miercuri, 30 octombrie 2013

Europarlamentarul britanic Nigel Farage: UE tinde spre dictatură  Nigel Farage despre Merkel, Van Rompuy şi Barroso: "These are very, very bad, dangerous people"

   Nigel Farage este un cunoscut politician britanic, în varstă de 48 de ani, membru al Parlamentului European din partea Marii Britanii. După o experienţă de 13 ani în sânul acestei instituţii, curajosul eurodeputat şi-a format o părere fermă: "Uniunea Europeană nu are mari şanse de supravieţuire". 


Atât detestat, cât şi admirat pentru curajul opiniilor sale, Farage este o contrapondere binevenită în această instituţie. Pe belgianul Herman Van Rompuy - preşedintele Consiliului European din 2008, cu mandat până în 2014 - Nigel Farage l-a caracterizat în cadrul unei şedinţe din februarie 2010 a Parlamentului European ca având înfăţişarea unui funcţionăraş umil şi tot atâta carismă cât o cârpă udă: (deocamdată este disponibilă subtitrare în limba română doar prin traducere automatizată Google - apăsaţi CC, alegeţi Translate Captions, apoi română)
Pentru aceste afirmaţii, el a fost amendat cu suma de 3.000 de Euro, deşi, dacă ne uităm bine, descrierea este cât se poate de fidelă, amenda neavând alt efect decât acela de a încerca să-i limiteze pe viitor dreptul la liberă exprimare.

Videoclipul de mai jos ne arată cât de mult s-a lăsat "intimidat" Nigel Farage de această sancţiune. De la tribuna Parlamentului European, el nu se sfieşte să afirme despre Merkel, Van Rompuy
şi Barroso: "Aceşti oameni sunt foarte, foarte răi şi periculoşi. Ei vor să le ia dreptul celor 27 de ţări membre de a-şi alege singure preşedinţii şi prim-miniştrii şi de a avea controlul asupra propriilor bugete. În acest fel, Uniunea Europeană nu este numai nedemocratică, ci şi, de fapt, antidemocratică..." 

Să-i ascultăm discursul în întregime (apăsati pe CC pentru subtitrare):
http://www.youtube.com/watch?v=O0wry3seHvw 

[preluat de pe frumoasaverde.blogspot.ro]Nigel Farage a suferit un accident suspect pe 6 mai 2010, avionul său prăbuşindu-se pe un câmp. Pilotul este acuzat de tentativă de ucidere a lui Nigel Farage, plus că l-a ameninţat cu moartea pe cel desemnat să investigheze acest caz.
 Cu toate că era plin de sânge, Nigel Farage a reusit să plece de la locul accidentului pe propriile picioare


Pe cand o sa vedem si-n parlamentul Romaniei macar...un astfel de om cu un astfel de caracter ? Dar acolo , cred ca s-au adunat cei mai josnici si imorali reprezentanti ai acestei natiuni...
Deplang acest lucru...!

    Drum drept spre Lumina !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.