vineri, 18 octombrie 2013

Obama,NASA,mass-media si grupuri din proiectul Disclosure ascund existenta vietii pe Marte (2)

                                                                       Alfred Lambremont Webre
                                                                                                      
   ( partea a 2-a )                                          In partea a 2-a a acestui articol voi continua cu declaratiile martorilor despre existenta vietii pe Marte, atat in forma umana cat si a diferitelor specii de animale, despre existenta tehnologiei ,,jump room " prin care persoane de pe Pamant fac vizite in bazele de sub scoarta lui Marte, iar spre sfarsit faptul ca actualul presedinte Obama a facut parte din acest program si a vizitat Marte in anii '80.
  Unul din martorii importanti al acestui program ,,Marte" este Andrew D.Basiago, despre care am mai amintit in prima parte al acestui articol. Iata ce mai spunea el : Exista trei tipologii diferite de fiinte umanoide pe Marte.
       
       Prima tipologie, pe care eu o numesc Homo Maris terris, sunt rudele noastre genetice, din timp, dinaintea catastrofei sistemului solar din 9500 i.e.n., cand Pamantul si Marte erau in contact. Ei se aseamana cu pamantenii si sunt cheli (fara par pe cap). Acesta este tipul pe care eu si tatal meu i-am intalnit la Curttis-Wright in 1970. Ei sunt fiinte umane ,la fel ca fiintele umane de pe Pamant. Era clar ca in 1970, ei aveau o tehnologie mai avansata de calatorie in spatiu, dar au lucrat apoi impreuna cu guvernul SUA.
       
      A doua tipologie, pe care o numesc Maris Homo, sunt umanoizi indigeni de pe Marte. Ei au capete inguste, degete lungi, urechi alungite si corpuri mai mici decat pamantenii. Ei se aseamana cu creatura unui film de epoca ,,Nosferatu". Am fost sfatuiti ca daca acestora le e suficient de foame, ar ucide pentru a manca, ei cateodata au ucis si mancat vizitatori de pe Pamant, ar trebui sa avem mare grija cu ei. Acesta este tipul de fiinte care l-am intalnit atunci cand mergeam pe jos printr-un oras de caramida darapanata, pentru a livra un disc de date pentru centrul de comunicatii de-acolo. Ei au dat nastere la notiunea de ,,martian" in folclorul si cultura populara de pe Pamant.
       
      A treia tipologie, pe care o numesc Homo Maris extraterrestrialis, seamana cu ET Grey (micii cenusii) din literatura OZN de pe Pamant. Acesta este tipul care Courtney M.Hunt , William B.Stillings si eu l-am intalnit in cadrul programului ,,jump room" al CIA, dupa ce am vazut unul asezat deasupra instalatiei facilitatii ,,jump room"numit ,,Tirbuson" atunci cand am ajuns pe Marte in '81-'82. Cum am iesit din ,,Tirbuson", inainte de a-i urma pe colegii mei, i-am contactat prin radio : ,,Court , Brett ! Un Grey pe acoperis ! Observati-l ". Acestia sunt probabil rezultatul unei ramuri a Greys (micii cenusii) lasate pe Marte la un moment dat in istoria acestei planete. Acesta a fost tipul de martian descris in ,,The Humanoid Being on Tsiolkovski Ridge", publicat in 2008  in lucrarea mea de reper ,,Descoperirea Vietii pe Marte", fiind prima imagine a unui umanoid de pe alta planeta publicata vreodata pe Pamant.
     Exista si o a patra tipologie a fiintelor umanoide de pe Marte, cei mici pe care Dave Beamer i-a detectat dupa ce i-a strivit sub rotile rover-ului NASA de explorare a suprafetei lui Marte. Eu nu includ acest tip de martian umanoid in aceasta clasificare, deoarece acestia sunt mult mai mici decat cele trei tipologii de martieni si noi. [ Toate acestea exista in documente justificative ale NASA, inclusiv cu fotografii facute de catre robotul rover  : PIA10214 – figura de umanoid sprijinindu-se pe stanci cu spatele la rover in Tsiolkovski Ridge, Columbia Basin, Marte ( o zona de pe Marte)]. 
     In acelasi document al NASA apare si o fiinta hibrida, intre insecta si om in Campul Turcoaz, Columbia Basin, Marte – aceasta este o noua specie. In documentul original a fost numita ,,Omul-Scorpion" si apar doua astfel de fiinte insecto-umane. In fotografie sunt unul langa celalat, spijinindu-se si odihnindu-se pe solul martian. Aceste fotografii au fost dezvaluite abia in decembrie 2008.
     Documente justificative pun in evidenta si alte forme de fiinte. De exemplu specii de animale de pe Marte combina elemente de la specii existente pe Pamant (oare cineva s-a jucat cu genetica acolo ? n.t.), cum ar fi o specie care combina o forma de caracatita cu fata unui leu sau caine terestru. Aceste dovezi document sunt imagini imbunatatite de la roverul Spirit al NASA, fotografia PIA10214 care descrie un animal aparent hibrid odihnindu-se pe teren martian in Bazinul Columbia in 2007 si care se uita spre camera.
    
