marți, 22 octombrie 2013

Veteranul Michael Relfe - Omenirea este tinta unor specii pradatoare hiperdimensionale

                                            Alfred Lambremont Webre

  VANCOUVER B.C. - Fostul militar american Michael Relfe care a activat 20 de ani intr-o baza americana de sub scoarta planetei Marte  a lansat in 14 octombrie 2013 o scrisoare deschisa, pe care a trimis-o liderilor militari ai mai multor natiuni. Acesta afirma urmatoarele :
,, Fostii membri ai armatei au facut o mare greseala atunci cand au ascuns realitatea existentei extraterestrilor oamenilor de pe pamant. Aceasta greseala inca continua. Ea poate pune in pericol viitorul omenirii pentru totdeauna. Este timpul pentru a remedia aceasta greseala inainte de a fi prea tarziu.’’


,, Aceasta lupta impotriva speciilor pradatoare nu poate fi castigata numai prin puterea si tehnologia militara. Pana acum stiti deja ca acest scenariu implica energii si tehnologii dincolo de orice inchipuire( tocmai am evidentiat in articolele anterioare de aceste tehnologii,n.t.). De exemplu, cum poti spera la a castiga o batalie impotriva unui dusman atunci cand inamicul detine ,,jump gates’’( tehnologia deplasarii prin gaurile de vierme prin hiperspatiu, descrisa si experimentata in proiectele Montauk si Pegasus,n.t.), sau tehnici avansate de control mental, astfel incat orice sef de guvern poate fi rapit si mintea controlata in orice moment ? Si cum poti spera sa castigi asemenea batalie impotriva unui inamic care poate fi ascuns tuturor perceptiilor tale ?”
,, Aceste specii pradatoare, tehnologia lor si acei oameni care voluntar le deservesc( Illuminati ), pot fi invinse prin valorificarea puterii cumulate metafizice si spirituale, precum si a inteligentei, oamenilor de pe pamant.”
 Fostul militar american este autorul ,,The Records Mars”( Inregistrari de pe Marte ), doua carti pe o perioada de 20 de ani (1976 – 1996 ), el afirma ca a petrecut 20 de ani ca militar intr-o baza americana de pe Marte ( detalii in articolul meu anterior), care a fost o parte a perimetrului de securitate dezvoltat in sistemul nostru solar, impotriva tentativei de invazie a speciilor pradatoare hiperdimensionale.

      Agenda speciilor pradatoare  
In scrisoarea sa deschisa, d-l Relfe afirma : ,, Aceste specii pradatoare functioneaza in secret pentru ca le este FRICA de fiintele umane. Ele se tem de Dumnezeu…De aceea, prin mijloace subversive, ele au influentat sistemele de pe Pamant astfel incat sa detina puterea si sa mentina omenirea in sclavie. Aceasta include : 
       ·        Ascunderea existentei si a intentiilor lor malefice, pana cand este prea tarziu;
        ·        Vaccinarea oamenilor, care dauneaza abilitatilor lor metafizice ( acum poate intelegeti de ce atata vehementa din partea autoritatilor pentru vaccinarea tuturor copiilor de la cele mai mici varste..!! n.t.);
        ·        Alimentele modificate genetic si nanotehnologia care deterioreaza ADN-ul corpului, astfel ca abilitatile metafizice si de reproducere sunt distruse;
        ·        Fluorul si fluorurile care dauneaza glandei pineale( detalii in articolul meu despre fluoruri ), necesara pentru abilitatile metafizice;
        ·        Numeroase toxine pentru a deteriora corpul ( a se vedea cartea ,,Tu nu esti gras, esti toxic”);
        ·        Lipsa de informare ( si dezinformare, n.t.) despre puterea spirituala si abilitatile metafizice, astfel incat puterile metafizice sa nu dezvolte puterile oamenilor.

        Extraterestru rapit confirma prezenta speciilor pradatoare
 La data de 15 octombrie 2013, in Vancouver BC, pe baza unei rapiri ET( extraterestru) confirmata de mai multe rapiri repetate si sub tortura electromagnetica se recunoaste faptul ca aceste specii pradatoare hiperdimensionale si-au declarat intentia de a inlocui in cele din urma omenirea de pe planeta Pamant.

