vineri, 18 octombrie 2013

Obama, NASA, mass-media si grupuri din proiectul Disclosure ascund existenta vietii pe Marte (1)

                                                                      Alfred Lambremont Webre
                                                        
     partea intai                                              
                                                                                                         


      La inceputul anilor 1970 guvernul american a pornit si finantat in cel mai deplin secret Proiectul Mars (Marte). In urma unor declaratii uluitoare ale celor care au participat la acest program, ies la ,,suprafata,,niste adevaruri tulburatoare , fata de ceea ce se sustine oficial in media scrisa si vizuala, inclusiv a acelor canale TV cu subiecte stiintifice, care defapt sunt promotorii dezinformarii in masa a omenirii. Ca idei principale care se desprind din acest proiect sunt urmatoarele :
   1. Exista sub suprafata planetei Marte o civilizatie umanoida inteligenta care este in legatura cu guvernul american si care a vizitat Pamantul pentru consultari bilaterale inca din anii 1970. Scopul aparent al consultarilor, a fost construirea unui perimetru comun de aparare al sistemului solar impotriva unor specii ostile, poate legate de Grey(micii cenusii) din constelatia Orion sau invazia reptilienilor din constelatia Draco ( Dragonul).
   2. Din anii '80, guvernul SUA a stabilit o prezenta permanenta si baze pe Marte, cu intentia aparenta de : a) - consolidarea perimetrului comun de aparare cu civilizatia martiana;
     b) - colonizarea planetei Marte si incorporarea functionala a teritoriului sub doctrina ,,Manifest Destiny,,si legii internationale, cu incalcarea tratatului din 1967 a ONU cu privire la spatiul cosmic, tratatul Luna si legii Spatiului Cosmic, care precizeaza ca Marte apartine martienilor. Manifest Destiny, este despre cum creste SUA. SUA a anexat teritorii precum Puerto Rico si Guam si a incercat fara succes anexarea Cubei si a Filipinelor.
   3. Numeroase specii de fiinte umanoide, animale, structuri si statui sunt pe suprafata lui Marte, care este plina de viata inteligenta  si care pot fi usor documentate si clasificate in fotografii realizate de Mars Rover (robotul care a inregistrat imagini cu succes pe Marte). O mare parte din viata animalelor de pe Marte a urmat o crestere evolutiva si destul de diferita fata de Pamant, iar suprafata lui Marte pare a fi periculoasa pentru umanitatea de pe Marte si Pamant, din cauza prezentei coplesitoare a unor mari pradatori.
   4. Guvernul SUA are relatii strategice cu Marte si cu civilizatia umana martiana ; prezenta americana de pe Marte si existenta vietii pe aceasta planeta, este unul din cele mai mari secrete a securitatii nationale de stat. Informatorii(whistleblowers, original text,n.t ) din programul Marte al SUA, sunt in pericol de asasinare si compromitere sociala, cum sunt de exemplu cercetatorii care publica in aceasta zona. Agentiile guvernamentale ale SUA precum, Consiliul National de Securitate, NASA, au detaliat toate masurile necesare, si actiunile de manipulare pentru mentinerea acoperirii acestui mare secret. Ca Barack Obama (Barry Soetoro, numele adevarat detinut in tinerete,n.t.) este el insusi participant la acest program, acest lucru a crescut si mai mult secretizarea din jurul programului de colonizare a lui Marte. Chiar si grupuri din programul ,,Disclosure,,( Dezvaluirea, a lui Steven Greer) folosesc tactici de dezinformare si manipulare pentru a acoperi programul MARTE.
   5. Legea probelor : Aplicarea legii, a martorilor si a probelor documentare poate fi o metodologie care sa conduca la progrese in evaluarea acestei noi generatii de date, acum in curs de dezvoltare in ceea ce priveste existenta unor umanoizi si a vietii animalelor extraterestre de pe Marte, cel mai apropiat vecin planetar al nostru.
   6. Civilizatia umana martiana
 Doua persoane anterior implicate in cercetarea si dezvoltarea proiectelor realizate de catre agentiile americane de aparare, au verificat independent teleportarea lor secreta in bazele SUA de pe Marte, precum si intalnirea cu viata inteligenta martiana.  
   7. Dovezi ale martorilor oculari
   
ANDREW D.BASIAGO – a confirmat public ca in 1970, in compania tatalui sau, Raymond F.Basiago, un inginer de la ,,Ralph M.Parsons Company,,care a lucrat la proiecte secrete aerospatiale, a intalnit 3 astronauti martieni in ,,Curtiss-Wright Aeronautical Company,,din Wood Ridge, New Jersey, in timp ce martienii au fost acolo intr-o misiune de legatura pe Pamant, si intalnirea cu personalul tehnic din sistemul de aparare al SUA. Genetic sunt veri umani. Ca Telly Savalas (personajul principal dintr-un vechi serial american Kojak,n.t.). Interviu video cu A.Basiago mai jos :
http://www.youtube.com/watch?v=7mkK3DY3VfY  ( Proiect Pegasus )

ARTHUR NEUMAN
Unul dintre acesti informatori, Arthur Neumann, care pana de curand  facea referire la sine insusi ca  Henry Deacon, a fost anterior asociat cu o agentie guvernamentala din SUA.
 Pe 25 iulie 2009, la Congresul European Exopolitica de la Barcelona, domnul Neumann a declarat public : ,,Exista viata pe Marte. Exista baze pe Marte. Am fost acolo.,,Ziua urmatoare, dl.Neumann participa la ,,Discutii despre viitor,,un interviu, intr-un documentar din cadrul Proiectului Camelot(initiat cu foarte mult devotament si daruire de sine de catre Bill Ryan si Kerry Cassidy,n.t), in care el a oferit detalii cu privire la teleportarea lui la o baza de pe Marte si participarea la un proiect de intalnire de o ora, la care au participat reprezentantii unei civilizatii inteligente, care traiesc in orase sub suprafata lui Marte.
  
