luni, 23 septembrie 2013

UNIUNEA EUROPEANA ESTE O CONSTRUCTIE DICTATORIALA DE TIP FASCIST - ce trebuie sa facem

       Uniunea Europeana se prezinta lumii ca un exemplu stralucit al secolului 21, in realitate insa nimic nu este mai departe de adevar.

   Intr-o democratie,asa cum se ,,trambiteaza"sus si tare, puterea apartine poporului.Principiul ,,separatiei puterilor "intre executiv,legislativ si juridic – stabileste verificari si echilibrari pentru a proteja impotriva abuzurilor.Acest principiu a fost universal acceptat dupa ce omenirea a luptat pentru el mii de ani.
  Prin contrast, ,,Bruxelles – UE "este lipsit de acest principiu fundamental.Populatia Europei nu are nici un control asupra nivelului executiv si nici asupra procesului legislativ.Nici macar parlamentul pe care europenii il aleg nu are nici un mijloc de a controla efectiv aceste ramuri.
  Actionand contrar principiilor fundamentale ale democratiei, ,,Bruxelles – UE "este o dictatura.
  UE se prezinta lumii ca o democratie parlamentara in care parlamentul UE joaca rolul decisiv.Totusi,deciziile executive si proiectarea intregii legislatii sunt facute de Comisia Europeana si echipa sa de peste 54.000 de birocrati.
   Din birourile lor de la sediul Comisiei – cladirea Beylarmont – si alte locatii,aceasta armata de birocrati de cariera bine platiti fabrica legile Europei in numele intereselor corporatiste.

      Cartelul Petrolului si Medicamentelor controleaza si dicteaza politica economica a UE
     Puterea care determina guvernarea Europei a trecut de la populatie la interesele corporatiste,mai exact la cartelul petrolului si medicamentelor.El cuprinde interesele de investitii de multe miliarde de dolari,ale industriei chimice,petrochimice si farmaceutice.Acest cartel este de departe cel mai mare grup corporatist din lume. In secolul 20 acest cartel a devenit nu numai forta economica dominanta,dar si-a pus si actionarii in guvernele natiunilor ca lideri politici.Liderii reprezentanti din cercurile financiare ce controleaza cartelul sunt :
      * Grupul Rockefeller ,care reprezinta interesele SUA pentru petrol si medicamente.Acesta este cel mai mare grup de interese financiare.Construit din monopolul secolului 19 asupra corporatiei standard de petrol,acum el controleaza duzini de companii multinationale chimice,farmaceutice si petroliere din intreaga lume.Unul din cei mai proeminenti ambasadori ai sai in ultimele decenii a fost Henry Kissinger.
     * Germania si Franta , natiunile lider in exportul de produse chimice si farmaceutice in Europa.Acest grup isi are radacinile in sfarsitul secolului 19 si a cuprins companiile Bayer , Hoechst , BASF si mai tarziu infamul cartel IG Farben.
Companiile succesoare ale acestuia in zilele noastre sunt liderii afacerilor de investitii in Europa de astazi si au instrumentat constructia ,,Bruxelles – UE ".
  Asa cum a fost pe larg prezentat in presa la momentul respectiv,cu cateva zile inainte de numirea sa,actualul presedinte Hermann von Rompuy a fost invitat pentru ,,interviul de serviciu "prezidential,de catre grupul Bilderberg – cercul de elita al intereselor corporatiste SUA/EU,sub controlul lui David Rockefeller si prezidat ( la vremea aceea ) de fostul comisar UE si aparator al medicamentelor, Etienne Davignon.
  Procesul de alegere al primului presedinte s-a derulat in afara oricaror norme democratice la 12 noiembrie 2009.
    1. Populatia Europei a fost exclusa de la procesul de luare a deciziei.
    2. Noii ,,regi" ai Europei au fost selectati dintr-un cerc al elitei intereselor corporatiste.
    3. Ceremonia de alegere a avut loc intr-un cadru aristocratic generos la Palace of The Valley of The Duchesse,la periferia orasului Bruxelles.
    4.Fostul presedinte francez Nicolas Sarkozy,descendentul unui aristocrat marunt a fost ,,maestrul de ceremonii ".
    5. Coroana de ,,regina "a fost acordata baronesei Catherine Ashton.
    6. Coroana ,,regelui "a fost acordata lui Herman von Rompuy.Acesta va actiona ca un monarh interimar pana cand - eveniment declansat de criza internationala - micul aristocrat isi va asuma el insusi tronul.

