marți, 1 octombrie 2013

Secretul bine pazit al americanilor

Incepand cu acest articol voi publica articole referitoare la multe actiuni ascunse cu mare grija de cabalisti, si de asemenea unele din proiectele secrete denumite ,,black project" si ,,black ops".

Astazi voi incepe cu dezvaluirea convorbirii dintre cei doi cosmonauti americani, Neil Armstrong si Buzz Aldrin din cadrul misiunii Apollo 11 din 20 iulie 1969 si baza Huston, cand cei doi au pus piciorul pentru prima oara pe Luna. De asemenea interviul lui Bob Dean, fost militar american care a avut acces la dosarele ,,Top Secret” referitoare la existenta extraterestrilor care a fost si unul din motivele asasinarii fostului presedinte american John F.Kennedy.

In doar trei ani, intre 1969 si 1972, 12 oameni, toti americani, au pus piciorul pe Luna. De atunci, timp de 38 de ani, nici un pamantean nu a mai ajuns acolo. Motivul? Simplu, ni s-a interzis sa ne mai vizitam satelitul. Ii "deranjam" pe cei care sint acolo de foarte multa vreme si le incurcam planurile pe care le desfasoara cu noi, cu planeta noastra, cu sistemul nostru solar. Chiar sint alte fiinte acolo?
Astronomul rus Evgheni Arsiukin si matematicianul ufolog Vladimir Ajaja, in filmul documentar difuzat pe canalul rusesc de televiziune RTR, sustin acest lucru cu toata fermitatea, aducind in sprijinul afirmatiei lor dovezi concrete. Cotidianul Pravda a publicat si el o serie de destainuiri si fotografii despre cladirile aflate pe partea nevazuta a Lunii, despre entitatile extraterestre care sint acolo si despre masinile lor ciudate, enigmaticele OZN-uri, care ne dau atita bataie de cap. Dar exista asa ceva acolo sau sint doar fabulatii? Americanii care au ajuns pe Luna spun ceva in acest sens? Au vazut ei ceva, atunci cind au ajuns acolo?


In mod bizar, filmele facute pe Luna de unele echipaje au. disparut din arhive, ca si cum am vorbi despre niste banale inregistrari video facute undeva, aiurea. Treptat insa, anumite lucruri, tinute secrete timp de trei-patru decenii, au inceput sa transpire. Pe timpul misiunii Apollo 11, de la 20 iulie 1969, in legaturile radio dintre Neil Armstrong, Buzz Aldrin si Centrul de control au fost doua minute de tacere, justificate initial de NASA prin aparitia unei supraincalziri a aparaturii, apoi prin faptul ca pulsul lui Armstrong ajunsese la 140 de batai pe minut, fapt pentru care "i s-a transmis o fraza codificata".

Dupa 40 de ani, s-a aflat ca totusi, in cele doua minute, intre Luna si Pamant s-au purtat discutii aprinse. Lui Neil i-a crescut, intr-adevar, pulsul brusc, deoarece acesta a vazut ceva ce i-a taiat respiratia si l-a facut sa strige la colegul sau.
Iata o parte a convorbirilor:

"Armstrong: Ce a fost asta?
Ce dracu a fost asta? Asta e tot ce vreau sa stiu!

Controlul misiunii: Ce se intimpla acolo? (intreruperi, paraziti) Apollo 11, ma auzi? Ce se intimpla?

Apollo 11: Chestiile alea sint imense, domnule!. Enorme. Oh, Doamne! Nu-mi vine sa cred! Repet, mai sint si alte nave spatiale aici., aliniate pe marginea cealalta a craterului! Ei sint pe Luna si ne privesc acum!

Armstrong & Aldrin: Astea sint lucruri gigantice. Nu, nu, nu este o iluzie optica. Nimeni nu va crede asta!

Houston: Ce. ce.ce.? Ce naiba se intimpla? Ce s-a intimplat cu voi?

Armstrong & Aldrin: Ei sint aici, sub suprafata.

Houston: Ce e acolo? (paraziti, emisie intrerupta, interferente) Controlul cheama Apollo 11.

Armstrong & Aldrin: Am vazut niste vizitatori. Ei au fost aici pentru un timp, observind instrumentele.

Houston: Neclar! Repetati ultima informatie!

Armstrong & Aldrin: Spun ca aici sint si alte nave spatiale. Sint aliniate pe marginea cealalta a craterului!

Houston: Repetati, repetati comunicarea!

Armstrong & Aldrin: Am conectat transmisia automata. Imi tremura rau miinile si nu mai pot face nimic. Incercam sa filmam. Dar, daca aceste camere nu vor inregistra nimic, cine ne va crede?

Houston: Ati inregistrat ceva pe film?

Armstrong & Aldrin: Nu avem niciun film la noi.
Am facut trei fotografii. Farfuriile zburatoare sau ce-or fi ne-au stricat filmul.

Houston: Aici controlul. Unde sinteti acum? Ce-i cu galagia asta despre OZN-uri? Terminat

Armstrong & Aldrin: Au aterizat aici. Sint aici si ne privesc. Se uita la noi.