 9. MICHAEL RELFE
   Includem aici si pe Michael Relfe, care in doua carti documentate descrie cei 20 de ani de serviciu (1976 – 1996), in calitate de membru al fortelor armate ale SUA , din personalul coloniei secrete de pe Marte si fostul om de stiinta Arthur Neumann care a declarat public ca a facut teleportari pe colonia secreta de pe Marte, pentru proiectul de intalniri.
   Martorul ocular Michael Relfe este un informator si un fost membru al fortelor armate ale SUA, care in 1976 a fost recrutat ca membru permanent al coloniei secrete de pe Marte. In 1976 (timp de pe Pamant) el a fost teleportat in colonia de pe Marte si a petrecut 20 de ani ca membru din cadrul personalului permanent de acolo. In 1996 (timp de pe Marte), dl.Relfe a calatorit in timp prin teleportare si i s-a aplicat o regresie temporala de 20 de ani, fiind trimis inapoi in 1976 (timp pe Pamant) intr-o baza militara americana. Apoi a servit 6 ani in aceasta baza pana in 1982 cand a fost trecut in rezerva.
   Intr-o carte in doua volume scrisa de sotia sa, Stephanie Relfe ,,Inregistrari de pe Marte,,(The Mars Records,original,n.t.), dl.Relfe descrie cele doua tipuri de persoane din colonia secreta de pe Marte :
   ,,Pentru a clarifica : exista doua tipuri de oameni pe care mi le amintesc ;
       1.Oameni care viziteaza Marte temporar (politicieni,etc.) - Ei calatoresc catre si de pe Marte prin ,,jump gate,, (tehnologia descrisa in cartile Proiectul Montauk in amanunt cu ajutorul careia sa face teleportarea in spatiu-timp,n.t.). Ei viziteaza pentru cateva saptamani baza si se-ntorc. Ei nu sunt supusi calatoriei inapoi in timp. Ei sunt VIP-uri. Ei sunt in afara limitelor ( ??!! );
       2.Personalul permanent – Ei petrec un ciclu de 20 de ani de serviciu. Cand li se sfarseste acest ciclu, sunt supusi regresiei temporale si adusi in realitatea spatio-temporala de origine de unde a fost preluat initial pe Pamant. Ei sunt trimisi inapoi cu amintirile blocate. Sunt trimisi inapoi pentru a finaliza destinul lor pe Pamant '' (vol.2, pag.204).
  Michael Relfe face referire deasemenea la prezenta si functiile extraterestrilor reptilieni si grey(micii cenusii), in bazele secrete de pe Marte.
       EL : Ce stii despre reptilieni ?
    M.Relfe : Da. Ele sunt legate rasial( Draconienii, Reptilienii si Greys)
       EL : Nu orice Greys si Reptilieni traiesc in bazele de pe Marte ?
    M.Relfe : Da, unele sunt stationate acolo. Imi amintesc Greys ca medici sau tehnicieni. Cred ca Reptilienii raman camuflati ( intr-o manta) cea mai mare parte a timpului. Ei prefera sa apara umani deoarece naturali au un aspect feroce (vol.2, pag.205).
          video aici : 

10. LAURA MAGDALENE EISENHOWER 
   
      D-na Eisenhower este un supravietuitor al unei tentative de recrutare intr-o colonie secreta de pe Marte din 2006 – 2007. Ea si-a documentat identitatea ca stranepoata fostului presedinte Dwight D.Eisenhower, prin certificatul de nastere si carnetul de conducere. In 2007, prietenul si partenerul ei, cunoscut sub numele de ,,Agent X '', a cedat, si-a luat tot in afara de echipamente (tel.mobile, baterii de calculator), in camera lor si a recunoscut ca a fost insarcinat de catre asociatii sai, sa o intalneasca la un targ cultural intr-o masca romantica cu intentia de a o recruta din cauza identitatii sale sociale (apartenenta la familia Eisenhower) si spirituale cu divinul feminin,,Sophia ". Asociatii Agentului X pot folosi calatoria in timp sau tehnologia ,,looking glass " (tehnologie pusa la punct si-n cadrul Proiectului Montauk de calatorie-n timp si de previzualizare a viitorului) pentru a o preidentifica pe d-na  Eisenhower ca o tinta pentru recrutarea din cadrul coloniei secrete de pe Marte. Interviu cu d-na Eisenhower aici : http://www.youtube.com/watch?v=Ik8gEKzhsao  UPDATE : duminica 22 octombrie, A.Basiago si Laura Eisenhower tin o conferinta in Washington pe tema Proiect Pegasus . Info aici : http://andrewbasiagoattriad.brownpapertickets.com/

continuare in partea a doua
                                                  

                                      sursa : http://exopolitics.blogs.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.