               Interviu video aici : http://www.youtube.com/watch?v=MToni1LCwRA&feature=youtu.be


        12 Pasi pentru a invinge speciile pradatoare
 Michael Relfe recomanda 12 pasi liderilor militari, pentru infrangerea tentativei de ocupare a planetei de catre speciile pradatoare hiperdimensionale.
  ,, Timpul se scurge. Guvernele tuturor tarilor trebuie sa :
 1.      .  Eliberati toate informatiile adevarate privind invazia extraterestra de pe aceasta planeta ;
 2.     .  Eliberati informatiile adevarate despre toate lucrurile vechi gasite pe Luna si Marte ;
 3.      Eliberati informatiile adevarate cu privire la tehnologia avansata dezvoltata de anumite guverne si utilizarea lor in stabilirea unor proiecte umanitare pe planeta ;
 4.         Eliberati informatiile adevarate referitoare la medicina electronica, atat de mult timp reprimata, care va permite oamenilor vindecarea de boli degenerative teribile ;
 5.           STOP VACCINARILOR, care ne distrug abilitatile noastre metafizice ;      
 6.         STOP alimentelor modificate genetic, care sterilizeaza oamenii timp de 2 generatii. Aceste alimente vor extermina civilizatia si nu vom avea cu nimic sa ne aparam ;
 7.          STOP utilizarii nanotehnologiei in alimente ;
 8.          Opriti utilizarea MSG, Aspartam si Excitotoxinelor, care ne afecteaza creierul si ne omoara. Aceste substante chimice ne otravesc soldatii ;
 9.         Opriti tehnicile si tehnologiile de control mental si rapirile persoanelor cu abilitati metafizice ;
 10.      Recrutati in mod deschis si angajati cu remunerare generoasa, oameni morali si etici cu abilitati metafizice dezvoltate pentru a lupta in modul lor specific, cu aceste specii extraterestre pradatoare ;
 11.     Sanctionarea si eliminarea corporatiilor care se hranesc din munca populatiei si care ajuta aceste specii pradatoare sa ne inrobeasca ;
 12.           Indepartati crestinii de pe listele cu ,,teroristi’’. Ei nu sunt dusmanii nostrii. Ei sunt inamicii speciilor pradatoare.
Sa stiti ca daca veti face cele de mai sus, oamenii de pe Pamant vor gasi modalitati de-a va ajuta sa scapati de parazitii extraterestrii, lucrand in taramurile spirituale si metafizice, in moduri pe care inca nu vi le puteti imagina’’.
Michael Relfe a trimis aceasta scrisoare deschisa catre sefii militari in ceea ce priveste apararea impotriva acestei prezente extraterestre ,, Armatei, Fortelor Aeriene, Fortelor Maritime si puscasilor marini din Australia, Bulgaria, Canada, Croatia, Cipru, Republica Ceha, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Ungaria, Islanda, India, Irlanda, Italia, Japonia, Lituania, Lichtenstein, Letonia, Luxemburg, Macedonia, Malta, Moldova, Olanda, Noua Zeelanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, ROMANIA, Rusia, Serbia si Muntenegru, Singapore, Slovacia, Spania, Suedia, Elvetia, Turcia, Ucraina, Marea Britanie, SUA.

      Speciile pradatoare hiperdimensionale
  Alti informatori din cadrul guvernului - care lucrau in cadrul programelor secrete cu aceste specii extraterestre -  au avertizat, de asemenea, de tentativa de ocupare a Pamantului de catre aceste specii ET pradatoare hiperdimensionale.
Un raport afirma, ,,In 1964, serviciile de informatii americane se asteptau sa fim <<preluati >> de catre grii ( micii cenusii ) si reptilieni pana in 2000- 2030. Razboiul actual dintre specia ostila a micilor cenusii in alianta cu factiunea Draco-reptiliana si omenire a fost in dezvoltare de cca.10 ani.
In cartea sa, informatorul Michael Prince, arata ca 1964 agentiile de informatii americane au ajuns la concluzia ca o alianta extraterestra, grii / reptilieni a avut prevazut in plan preluarea Pamantului intre anii 2000 – 2030.
El scrie:,, Pe 15 aprilie 1964, personalul din doua agentii americane de informatii s-a intalnit in cadrul Proiectului Platon cu (greys), micii cenusii in desertul New Mexico, pentru a aranja o intalnire pe data de 25 aprilie, la baza aeriana Holloman din New Mexico. Aceasta intalnire a fost pentru a reinnoi tratatul care a inceput in 1934 si a fost din nou o oferta psihologica de a cumpara timp si de a rezolva problema micilor cenusii si reptilienilor. Nivelele superioare ale agentiilor de informatii americane, acum cred ca micii cenusii si draco-reptilienii au avut timp pentru pregatirea invaziei si preluarii Pamantului intre anii 2000 – 2030.

       Specii hiperdimensionale etice
Cercetatori, cum ar fi Mary Rodwell, a adunat dovezi empirice replicabile ca exista civilizatii etice, hiperdimensionale care sunt strans implicate in dezvoltarea pozitiva a umanitatii. Acestea includ civilizatiile hiperdimensionale ale fenotipului ,,Grey’’dintre care aproximativ 150 au fost identificate.
 Aici este PDF-ul cu scrisoarea deschisa a lui M.Relfe : http://www.metatech.org/2012-2013/open_letter_to_military_regarding_aliens.pdf