Houston: Oglinzile, oglinzile le-ati instalat?

Armstrong & Aldrin: Da sint puse unde trebuie. Dar oricine a venit cu navele alea spatiale, cu siguranta miine poate veni sa ni le demonteze. Terminat".

Sa mai spunem, ca aceasta discutie a fost receptionata atit de rusi, care urmareau indeaproape misiunea, cit si de diversi radioamatori de pe glob si ca, intr-un interviu, Armstrong a declarat ca, inainte de plecare, au fost avertizati ca pe Luna vor intilni ceva.

Mai jos este o mica parte din transcriptul de la Conferinta "Project Camelot LA Awake and Aware" din 19 septembrie 2009, cat si poze prezentate de Bob Dean:


Bob Dean: "Nu suntem singuri baieti, iar noi nu am fost niciodata singuri. Suntem membri ai unui univers infinit umplut cu viata inteligenta infinita. Am avut o interdependenta intima cu mai multe inteligente extraterestre avansate acum cel putin 10.000 de ani.Dovezi incontestabile ca cel putin unul, poate doua din aceste diferite grupuri au avut o participare in ingineria genomului uman, acum peste 100.000 de ani in urma. Aceasta dovada este literalmente coplesitoare...Ştiu ca multi dintre voi sunteti constienti de celebrul Brookings raport. NASA a dat un raport/studiu la Institutul Brookings pe la sfarsitul anilor 50 in care tema de baza era aceasta: Ce trebuie sa facem daca noi, in viitor, ar trebui sa intampinam inteligente extraterestre avansate?Concluzia ca rezultat al acestui studiu ar fi de a pastra gura inchisa si sa nu spuna maselor de oameni, deoarece sociologic, teologic, stiintific, ar fi un mare dezastru... Deci, ei au publicat acest studiu si a devenit pur si simplu o politica nationala. Este unul dintre principalele motive pentru care capacul a fost tinut in jos atat de strans pe acest lucru atat de mult timp."


"Am fost invitat la o conferinta in Tokyo. Am fost oaspetele lui Junichi Yaoi, unul dintre cercetatorii japonezi si experti OZN. Am fost la televiziunea nationala in Japonia. In timp ce am fost acolo, am primit cateva fotografii realizate de NASA si programul Apollo..."


"Aceasta fotografie a fost luata de Apollo 13. Este o imagine care a fost detinuta de catre Agentia Spatiala Japoneza.In stanga sus este luna. Obiectele b si c sunt doua discuri mari circulare. Obiectul a este cel care se deplasa... acest obiect este de cinci mile (8 km) lungime."


"Acum, tipul ala mare (a) sa mutat in mijlocul cadrului si un alt obiect s-a aratat; a fost estimat ca fiind de doua mile (3 km) lungime..."

"In anii '70, astronomi si baieti din NASA au descoperit ca unele lucruri anormale se intampla in inelele lui Saturn. Lucrurile s-au intamplat, dar ei nu stiu ce au fost... Ei nu stiu cum sa explice.Deci, ce au facut, au pus impreuna un program de multe milioane de dolari, numit Voyager si au trimis la inelele lui Saturn in 1980. Atunci cand Voyager a ajuns la inelele lui Saturn, a inceput sa faca fotografii. Fotografiile au fost trimise inapoi la NASA, si au fost uimiti - literalmente uluiti...


Acest punct orange este o constructie artificiala, sub control inteligent, pentru ca se misca in jurul inelelor lui Saturn. Ei nu stiu ce naiba este, dar este mai mare decat Luna noastra - inteligent construit, mai mare decat Luna noastra si se deplaseaza in inele lui Saturn..."

"Acest lucru este in inelul lui Saturn. Acest obiect este o constructe artificiala, NASA a numit-o un vehicul electromagnetic. Acest obiect este de 2000 de mile lungime, peste 450 de mile in diametru.Si aici alt obiect luminos artificial, de marimea Lunii noastre, care aparent se muta aici, acolo, si peste tot, oriunde se va duce, in mod evident sub control inteligent."
"

"Cand am fost in Germania, la o conferinta cu cativa ani in urma, un cosmonaut rus pe nume Marina Popovici mi-a inmanat cateva imagini pentru mine si pentru Michael Hesemann, un alt cercetator, prieten de-al meu, Phobos a avut misiune pe Marte cand a fost acolo acum 15, 20 de ani in urma."

"Sovieticii au trimis aceasta fantastica misiune pe Marte. Ei au numit-o Phobos 2, deoarece Phobos 1 este unul dintre satelitii lui Marte, douasprezece mile in diametru...Una dintre imagini este aparent un oras de marimea lui Chicago sub suprafata lui Marte, generand o cantitate enorma de caldura, pentru ca aceasta fotografie a fost luata in infrarosu. Puteti vedea practic blocuri pe strazi si asa mai departe..."

