sâmbătă, 5 octombrie 2013

Programele de control a mintii si alienarea sociala actuala

        MK-Ultra a fost un program secret de top al CIA, pentru controlul mintii pornit si finantat prin anii 1950.Isi are radacinile in experimentele de control mental efectuate in lagarele de concentrare naziste din timpul celui de-al 2-lea razboi mondial.De fapt Operatiunea Paperclip prin care s-au adus oamenii de stiinta germani dupa razboi in SUA( cca.1800 ) acordandu-li-se cetatenia americana si schimbandu-le identitatea,face parte din acest mare program.

 In acest proiect s-au folosit ca subiecti fiinte umane de la periferia societatii,de multe ori din spitalele de psihiatrie,pedofili,personal din randul militarilor,precum si din familii foarte sarace.Multi dintre ei erau obligati sa se supuna experimentelor sub amenintare.Indivizii erau uneori luati de catre CIA de la varste foarte fragede.Erau folosite tehnici de tortura ( atat fizice cat si mentale)cu scopul de a ,,depersonaliza"fiinta. Succesul acestui tratament fiind transformarea individului in robot uman. Unii au fost selectati,iar ceilalti au fost pur si simplu ucisi. Fara ajutorul unui ,,deprogramator",cei care au supravietuit erau fiinte ratacite care isi pierdusera sufletele, lipsiti de intelegerea a cine sunt cu adevarat, nemaiamintindu-si de identitatea avuta si nici de aspecte specifice ale programului din care au facut parte.
 In anii 1970 o Comisie a Senatului SUA a cerut dezvaluirea si anchetarea CIA si FBI pe aceasta tema.Cu toate acestea,seful de atunci Richard Helms a ordonat distrugerea documentatiei. Abia prin anii 1977 s-a ajuns la un oarecare rezultat, supravietuitorii dand marturie sub juramant in fata unui tribunal federal. Recunoasterea acestor experimente s-a facut oficial de catre presedintele Bill Clinton care printr-un discurs si-a cerut scuze familiilor in cauza exprimand si faptul ca aceste experimente s-au oprit si nu mai exista.
 Cu toate acestea, numeroase rapoarte de la ,,insideri"si supravietuitori releva faptul ca acestea au continuat si continua si astazi,in moduri chiar mai sinistre. Aici aveti marturia in instanta a Christinei Kola , o victima a acestui proiect        http://www.youtube.com/watch?v=eXDASDDrDkM
Un fost agent CIA ( Victor Marchetti) scria in 1989 un articol in care specifica ,,CIA, functioneaza ca un instrument secret al Guvernului si Presedintelui, a fost mult timp utilizat abuziv si continua sa o faca si astazi".

