apararii
coordoneaza supravegherea si contramasurile impotriva amenintarilor la adresa integritatii echipamentelor electronice militare si operatiuni de lupta electronica, Fort Worth, TX
Proiectul Deep Water
sursele si metodele rezultate din secretele importate de la fostul sef al serviciilor secrete naziste gen.Reinhard Gehlen, de a restructura aparatul SUA de informatii
Proiectul Paperclip
rezultatele curente ale importului de arme secrete si tehnologie aerospatiala naziste, precum si oameni de stiinta si dezvoltarea lor in baze secrete subterane.

Departamentul de Razboi
Directia pentru Stiinta si Tehnologie a CIA
strange informatii cu promisiunea dezvoltarii stiintei si tehnologiei, reprezentand un avantaj de superioritate fata de o amenintare la securitatea nationala( contine si ,,biroul ciudat”, care proceseaza informatii despre OZN si ET si interactiunea acestora cu Pamantul.  
Biroul Initiativei Strategice de Aparare (SDIO)
Organismul Rachetelor Balistice de Aparare (BMDO)
Coordoneaza cercetarea, dezvoltarea si implementarea in Razboiul Stelelor a armelor cu impuls electromegnetic, laser de distrugere, fascicul de particule, plasma, precum si arme cu tehnologie aerospatiala avansata.
Departamentul Energiei
pe langa povestea cu inlaturarea arderii carbunelui sau a benzinei sau mai multa putere solara este implicat in cercetarea si dezvoltarea de arme nucleare mai specializate, compacte, de sine-statatoare cu fuziune cu reglaj electric, arme cu particule si unda, inclusiv puls electromagnetic, gravitational/antigravitational, cu laser, fascicul de particule si plasma aplicata, tehnologie de inalta energie pentru invizibilitate.
Laboratoarele Nationale Lawrence Livermore
Laboratoarele Nationale-Vest Sandia (SNL-V)
implicate in imbunatatirea focosului nuclear, dezvoltarea de noi elemente transuraniu pentru arme si aplicatii in energie, dezvoltarea de arme antimaterie( bomba Teller- de 10000 de ori mai distructiva decat bomba cu hidrogen), aplicatii ale tehnologiei laser/maser si experimente de teleportare de succes, printre alte proiecte, de rusi poreclit ,,Orasul Mortii”, Livermore, CA.
Laboratoarele Nationale de Inginerie Idaho
INEL- adaposteste numeroase facilitati subterane intr-un imens complex de instalatii, in desert mai mare decat Rhode Island, are securitatea asigurata de propria baza secreta Navy, implicat in energia nucleara, inalta energie electromagnetica si alte cercetari si include Argonne national Laboratory, West, Arco,ID
Laboratoarele Nationale Sandia( SNL)
Laboratorul Philips al Fortelor Aeriene
Acestea sunt in baza aeriana Kirtland/Rezervatia Militara Sandia si conduc la translatia teoretica si experimentala a armelor nucleare in Star Wars, cercetarea s-a facut la Los Alamos si Lawrence Livermore National Laboratories, Albuquerque,NM.
Domeniul de Testare Tonopah
facilitati de testare a armelor pentru testarea operationala a armelor Star Wars, in situatii de tinte reale si sunt adiacente la clasificatele ,,stealth”(tehnologia invizibilitatii radar) si camuflatele nave aerospatiale OZN ale SUA din bazele Groom Lake( USAF,DOE,CIA), baza din Zona 51 si baza Papoose Lake( S4), Nevada Test Side/Nellis AFB Range, Tonopah, NV
Laboratorul Haystack (Buttes) al USAF, Edwards AFB, CA
30 niveluri in adancime, facilitati extreme de securitate, angajat in tehnologie de retroinginerie
Laboratoarele Nationale Los Alamos
Laboratorul de cercetare in premiera in domeniul nuclear, particule subatomice, camp magnetic inalt, exometalurgie, exobiologie, si altele, Los Alamos, NM
Zona 51/Groom Lake( USAF/DOE/CIA, Base) si
S4( Baza Papoose Lake)
Baze ultrasigure ,,non-existente”, unde sunt testate vehicule aerospatiale extrem de clasificate in zboruri operationale, incluzand aeronava de spionaj hipersonica Aurora, Black-Manta( TR-3A), urmat de luptatorul invizibil F-117A, vehicul aerospatial hipersonic de recunoastere fara pilot (,,Samanta de dovleac”- cred ca seamana cu aceasta), precum si mai multe variante de nave antigravitationale gen OZN.
Comandamentul Fortelor Speciale ale SUA
Hurlburt Field, Mary Esther, FI, de-a lungul Sediului Central de Vest, Comandamentul Fortelor Speciale, Beale AFB, Marysville, CA, coordonand:
Delta Forces ale US Army( Beretele Verzi )
Trupele SEAL ale US Navy( Beretele Negre), Coronado, CA
USAF Blue Light( Beretele Rosii) Stricke Force
Agentia Proiectelor de Cercetare Avansata in Aparare
DARPA- coordoneaza aplicarea ultimelor descoperiri stiintifice in dezvoltarea noilor generatii de arme
Grupul Jason
oameni de stiinta de elita care dezvolta arme dupa cercetari de ultima ora pentru DARPA si care opereaza sub acoperirea Corporatiei Mitre
Grupul Aquarius
