duminică, 17 noiembrie 2013

Benjamin Fulford si schimbarea actualei paradigmeBenjamin Fulford, fost redactor la revista economica Forbes pe regiunea Asia-Pacific
mai bine de 25 de ani, este unul dintre cei mai vehementi ,,luptatori la vedere” impotriva cabalei. Avand conexiuni multiple cu personalitati politice si economice din toata lumea, dar mai ales din zona Asiei, cat si din cadrul serviciilor secrete occidentale ( CIA, Pentagon, MI-5, MI-6. etc.), si asiatice, este personalitatea care aduce periodic in atentia noastra jocurile ascunse ale luptei dintre fortele coagulate in jurul aliantei statelor BRICS ( Brazilia, Rusia, India, China si Africa de Sud) si cele occidentale controlate inca de catre Illuminati. 

Au fost tentative nenumarate de asasinat asupra sa dar, de la un moment dat a fost luat sub aripa protectoare a societatilor secrete asiatice, subordonate Dragonului Alb, care lupta pentru inlaturarea actualei puteri occidentale malefice de la fraiele puterii mondiale. 
Este protejat de una din cele mai vechi si vestite societati de arte martiale ( ninja ) din lume.
In acest video veti vedea de asemenea imagini filmate de catre Alex Jones prin 2002 in Bohemian Grove, langa San Francisco( el a intrat ilegal prin 3 randuri de securitate si o padure care inconjoara locul), unde odata pe an se intalnesc elitele planetei din toate natiunile, pun la cale actiunile pentru viitorul an, dupa care are loc un dezmat total, orgii de toate felurile, inclusiv ritualuri satanice cu sacrificii umane, in special copii. Martori au relatat ca de cate ori incepe activitatea acolo, din casele de copii din apropiere dispar copii pentru totdeauna.

video aici :Si aici Ben Fulford face marturisirea in direct la un post Tv din Japonia ca Peter Hans Kolvenbach, adica papa negru, este adevaratul papa care conduce Vaticanul si se supune lui Lucifer, fiind seful suprem iezuit.
video aici :


                        


Ben Fulford aminteste mereu de Societatea Dragonul Alb in informarile sale. Sa vedem ce este defapt aceasta.

Este redenumirea Societatii Dragonul Negru.

Iata relatarea lui Ben Fulford : ,,Recent, am descoperit in Tokyo un sanctuar antic care a fost izolat de ochii publicului. Cand am intrat in altar, am simtit o senzatie subiectiva puternica de lumina si putere. Am fost cu un psiho-senzitiv japonez a carui familie a fost pazitoarea in timp a cunoasterii secrete Shinto, inclusiv a zeitei Benten. Ea, de asemenea, sustine ca a vazut o lumina alba si a experimentat o putere neobisnuita acolo. La intrarea in altar am gasit un stalp de piatra cu inscriptia Regele Dragonul Alb. In legenda zeitei Benten se spune ca aceasta s-a casatorit cu un dragon alb puternic, in scopul de a se opri de la uciderea copiilor. Din cauza acestui eveniment neobisnuit, ne-am decis ca Societatea Dragonului Negru, fondata de Mitsuru Toyama si altii, sa fie redenumita Societatea Dragonului Alb.
Dragonul Alb reprezinta luptatori care se supun regulilor cavalerismului si codului Bushido. Asta inseamna ca ei niciodata nu vor da prima lovitura, nu vor ataca femeile, copiii si non-combatantii si vor lupta pentru a apara pe cei slabi si asupriti. Ramanem simpatizanti ai filozofiei originare a Societatii Dragonului Negru. Cu toate astea, in timp ce aceasta a avut o arie de acoperire in Asia, Dragonul Alb pare a proteja intreaga planeta, inclusiv cele mai slabe fiinte vii “.

In 1901 Ushida Ryohei fondeaza Kokuryukai, adica ,,Raul Dragonului Negru’’, care a
fost un adept si discipol al lui Mitsuru Toyama. Scopul sau public a fost de a sprijini efortul de a mentine Imperiul rus la Nord de raul Amur si de Asia de Est.
Kokuryukai, a facut initial eforturi, pentru a se distanta de elementele criminale ale predecesorului sau. Ca urmare, statutul de membru a inclus ministri si ofiteri de rang inalt, precum si agenti secreti profesionisti. Totusi, pe masura ce timpul a trecut, expresia ,,scopul scuza mijloacele”, a fost tot mai des folosita in toate operatiunile sale.
Societatea a publicat un jurnal si detine si o scoala de spionaj. A trimis agenti secreti in Rusia, Manciuria, Coreea si China pentru a aduna cat mai multe informatii despre diverse activitati secrete.
In timpul razboiului ruso-japonez, anexarii Coreei si interventiei siberiene, armata japoneza imperiala a facut uz de retelele de spionaj ale ,,Dragonului Negru’’. Aceasta a dus campanii de succes de razboi psihologic in teritorii, privind armata japoneza iar unii membri au  fost folositi si ca interpreti pentru armata.