  Unul din obiectivele acestui proiect este formarea de mercenari instruiti sa execute misiuni foarte delicate,cum ar fi asasinarea oficialilor de rang inalt din Guvern ,,incomozi",celebritati sau activisti pentru drepturile omului,in general personalitati care prin actiunile lor ar spori constientizarea de catre public a ,,operatiunilor negre"( black ops.) intreprinse de catre guvernul ascuns sau cabala.
Intrucat Proiectul MK-Ultra s-a deconspirat si inchis,a luat nastere Proiectul Monarch care este o ramura moderna a fostului proiect.Tehnologia fiind mai avansata in prezent, s-a ajuns pana la tehnici de refrigerare si tehnici mult perfectionate si subtile de programare mentala,inclusiv in masa.
Cathy O'Brien,sustine ca a fost salvata din acest proiect de fostul agent CIA, Mark Philips care a asistat-o la procesul de ,,deprogramare"a ei. Ea a vorbit atunci despre acest proiect si impreuna au si scris si doua carti pe aceasta tema.
Piesa centrala al acestui proiect ar fi un experiment de spalare a creierului in masa la nivel national, prin intermediul mass-media si cultura celebritatii pop, Hollywood-ul fiind principalul promotor. De altfel si ,,cuibul"multor celebritati pedofili. Recent,o poveste ,,scapata"la Fox News de catre Corey Feldman dezvaluie  faptul ca pedofilia este adanc inradacinata in sistemul de la Hollywood. El scrie: "Pot sa va spun ca problema nr 1 de la Hollywood a fost și este și va fi întotdeauna pedofilia ... Asta e cea mai mare problema pentru copiii din aceasta industrie ... E mare secret."
Si nu numai. De exemplu o data pe an elitele planetei se intalnesc in Bohemian Grove, oficial pentru a discuta si a se pune la cale strategia mondiala pe urmatorul an. Printre personalitati participante de-a lungul timpului sunt majoritatea fostilor si viitorilor presedinti ai SUA si ai altor state, presedinti de mari concerne din toate domeniile. Se fac ritualuri satanice,se pare ca inclusiv sacrificii umane,orgii homosexuale si pedofilie ( puteti citi articolele si vedea filmele lui Alex Jones,singurul care a reusit sa se strecoare prin 3 randuri de esaloane de securitate si sa filmeze cu camera ascunsa acolo).
Aspectul cel mai sinistru al acestui proiect, este faptul ca anumite celebritati si figuri politice, sunt de fapt victime ale acestui proiect de control al mintii.Multe celebritati au iesit de sub tacere si au facut aluzie la adevarata industrie de divertisment cu fraza de a ,,vinde sufletul lor diavolului".
 Britney Spears de exemplu, inainte de un spectacol live in 2007, incepe sa planga incontrolabil. Multe vedete din cultura pop au secrete nedezvaluite din viata lor si pe care CIA  le manevreaza in interes propriu prin programul de control al mintii. Amintesc aici pe Michael Jackson (si moartea lui dubioasa), Lady Gaga, Beyonce si multi altii.
Anumite celebritati de la Hollywood sunt alese adesea de la varsta frageda ( vezi Hanna Montana, Justin Bieber, etc.) si sunt programate de catre CIA prin intermediul Proiectului Monarch , ca o modalitate de spalare a creierului in masa, pentru a le distrage atentia de la afacerile lumii, permitand in acelasi timp elitei globale sa conduca lumea dupa bunul plac si-n interese proprii. De asemenea personalitati controversate din istorie ca Lee Harvey Oswald, Sirhan-Sirhan, Charlie Manson, David Koresh si altii sunt suspectati ca ar fi fost produse ale acestui program.
 Dupa David Iicke, cel mai ,,prestigios"daca putem spune astfel in sens negativ, institut care se ocupa de aceste programe este totusi Institul Tavistock din City of London care are filiale in SUA. Puteti viziona un interviu luat de
David Iicke unei foste ,,mame preotese"care a suferit in acest tip de programe si care spune ca ,,mentorul"ei a fost insasi vestitul si inspaimantatorul dr.Mengele care s-a remarcat prin sinistrele experimente facute in lagarele de concentrare naziste. Aici: http://vimeo.com/49957920# .
 Dupa cum a iesit la iveala fosti nazisti care oficial au fost dati disparuti, au fost racolati de catre CIA si folositi in dezvoltarea programelor secrete cu experienta din fostul Reich. Se folosesc metode ca tortura, droguri, electrosocuri, hipnoza si viol, precum si expunerea la o doza mare de radiatii. Dealtfel aceste tehnici, mai ales cele ce tin de tehnologie electronica, se folosesc si in alte proiecte la fel de secrete ( vezi cazul iradierii unui intreg oras, precum si a unui contingent de militari in cadrul Proiectului Montauk si deasemenea cunoscuta tehnologie HAARP, cu baza in Alaska si care actioneaza de data aceasta la scara planetara).
 Acum revenind la zilele noastre, n-ati facut niciodata o analiza a asa-zisilor lunetisti care terorizau orase in SUA sau acei ,,nebuni"care omoara copii nevinovati in scolile americane??? Chiar credeti ca nebunii apar asa..... de neunde inarmati pana-n dinti si incep sa traga dupa care se sinucid ?!
Conform principiului expus de David Icke , si anume Problema – Reactie – Solutie, elita malefica planuieste cu migala toate aceste actiuni pentru a tine populatia intr-o permanenta frica si teroare ( astfel scazand si nivelul de vibratie al campului cuantic colectiv in anumite zone). Oamenii singuri cer
rezolvarea situatiilor aparute de catre autoritati ,in care au incredere si astfel acesti malefici isi pun in aplicare , cu vointa si la cererea populatiei, planurile de sclavizare sociala, politica si economica globala. Inclusiv actul de asa-zis terorism din Norvegia, atat de mult mediatizat, este executat dupa acelasi scenariu si pus in aplicare de catre acesti ,,roboti umani" formati si crescuti in aceste proiecte secrete.
Dupa atentatele din scolile americane va urma legea interzicerii posesiei de arme de catre cetatenii americani ( asta este unul din scopuri) ,care drept  este prevazut in constitutia lor. Si asta pregateste terenul pentru alte pierderi de drepturi civile , ca pana acum, astfel ca populatia nemultumita si care se va trezi din somnul constiintei nu va mai putea riposta impotriva unei dictaturi fasciste, instaurate subversiv, si miseleste sub sloganul democratiei si sub ochii si cu contributia noastra.
Aceeasi formula se aplica peste tot in lume ,in toate tarile care fiinteaza dupa sistemul politico-economic american. Societatea noastra este in stare de disonanta cognitiva, de negare a dovezilor tot mai evidente si coplesitoare despre aceasta conspiratie. Apatia si ignoranta a pus stapanire, din pacate pe marea masa de oameni, care aleg sa-si traiasca vietile in confortul iluzoriu al vreunei mici sau mari averi,iar cei saraci in disperarea de a supravietui calcand pe moralitate si legi universale. La umbra egoismului fiecaruia dintre noi si dezbinarii, elita isi duce la indeplinire pas cu pas masterplanul de transformare a umanitatii in gradina proprie, sefi supremi peste sufletele , aspiratiile si visurile noastre.
Singura cale ca toate acestea sa nu se-ndeplineasca , dupa mine, este iubirea de sine si a celor din jurul nostru, abandonarea tuturor fricilor si temerilor, prejudecatilor implementate de sistem prin invatamant, familie, religie, etc., compasiunea fata de fiintele umane, animale si planeta mama si deschiderea inimii si mintii catre adevarurile spirituale, retragerea increderii acordate institutiilor guvernamentale si luarea in propriile maini a vietii si viitorului nostru. Noi prin rutina noastra zilnica mentinem acest sistem bolnav in actualitate. Toate se scumpesc mereu si viata devine de nesuportat pentru tot mai multe fiinte umane. V-ati intrebat vreodata ce s-ar intampla daca oamenii ,in masa, n-ar mai vrea sa platesca impozitele, sau facturile, sau ar refuza o luna sa mai alimenteze cu petrol masinile.....?? Cred ca schimbarile s-ar produce in avalansa in interesul nostru , al celor multi....
   

 Drum drept spre LUMINA !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.