oameni de stiinta care aplica tehnologia OZN, lucreaza sub indrumarea Societatii Dolphin, grup care lucreaza intr-un domeniu extrem de clasificat
Consiliul Stiintific de Aparare
serveste ca intermediar in Departamentul Apararii intre nevoia de arme si stiintele fizice
Agentia Nucleara de Aparare
In prezent concentrata pe fuziune cu reglaj electric, fascicol de particule de mare energie, laser cu raze X, dezvoltarea si implementarea armelor electromagnetice cu camp de forta inalt.
Comandamentul Spatiului al SUA
Comandamentul de Razboi cu operare in Spatiul Cosmic, Falcon AFB, CO
Comandamentul Aerospatial de Aparare Nord American
NORAD- opereaza supravegherea spatiului aerian al Americii de Nord, supravietuirea nucleara, are centrul adanc subteran in interiorul Muntilor Cheyenne, Colorado Sprigns, CO
Biroul Sistemelor Spatiale ale Fortelor Aeriene
coordoneaza dezvoltarea tehnologiilor viitorului, pentru operarea si lupta in spatiul cosmic
Administratia Nationala de Aeronautica si Spatiu
NASA- opereaza sub acoperire apararea spatiului, cercetari ET, compartiment de arme cosmice, in plus fata de lansarile oficiale de navete si sateliti.
Centrul de Cercetare Ames al NASA
Conduce Proiectul SETI( de cautare a inteligentei extraterestre), Divizia de Exobiologie( forme extraterestre de viata), si factorul uman-Divizia de Razboi Psihologic ( PSY-OPS), Sunnyvale,CA
Proiectul Cold Empire
Cercetare in arme de ultima generatie - Clasificat
Proiectul Snowbird
Pseudo-OZN-uri folosite pentru dezinformare
Proiectul Aquarius
Cercetare OZN - Clasificat
Proiectul MILSTAR
Dezvoltarea si implementarea de sateliti de comanda, control,comunicatii si spionaj in vederea razboiului in spatiu cosmic
Proiectul Tacit Rainbow
Drone invizibile/pseudo-OZN
Proiectul Timberwind
Vehicole spatiale cu putere nucleara
Proiectul Cod Eva
Bazat pe tehnologia spatiala
Proiectul Cobra Mist
Cercetare in domeniul armelor cu fascicol si plasma
Proiectul Cold Witness
Arme pentru spatiul cosmic- Clasificat
Ramura Industriei de Armament
Stanford Research Institute, Inc.
Contractor secret, cerceteaza psihotronica, parapsihologia si razboi psihologic
                 AT&T
Laboratoarele Sandia, Bell, crecetare in arme Star Wars, interceptarea telefoane, sateliti prin NSA
RAND Corporation
Lucreaza cu CIA, proiecte in domeniul informatiilor, dezvoltarea de arme si baze subterane
Edgerton, Germhausen & Greer Corporation
Contractor NSA/DOE, implicat in dezvoltarea armelor Star Wars, aplicatii ale fuziunii si securitatea Zonei 51 si instalatiilor nucleare
Wackenhut Corporation
Contractor CIA/NSA/DOE, implicata in operatiuni de securitate de Top Secret Ultra si Bugetul Negru in rezervatiile militare de la suprafata si subterane, cum ar fi zona S4( Baza OZN a SUA), Laboratoarele Nationale Sandia( Baza de arme Star Wars)si locuri de munca ,,murdare”pentru agentii CIA si din Informatiile Apararii
Bechtel Corporation
Contractor al CIA pentru proiecte acoperite si baze subterane experimentale
United Nuclear Corporation
Aplicati nucleare militare
Walsh Construction Company
La fel ca proiectele acoperite ale CIA
Aerojet(Genstar Corp.)
Realizeaza sateliti DSP-1 militari pentru Star Wars
Reynolds Electronics Engineering
Proiecte acoperite ale CIA si proiecte DoD
Lear Aircraft Company
Tehnologie din bugetul negru
Northrop Corporation
Realizeaza nave antigravitatie, retroinginerie cu tehnologie extraterestra, langa Lancaster,CA
Hughes Aircraft
Compartiment de proiecte clasificate
Lockheed-Martin Corporation
Proiecte aerospatiale din Bugetul Negru
McDonnell-Douglas Corporation
Proiecte aerospatiale din Bugetul Negru
BDM Corporation
Contractor CIA, implicata in inginerie OZN si proiecte in psihotronica
General Electric Corporation
Sisteme de arme si razboi electronic
PSI-TECH Corporation
Implicata in aplicatii informationale militare, cercetare in psihotronica, parapsihologie, vedere la distanta, contactul constiintelor extraterestre
Science Application International Corp.
Contractor din Bugetul Negru, razboi psihologic
Departamentul Financiar
Federal Reserve System
Cartelul bancilor private supravegheat de elita super-bogata cum ar fi: Rockefeller, Mellon, DuPonts, familia Rothschild,etc., care dicteaza Guvernului fluxul de bani, valoarea banilor si ratele de interese.
CIA self-financing
Controlul unor mari parti din comertul cu droguri, heroina, cocaina,marijuana, precum si intreprinderi cu ,,fata acoperita”ca o sursa de bani pentru operatiuni negre,achizitionarea de munitie exotica si fonduri de mita strategice
Department of Justice self-financing
Utilizarea de bani si obiecte de valoare confiscate in anchete, pentru a finanta proiecte speciale.
Special Forces self-financing
Auto-utilizarea banilor confiscati din operatiuni militare sub acoperire pentru a finanta alte operatiuni clandestine