In timpul anilor 1920-1930 ,,Dragonul Negru” a evoluat mai mult ca o organizatie politica de masa si a atacat public liberalismul si gandirea de stanga. In aceasta perioada nu a avut mai mult de cativa zeci de membrii, dar a dobandit o putere mare prin legaturile sale cu lideri politici, militari de rang inalt si lideri de afaceri.
Initial indreptata numai impotriva Rusiei, din 1930 ,,Dragonul Negru” isi extinde activitatile in intreaga lume. In 1946 este oficial desfiintata prin ,,Ordinul autoritatii de ocupatie americane” si este mai apoi reinfiintata in anul 1961. De atunci nu a avut mai mult de 150 de membri pentru a-si atinge obiectivele”.

Se stie ca dupa infrangerea Japoniei din al doilea Razboi Mondial, aceasta a trecut sub tutela cabalei, guvernele fiind marionete ale ei ( inclusiv imparatul care nu este imparatul de drept al Japoniei ) asa cum sunt astazi guvernele Uniunii Europene. Orientarea economica occidentala a facut ca Japonia sa prospere dar sa devina si o mare finantatoare a cabalei..

Un nou grup a aparut :,,Dragonul Rosu” sub semnatura mai multor familii regale. Nu este inca clar cine sunt acestia. Grupurile reale Dragon pe care le cunoaste Fulford sunt :
1.     Dragonul Alb, a celor mai vechi familii din China ;
2.     Dragonul Negru, care detine o sfera de co-prosperitate in Asia de SE ;
3.     Familia Dragon, care cuprinde linia genealogica Merovingiana regala din Occident ;
4.     Dragonul Verde, care isi are originea in Iran( Persia ) si Asia Centrala ;

Dragonul Rosu poate fi fostul grup nazist Odessa( de dupa cel de-al doilea R.M.), sub conducerea lui George Bush( tatal ), Kissinger, Rumsfeld, Cheney, etc. care este factiunea nazista a Illuminati si este axata pe acte de teroare in masa (vezi toate operatiunile de tip steag-fals, gen : World Trade Center, Fukushima, Boston, Oklahoma City, trenul din Spania, metroul Londonez,etc.) si Psy-Ops.

La Fukushima a fost detonata o arma nucleara subacvatic( sub scoarta terestra de sub fundul oceanului), furata din submarinul rusesc scufundat Kursk, pentru a creea ceea ce de fapt s-a intamplat, tsunami-ul devastator. Acestea sunt afirmatiile lui Ben Fulford, pe care le are din surse de la Pentagon. El spune ca 4 au fost furate de pe submarinul Kursk, una a fost detonata pentru Fukushima si mai sunt inca 3 in Europa( una cred ca a fost detonata pe coasta statului South Carolina, recent, cum am scris in articolul meu din octombrie). Deci, cabala ne mai pregateste ceva……nuclear (sper sa nu mai apuce..).

Acordurile de la Bretton Woods

Ca sa intelegem contextul acestor lupte de culise actuale, intre Orient si Occident, istoria financiara pe scurt, dupa afirmatiile lui Benjamin Fulford ar fi aceasta :
Dupa incheierea celui de-al doilea Razboi Mondial, s-a efectuat Acordul de la Bretton
Woods din anul 1944. Tarile asiatice, in principal China au dat occidentului ( in speta Rezervei Federale ) 140.000 de tone de aur in schimbul certificatelor garantate (care de curand s-a constatat ca au fost redactate premeditat cu greseli pentru a-si pierde valabilitatea), pentru 50 de ani. Pentru aceasta s-a acordat Marii Britanii, Frantei si Statelor Unite dreptul de a controla moneda internationala si a eradica saracia din Asia, Africa si parte a Europei. 
Occidentul nu si-a tinut promisiunea. Acesta a inceput un fals ,,razboi rece”cu Uniunea Sovietica, care a dus la o aberanta cursa a inarmarilor si a dezvoltarii exacerbate a Complexului Militar Industrial american.
Un grup de 77 de natiuni, au pus in comun toata averea lor si au stabilit un cont global colateral pentru a incepe un plan de eliminare a saraciei pentru Asia si Africa. Presedintele John Kennedy a fost de acord cu acesta si a dorit sa-l sustina dar, a descoperit ca era un grup elitist care nu dorea aceasta, ba chiar dorea o anihilare reciproca nucleara( vezi criza rachetelor din Cuba ).
Acesta se numea acordul Hilton Green. Presedintele Indoneziei Sukarno a fost semnatarul din partea tarilor asiatice. Kennedy, dupa cum se stie, semnase deja legea prin care repudia Rezerva Federala, iar Trezoreria SUA incepea sa emita moneda americana din nou. In 22 noiembrie 1963 Kennedy a fost asasinat.
Kennedy spunea : ,,Hai sa mergem pe Luna, in loc de acest razboi rece, pentru a stimula industria. Hai sa dezvoltam tarile sarace si sa dezvoltam tehnologia spatiala in loc de-a avea acest fals Razboi Rece”.
Dupa cum se stie programul spatial public a disparut din 1970, cand finantarea acestuia s-a epuizat.
Intelegerea Internationala de la Bretton Woods a expirat in 1994, iar tarile asiatice in special China si familiile vechi chineze vor sa-si rascumpere cu certificatele emise de catre SUA, aurul inapoi. Occidentul refuza aceasta.
China isi revendica drepturile la Curtea Internationala de Justitie de la Haga. Proprietarii Rezervei Federale au pierdut procesul si acestia trebuiau sa inapoieze aurul Chinei. Aceasta data era 12 septembrie 2001. Si…?? Stim cu totii ce sa intamplat pe 11 septembrie 2001 si ce a urmat dupa.

