luni, 28 octombrie 2013

Ridicati-va! Iesiti din voi insiva! Treziti-va!

 Va propun sa urmariti acest excelent videoclip care ne indeamna la Trezire.
 Public in continuare traducerea acestuia pentru cine nu stapaneste bine limba engleza :


,,Cand sunteti gata sa va ridicati, o veti face, caci toata puterea exista in mainile voastre. Priviti in jurul vostru, sistemele noastre financiare au fost deturnate de catre o generatie de hoti. In timp ce voi munciti din greu si rezultatul nu este vizibil, nu va aduce nicio satisfactie, jocul (realitatea) este falsificat impotriva voastra. Ne-au pacalit transformandu-ne in niste sclavi virtuali, ne-au inoculat iluzia, au pus la punct un sistem de sclavie mentala. Au jefuit  esenta  sistemelor financiare(a banilor) fixand pretul celor mai vitale(pretioase) resurse: mancare, apa,energie, aur, pana si valoarea intrinseca a banilor a fost denaturata intr-o maniera dificila, in aceasta mareata conspiratie, coruptie si musamalizare de proportii a adevarului. 
Aceasta clica de hoti, escroci si criminali jefuiesc milioane de oameni, deturnand trilioane de dolari (bani si aur), oameni buni! Nu este nevoie de masuri de austeritate(au creat o falsa perceptie asupra realitatii), nu este nevoie de suferinta cauzata de lipsurile financiare, nu este necesara proprietatea, nu este nevoie de atata saracie, de atata neindestulare. Suntem victimele unui jaf de proportii, de care nici nu va puteti imagina, fiind hraniti cu iluzii care au captat atentia intregii umanitati. Adevarul iti bate la usa! Informatiile se lovesc de tine.
 Acum 60 de ani nivelul productivitatii crescuse intr-un ritm galopant, incat au prognozat ca azi se va trai decent de pe urma acestui progres. Familiile vor trai decent dintr-un singur salariu, dintr-un singur venit oferit in schimbul prestarii unei munci de 10 ore pe saptamana. Au dorit sa afle ce se poate face in timpul ramas. Ce s-a intamplat cu acest vis? S-a dovedit ca aveau dreptate! 
Dand timpul inapoi,  ceea ce putea fi produs intr-o luna, acum se poate produce in numai 10 ore. Avem tehnologie care ne poate sustine, care ne poate oferi beneficii, care poate lucra in locul nostru in moduri in care nici nu putem sa ne imaginam. Acum  suntem de o suta de ori mai bogati decat in anii ’50. Putem crea valuri de prosperitate, 70 de trilioane numai in U.S.A si peste doua sute de mii de dolari pentru fiecare barbat, femeie sau copil. 
Unicul motiv pentru care nu putem beneficia de acest rezultat este pentru ca toti acesti bani, au fost monopolizati intr-un mod siret, corupt si fara scrupule de o banda de hoti si escroci, de o clica criminala. Au cladit corporatii uriase radicand preturile, micsorand salariile, furand fructele propriei noastre productivitati. In timp ce inainte se putea trai lejer din castigul (salariul) unui singur parinte, acum ambii parinti muncesc pentru a asigura productivitate, se lupta, se chinuie sa ne puna ceva pe masa. Ei controleaza media folosindu-se de problemele sociale (create tot de ei ca mijloc de control al maselor) pentru a ne dezbina, frate contra frate,  pentru a ne razboi intre noi in timp ce ei fraudeaza institutii financiare. Au creat panica, frica, provocand criza la nivel financiar si am fost nevoiti din cauza minciunilor si pervertirii adevarului sa trudim din greu pentru a acoperi “lipsa fondurilor”, in fiecare zi.
 Nu va predati acestori scursuri, acestor nulitati, care va abuzeaza si slugaresc, care va “fura” vietile, posibilitatea de a evolua, care va spun ce sa faceti, cum sa ganditi, ce  sa simtiti. Sa scapam de acesti sefi ai taxelor, sa inlocuim acest sistem corupt cu unul mai bun, echitabil, care sa aduca prosperitate tuturor. Haideti sa recream propria noastra prosperitate, sa ne bucuram de fructele acesteia, sa o impartim. Acum, putem face asta! ''

                     

                          sursa : inspatelescenei2012.blogspot.ro

                Drum drept spre Lumina !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.