      Cocluzii
 Cu toata consideratia pentru Michael Relfe dar, eu nu pot subscrie acum( ma refer la acest prezent de mari transformari spirituale si de trezire a constiintei oamenilor ), la acest scenariu din partea Greys si a Draco-Reptilienilor si voi explica de ce.
Odata cu data de 21 decembrie 2012, planeta noastra, mama noastra care ne sustine, ne hraneste si ne iubeste nespus de mult a facut saltul dimensional din a 3-a dimensiune in a 4-a. Asta inseamna un alt nivel vibrational care continua de-atunci sa creasca in ritm accelerat, atat la nivel fizic ( vezi cutremure, vulcani care erup, furtuni si uragane, etc.), cat si la nivel subtil, incepand cu constiinta oamenilor. In Univers legea cauzalitatii determina evolutia( la nivele vibrationale mai joase) si totul se desfasoara conform Planului Divin al acelui Univers. Toate civilizatiile etice, benefice, pozitive sau cum doriti sa le spunem urmeaza acest Plan Divin si concura la indeplinirea lui fara insa a incalca ,,liberul arbitru’’al civilizatiilor mai jos vibrationale decat ele.

De ani buni noi suntem urmariti si ghidati indeaproape de catre Federatia Galactica a Luminii, Consiliul Andromeda si Comandamentul Ashtar pentru ca aceasta ,,trecere’’vibrationala sa se faca cu cat mai putine ,,pierderi umane’’si cat mai pasnic posibil. In 2010, 2011 si 2012 Consiliul Andromeda a distrus sau dezactivat toate bazele subterane sau submarine ale reptilienilor din constelatia Draco-Hydra de pe planeta noastra, punandu-se astfel capat influentei net superioare tehnologic a factiunii lor asupra civilizatiei noastre. 
Cat despre ,,micii cenusii’’de cativa ani nu mai sunt pe planeta noastra. Ei erau o rasa in pragul extinctiei, datorita deteriorarii ADN-ului. Acestia au efectuat rapiri de pe planeta noastra pentru a-si reamprospata ADN-ul. Acele fiinte rapite erau tot suflete din civilizatia lor care voit s-au incarnat pe Pamant pentru a fi mai apoi rapite si astfel sa contribuie la salvarea speciei lor. Ei erau , de fapt, in slujba reptilienilor, fiind un fel de ,,zombie’’ fiinte fara discernamant, roboti vii, asa cum descrie si Steven Greer in cartea lui ,, Adevarul Ascuns Informatii Interzise’’si care au fost creati si pe Pamant prin clonare in laboratoarele secrete din Marea Britanie si Australia.

Acum intervine factorul uman. Illuminati cu ierarhia lor malefica, care sunt marionetele acestor papusari din alte lumi( vezi expunerile si cartile lui David Icke ), ajuta la ducerea la indeplinire a acestui plan extraterestru malefic si ascuns care nu va avea niciun fel de reusita.
Ca si idee principala a celor sustinute de mine : civilizatiile extraterestre pozitive, au blocat toate eforturile Grey-lor si Reptilienilor de a invada aceasta planeta si noi sa devenim sclavi si cobai donatori de ADN. Au ramas doar obedientii lor, adica structurile piramidale ale Illuminati, Societatilor Secrete malefice si guvernelor corupte din foarte multe tari de pe planeta care lucreaza inca la indeplinirea acestui plan.
De-acum este responsabilitatea noastra directa, stiind ce se petrece, sa actionam constient, pozitiv si cu intreaga noastra energie la inlaturarea acestor marionete.

Aceasta o putem face prin meditatii la unison, rugaciuni, gandire pozitiva si multa iubire trimisa acestor suflete pierdute si vandute acestor specii hiperdimensionale, carora le este frica de TREZIREA  noastra spirituala si activarea puterilor noastre latente.
In acelasi timp sa nu cadem in teama vreunei ,,invazii extraterestre’’. Illuminati sau cabala cum mai sunt cunoscuti, in disperarea lor vor ,,juca’’ultima lor carte, si anume inducerea ideii unei invazii extraterestre prin mass-media oficiala. Referitor la acest fapt, Wernher von Braun, seful proiectelor naziste ale rachetelor V1 si V2 si mai apoi al programului Apollo american, pe patul sau de moarte a afirmat ca ,,…dupa razboiul fals impotriva terorismului va urma o falsa invazie extraterestra…’’.


Daca am executa cele 12 puncte prezentate de Michael Relfe, probabil am putea bloca acest sistem socio-economic malefic muribund si astfel am contribui la declansarea Evenimentului expus de Cobra si nasterea noii oranduiri bazata pe dreptate, sinceritate, colaborare, compasiune si iubire.
IUBIREA este energia care sustine CREATIA. Este energia suprema care anihileaza orice energie, actiune sau intentie egotica si intunecata a oricarei fiinte. Foarte curand vom avea si Primul Contact cu cei care ne-au creat si care ne urmaresc trezirea.

      Sursa : http://exopolitics.blogs.com

        Drum drept spre Lumina !

4 comentarii:

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.