Aici puteti urmari unul din interviurile cu Bob Dean din cadrul Proiectului Camelot cu subtitrare in limba romana :      https://www.youtube.com/watch?v=Zjlxw4U7oxY


 Pe langa faptul ca fostul presedinte american John F.Kennedy a actionat pentru desfiintarea dependentei artificiale a guvernului SUA fata de Federal Reserve si introducerea dolarului bazat pe valoarea sa in argint emis de catre Trezoreria SUA, ceea ce a fost si unul din motivele asasinarii sale, un alt motiv a fost dorinta acestuia de a face publica existenta extraterestrilor si a legaturii acestora cu guvernul american.
     


                          "Cetateni ai Pamintului, nu sintem singuri"

    Cu aceste cuvinte dramatice, presedintele american John F. Kennedy intentiona sa informeze intreaga lume ca guvernul american avea contacte cu extraterestrii. Dar, inainte ca el sa tina acest discurs, pe 22 noiembrie 1963, a fost doborit de citeva gloante ucigase.

Cel putin asa pretinde, la Universitatea Cambridge, profesorul cercetator istoric Lawrence Merrick, autorul bestsellerului "Killing the Messenger: The Death of JFK".

El sustine ca JFK a fost asasinat pentru a fi impiedicat sa dezvaluie date despre extraterestri. "Se pare ca anumiti indivizi din guvern, hotariti sa pastreze secretul in privinta farfuriilor zburatoare capturate, au decis sa-l reduca la tacere pe presedinte", mai spune profesorul Merrik, care isi bazeaza afirmatiile asupra nerostitului discurs al lui JFK pe o notita a acestuia. Se pare ca presedintele i-ar fi inminat documentul guvernatorului Texasului, John Connaly, chiar in masina in care a fost omorit. John Connaly a trait tot timpul cu spaima in suflet dupa acel eveniment. A depozitat documentul patat de singe intr-un seif si a dispus ca acesta sa nu fie deschis decit dupa moartea sa, care s-a produs in 1993.

Nu dupa mult timp, documentul cu discursul presedintelui american a ajuns in miinile profesorului Merrick. Pentru a spulbera orice indoiala in privinta notitelor, 5 grafologi au autentificat scrisul ca fiind al lui Kennedy. Cercetarile au mai scos la iveala faptul ca, chiar cu o zi inainte de a se deplasa la Dallas, JFK s-a intilnit cu predecesorul sau, Dwight D. Eisenhower, pentru a se sfatui daca sa dea publicitatii datele sale despre existenta extraterestrilor. Se pare ca cei care au ordonat asasinarea lui JFK au considerat ca discursul va creea panica.

Iata ce continea discursul presedintelui:

"Dragii mei concetateni, oameni din toata lumea, astazi intram intr-o noua era. Copilaria umanitatii ia sfarsit si se prefigureaza o alta varsta! O calatorie plina de provocari. Cetateni ai Pamintului, nu suntem singuri. Dumnezeu, in infinita Sa intelepciune, a populat Universul si cu alte fiinte la fel de inteligente ca si noi. In 1954, fortele noastre militare au recuperat din desertul din New Mexico ramasitele unei nave necunoscute. Cercetatorii au spus ca vehiculul venea din spatiu. De atunci, guvernul nostru a luat contact cu creatorii acelei nave extraterestre.
Cu toate ca ceea ce va spun pare terifiant si de domeniul fantasticului, va asigur, ca presedinte, ca nu aveti de ce sa va temeti. Ei au promis sa ajute natia noastra si sa invinga inamicii umanitatii - tirania, saracia, bolile si razboaiele. Deci, ne sunt prieteni, nu dusmani. Impreuna cu ei vom putea crea o noua lume. Dar, nu va pot promite ca nu se vor face si pasi gresiti pe acest drum. Cred insa ca suntem stapani pe destinul planetei noastre si ne indreptam spre un viitor glorios. In urmatoarele zile, saptamani si luni vom invata multe despre acesti vizitatori, de ce sint aici si de ce v-am ascuns prezenta lor atita timp. Va cer sa priviti viitorul nu cu timiditate, ci cu curaj, pentru ca putem trai in pace si prosperitate. Dumnezeu sa va binecuvinteze!"

 Acesta ar fi fost dicursul care probabil deschidea o noua viziune de masa asupra lumii in care traim si oportunitati nebanuite.Dar cabala nu iarta nimic cand vine vorba de infaptuirea planurilor malefice de inrobire a omenirii. Iata discursul fostului presedinte cu referire la existenta acestei conspiratii care depaseste guverne, natiuni si considerente etnice :                                                  
                                
                                          

  Din ceea ce se stie in momentul de fata despre asasinarea fostului presedinte este faptul ca Lee Oswald care a fost ,,scos in fata" ca si asasinul bolnav psihic si drogat care a facut asta,este o manipulare a opiniei publice.Ancheta desfasurata pentru aflarea adevarului despre acest monstruos asasinat nu a facut altceva decat sa ingroape probele si sa denatureze adevarul. Pentru executarea presedintelui s-a tras din mai multe parti, iar glontul fatal a venit de la soferul masinii in care era John F.Kennedy. Priviti cu atentie 
videoclipul :      
                                     

            sursa : dincolo de limite.blogspot.com

               Drum drept spre Lumina !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.