Rezerva Federala a spus ca aurul Chinei era depozitat sub turnurile gemene si ca dupa incident s-a pierdut. Minciuna iesita din comun !
China nu a cedat, iar mai apoi a fost chemata sa primeasca o parte din aur in Marea Britanie, dar s-a dovedit ca lingourile erau contrafacute dintr-un metal( tungsten ) invelit cu foita de aur.
Fulford afirma ca aceste active cu valoare reala in aur care trebuie acum restituit Asiei ar fi de 371 trilioane de dolari. O suma imensa care ar fi directionata apoi catre eliminarea saraciei prin dezvoltarea de noi tehnologii in toate domeniile( se pare ca China deja foloseste acest tip de tehnologii gen ,,free energy” in unele din fabricile lor), incetarea tuturor razboaielor si startul unei noi lumi.
 Actualii reptilieni care asupresc oamenii si planeta sunt niste fanatici religiosi nazisti, care dupa terminarea celui de-al doilea Razboi Mondial au lucrat consecvent la instaurarea unui guvern dictatorial mondial prin binecunoscuta Noua Ordine Mondiala. Si aproape si-au indeplinit obiectivul. Doar ca Dumnezeu are alte planuri cu omenirea….
Ei, intr-adevar au toata tehnologia si resursele necesare, in caz de esec sa paraseasca aceasta planeta ( vezi bazele secrete de pe Luna si Marte si tehnologia ,,jump room” de a se deplasa prin continumul spatio-temporal ). Dar dupa cum putem observa cu totii, din orgoliul lor imens, lupta pana la moarte si nu vor sa renunte la aceasta planeta care i-a sustinut secole de-a randul, i-a hranit si le-a bucurat sufletul lor inchis si malefic prin frumusetile ei extraordinare.

Ascensiunea

Din 21 decembrie 2012 timpul continua sa se comprime constant( cred ca foarte multi simtiti asta), o sa public cat de curand un material al lui Drunvalo Melchizedek despre sfarsitul timpului….Din ianuarie 2014 planeta va fi ferm fixata in dimensiunea a 4-a si va continua sa-si mareasca nivelul de vibratie spre dimensiunea a 5-a si mai sus. Gaia,
sufletul acestei planete este deja in dimensiunea a 5-a, trupul ei fizic urmeaza transformarea. Asta implica multe reconfigurari terestre, schimbarea polilor magnetici, care dupa Gregg Braden, Nassim Haramein si multi altii este iminenta. Noi fiintele umane, copiii Gaiei trebuie sa ,,lucram” cu noi insine pentru a ne ridica nivelul de vibratie constant, sa fim astfel aproape in armonie cu ce se-ntampla cu planeta noastra mama. Altfel, vom parasi aceasta planeta care ne-a gazduit secole de-a randul sa experimentam Creatia si sa evoluam in dimensiunea 3D.
Scopul nostru aici nu este sa agonisim bunuri materiale, bani, sa traim o viata de huzur,in egoism si sfidare fata de ceilalti, dar nici sa nu devenim niste habotnici religiosi, spalati pe creier de actuala religie facand cozi imense la pupat moaste si patrafire preotesti.
Sa avem curajul sa ne uitam in oglinda, si singuri sa ne intrebam :,,Cine sunt EU ?”