                http://www.abovetopsecret.com/pages/secgov.html

Am creat acest articol cu ceva munca, dar am dorit sa stie cat mai multi oameni adevarul despre aceasta conspiratie monstruoasa la adresa umanitatii.
Aceasta creatie monstruoasa a fost construita in timp si din banii tuturor, in special al americanilor. In timp ce cea mai mare parte a omenirii traieste in saracie si se chinuie sa supravietuiasca, resurse financiare, materiale, umane si stiintifice au fost deturnate cu buna stiinta. Daca toate acestea s-ar fi folosit in scopuri benefice, pozitive si in folosul intregii umanitati, civilizatia umana facea demult parte din civilizatiile avansate ale galaxiei.
Dar acum totul este in accelerata schimbare si totul se transforma. Dupa ce acest Guvern ocult se va destrama si cei vinovati de crime impotriva umanitatii vor fi dupa gratii, o noua perspectiva se va deschide umanitatii. Cred ca nici macar nu ne putem imagina diferenta enorma care va exista in toate planurile vietii, dupa aceasta transformare, intre ce va fi si ce este in prezent. Progresul tehnologic va lua o amploare fara precedent dupa desecretizarea tuturor tehnologiilor din toate domeniile. Omenirea va renunta pentru totdeauna la combustibilii fosili, iar ranile planetei se vor vindeca rapid. Si cand nevoile de existenta ale fiecarui locuitor al planetei se vor asigura foarte usor, din abundenta si cu costuri minime, sunt sigur ca si constiinta omenirii va face un salt considerabil. Aici ma refer la cei multi, cei peste 80% sau 90% care inca nu ,,s-au trezit”.


Doamne ajuta sa scapam mai repede de acest ,,monstru elitist” !
           


                         Drum drept spre Lumina !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.