 O alta categorie de fiinte sunt specii de reptile demult disparute de pe Pamant. In aceasta categorie putem plasa pe uscat plesiozaurul, care a fost adesea  propus la Loch Ness ( pe Terra). O reptila cu un corp voluminos ca o broasca testoasa si un gat lung ca un sarpe, acesta fiind foarte comun pe Marte. Acesta a fost fotografiat in zona Columbia de pe Marte. Aceste imagini au fost luate in noiembrie 2007 din acea zona de catre roverul Spirit al NASA. Documente justificative care sustin existenta unui plesiozaur pe Marte este intarita de marturia directa a d-lui Basiago, care afirma ca el si cu un agent CIA, Courtney Hunt M. au intalnit un asemenea animal pe suprafata lui Marte dupa teleportarea lor acolo in 1981. Basiago a relatat ca el si Hunt au trebuit sa se refugieze rapid in intrarea de suprafata a unei baze americane de pe Marte.    
  
Ca si concluzii :
        1. Marte este o planeta locuita – dovezile sugereaza ca suprafata planetei este un sistem ecologic fragil post-colaps, locuit de umanoizi si animale. Exista elemente probatorii care sustin concluzia ca sub suprafata lui Marte exista civilizatie umanoida inteligenta.
        2. Dovezile sugereaza ca suprafata lui Marte este locuita de fiinte umanoide ca noi si diferite de noi, de animale care exista pe Pamant in acest moment si ca cele care au existat in preistoria planetei noastre, si de hibrizi cu trasaturi din doua sau mai multe specii existente pe Pamant.
        3. Speciile de animale si umane hibride pe Marte exista – dovezile sugereaza ca speciile de animale hibride om-insecta si om-soparla (reptila), exista pe suprafata lui Marte si nu exista si nici nu a existat ( dupa cunostiintele noastre) pe Pamant.
       

Un alt secret care s-a ,,rasuflat " in aceste vremuri de apropiere de adevar al omenirii este cel conform caruia Barack Obama a facut parte dintr-un program secret al CIA pentru a vizita planeta Marte in anii 1980.Tanarul Obama a fost teleportat acolo impreuna cu viitorul sef al DARPA( Defense Advanced Research Projects Agency ). Este o afirmatie facuta de o pereche de agenti guvernamentali, exploratori autoproclamati de calatori in timp. Andrew D.Basiago si William Stillings spun ca odata au servit ca ,,crononauti" in cadrul agentiei DARPA, traversand granitele spatiului si ale timpului. Ei jura : ,,Tanarul Barack Obama a fost unul dintre ei ". Potrivit lui Basiago si Stillings, Obama nu minte doar despre identitatea lui ci si despre serviciul sau militar de asemenea. In timp ce oponentii sai politici din 2008 l-au acuzat ca nu serveste adevarul, el ascunde participarea sa la un program CIA din comunitatea unui colegiu din California din anii '80. Oficial Casa Alba declara ca Obama nu a vizitat niciodata Marte. Barry Soetoro (numele lui Obama de atunci) la 19 ani a fost selectat alaturi de alti 9 tineri pentru a fi teleportati pe Marte. Regina Dugan, director al DARPA a fost un alt membru. Intre 1981-1983 Obama a vizitat de doua ori Marte prin intermediul tehnologiei ,,jump room". 
   Basiago, fost coleg crononaut cu actualul presedinte, pe site-ul sau Exopolitics.com spune ca Obama i-a spus : ,,Noi suntem aici – cu un sens de fatalism". Nu se stie exact ceea ce a facut Obama pe Marte. Misiunea lui a fost una periculoasa, dupa Basiago si Stillings. CIA a dorit sa ,,instituie un regim de aparare pentru a proteja Pamantul de amenintari din spatiu", precum si o actiune in justitie pentru ,,suveranitate teritoriala" iar Obama sa fie un fel de conchistador martian. Probabil CIA avea nevoie sa aclimatizeze umanoizii si animalele martiene cu prezenta lor pentru a putea crea alianta SUA-Martiana.
   ,,Sarcina voastra este de a fi vazut si nu mancat" spune un batran crononaut pensionat din armata, maiorul Ed Dames cand i s-a adresat tanarului Obama. Oricum controversa certificatului de nastere este un efect secundar al lui Obama, uitand de identitatea sa falsa, el invatand sa manipuleze timpul si spatiul (Dugan a demonstrat un  record in calatoria spatiala ,,jump room" trebuie oprita sau eventual folosita in scopuri civile si-n slujba progresului si a intregii umanitati).
   
     Cand aflam, acum , in aceste timpuri, de tot mai multe subiecte care cu putina vreme inainte erau secrete extreme ramanem muti de uimire....Si ma gandesc ca este doar varful aisbergului...Cate multe alte secrete se vor dezvalui foarte curand despre istoria omenirii si nasterea noastra ca rasa inteligenta...Traim vremuri de mari schimbari , de optimism si speranta. Nimic din ce vedem la suprafata nu este adevarul. El ne-a fost permanent ascuns din vremuri stravechi, dar iata ca asa cum ne spuneau maestri spirituali din vechime, adevarul iese la suprafata pana la urma, problema este nivelul nostru de constiinta pentru a-l putea accepta si integra in sistemul nostru de valori si cunoastere, fals creat de sistemul economico-social in care traim…
                     

intr-un viitor articol voi detalia subiectul vizitei lui Obama pe Marte.
  


 Drum Drept spre Lumina                    

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.