Suntem mult mai mult decat vedem, simtim, pipaim, auzim,etc. Suntem fiinte de lumina care experimenteaza Creatia intr-un corp fizic. Avem ,,liberul arbitru” care ne ofera libertatea sa experimentam orice, inclusiv intunericul, dar nu fara consecinte. Exista legea karmei care actioneaza obiectiv in Univers.
Si ajungand aici, ei, Illuminati sfideaza cu buna stiinta aceasta lege crezand ca pe ei nu-i afecteaza. Dar vor suferi consecintele faptelor lor cat de curand, vor fi judecati pentru acestea dupa scoaterea lor la iveala dar, un maestru spunea ca ar trebui sa le multumim…..De ce ??
Pentru ca datorita lor si actiunilor lor malefice omenirea se trezeste din somnul constiintei si se indreapta spre lumina si autocunoastere. Totul este un joc divin, Yin si Yang, pozitiv-negativ, masculin-feminin, pentru ca fiinta umana sa devina din nou asa cum Creatorul ne-a lasat la Inceputuri, fiinta perfecta de lumina dar, cu o experienta imbogatita pentru a urca pe scara evolutiei.
Civilizatiile care ne supravegheaza si ne ajuta in acest proces de ascensiune ne respecta acest liber arbitru, astfel ca nimeni nu va fi fortat in vreun fel sa evolueze si nimanui nu i se va reprosa nimic. Fiecare dintre noi este liber sa-si aleaga drumul drept sau intortocheat functie de alegerea sufletului sau. Unii vor dori sa mai experimenteze dimensiunea 3D, egoismul, mandria, infatuarea, prostia, ignoranta, betia succesului material, suferinta sau iubirea egoista si efemera, este alegerea lor si nu-i va judeca nimeni pentru aceasta. Vor evolua si ei intr-un tarziu, dar pe o alta planeta 3D. Pamantul impreuna cu cei care vor ramane isi va continua ascensiunea spre dimensiunile mai inalte. Nimeni nu va tria pe nimeni. Sufletul nostru va alege daca ramane sa prinda acest ,,tren” sau va mai ,,copilari” prin 3D, iar aceasta plecare se va materializa prin parasirea corpului fizic.
Daca revenim acum la concluziile lui Fulford, pe scurt el spune ca elita malefica sau cabala sau Illuminati, cum vrem sa-i numim urmareau sa ucida 5-6 miliarde de oameni, sa instaureze un guvern mondial dictatorial care sa conduca dintr-un ,,Eden” al lor pe ceilalti sclavi de pe pamant.
Pe de alta parte, fortele Luminii care li se opun, vor sa-i inlature de la putere si sa-i judece pentru tot ce au facut, sa schimbe actualul sistem financiar cu unul sanatos si benefic orientat, sa instaureze pacea planetara si sa elimine saracia, sa elibereze si introduca noile tehnologii nepoluante pentru producerea energiei gratuit intregii omeniri ( exista in prezent peste 6000 de patente de inventii in acest domeniu care sunt tinute ascunse), schimbarea sistemului economic bazat pe resurse nu pe profit si productie in masa, schimbarea sistemului de invatamant, fara teste, examene si programa obligatorie, schimbarea sistemului de sanatate intr-unul bazat pe tratamente naturiste si tehnologiile noi deja existente ( medicina energetica a fundatiei Keshe, s.a.), reactivarea scolilor misterelor care va initia omenirea in cunoasterea legilor care guverneaza universul si autocunoastere.
Sa fim increzatori in viitorul apropiat al omenirii si sa lucram fiecare cum putem pentru edificarea acestei noi lumi.
  Doamne Ajuta !

Surse : divinecosmos.com
           bibliotecapleyades.net


      Drum drept spre Lumina !

Un comentariu:

  1. Nici nu sti cata bucurie mi-ai adus constatand ca si alti -multi oameni sant interesati de ceea ce de atata timp ma roade in suflet,adica : pe cine si cu cine sa vorbesc pentru a face cunoscute noile orientari ale umanitatii spre progresul social in acord cu tehnologiile bine ascunse de catre o mana de inconstienti. Iata ca te-am gasit .HAI SA FACEM TOT POSIBILUL CA "LEGEA NESARA "SA FIE TRADUSA CAT MAI REPEDE POSIBIL PENTRU A O PUBLICA PE NET ,FIIND GRABIT PROCESUL INCUNOSTIINTARII ROMANILOR CA "SE POATE SI ALTFEL" .CA NUMAI RENUNTAND LA VECHILE SABLOANE PUTEM EVOLUA FARA A AFECTA VIATA MAMEI GEEA. DE ASEMENEA ENERGIA LIBERA TREBUIE MUSAI CUNOSCUTA DE CATRE ROMANI, SCOALA MIRACOLELOR A DOMNULUI NOSTRU MULT IUBIT LORD SANANDA-multi nestiind ca este una din intruparile domnului nostru ISUS HRISTOS.HAI SA FACEM MUNCA TA INTERACTIVA-CUNOASTEREA NE VA TREZI DIN SOMNUL PREINDUS. MULTUMESC MULT .GeorgedeDrobeta

    RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.