De fapt,sistemul de guvernare al UE rastoarna toate realizarile democratice ale civilizatiei europene din ultimul mileniu si arunca intregul continent inapoi in Evul Mediu cand monarhi autocratici conduceau Europa in afara oricarui control democratic.
    Pentru Cartelul petrolului si medicamentelor, UE este o simpla baza operativa,de la care intentioneaza sa cucereasca lumea,folosind forta politica,economica si – la nevoie – militara.In vederea atingerii acestui scop,Cartelul incearca sa exporte structura nedemocratica a UE si in alte zone ale lumii.Actionarii politici ai Cartelului prezinta in mod inselator ,,Bruxelles – UE " ca fiind un model al democratiei sec.21 si pacii.Din simpla dimensiune a acestei companii globale,popoarele lumii vor avea impresia ca UE,a fost aprobat prin alegeri democratice de catre popoarele Europei si ca acest organism politic reflecta vointa acestuia. Nimic mai fals !

  Daca va ganditi putin in urma,nimeni nu ne-a intrebat vreodata daca vrem sa facem parte din UE sau NATO. Asta trebuia sa se supuna unui referendum national cu timp de dezbatere inainte si analiza pentru ce-i mai bun poporului roman.
Peste 99% din populatia Europei nu a avut dreptul de a vota democratic intr-un referendum privind Tratatul de la Lisabona.
  Aceasta violare a tuturor principiilor democratiei de catre Cartel nu este o coincidenta. Sondajele care au avut loc in toata Europa au demonstrat o respingere a structurii UE de catre marea majoritate a votantilor. Natura inselatoare a UE este cel mai bine caracterizata de faptul ca, in timp ce este aclamata de actionarii Cartelului ca marca a democratiei , cele mai elementare drepturi democratice sunt negate – de teama populatiei.

   Grupurile financiare din spatele cartelului petrolului si medicamentelor sunt interesate sa controleze piete globale gigantice care afecteaza literalmente fiecare fiinta umana. Exemple proeminente ale acestora sunt zonele de alimentatie,sanatate si energie.In ultimul secol,cartelul petrolului si medicamentelor si-a extins pietele in aceste trei domenii la afaceri de investitii de multe miliarde de dolari. Constructia acestor piete globale gigantice se bazeaza pe doua unelte strategice : in primul rand, utilizarea patentelor ca unelte pentru monopolizarea pietelor. In al doilea rand,dezinformarea publica cu scopul de a mentine oamenii in ignoranta in ceea ce priveste alternativele ( ganditi-va la dezinformarea vis-a-vis de tratarea cancerului sau la dispozitivele ,,free-energy" pentru a nu mai fi dependenti de carbune,petrol,gaz,etc.).Ca rezultat,fiecare persoana din zonele industrializate plateste o treime ( poate si mai mult )din venitul net ca ,,tribut"acestui cartel.

   La inceputul sec.21, cartelul se confrunta cu o noua provocare.Toate pietele sale cheie – petrol,medicamente,produse chimice,agricole si OMG ( organisme modificate genetic) – sunt amenintate de noi tehnologii care vor inlocui in cele din urma pietele globale monopoliste si patentate existente.
  In aceasta situatie,interesele financiare din spatele cartelului stiu ca afacerile lor de multe miliarde de dolari nu pot supravietui intr-o democratie.Astfel,structura nedemocratica a UE este un pas strategic catre stabilirea unei dictaturi globale in numele acestor interese corporatiste.
   La inceputul sec.21 omenirea se afla la o rascruce.Trebuie sa decidem daca dorim sa permitem intereselor cartelului petrolului si medicamentelor sa continue dominatia  asupra vietilor noastre – sau daca suntem gata sa ne eliberam din acest jug profitand de tehnologii noi,durabile si independente cum ar fi energia regenerabila,sanatatea naturala ( fara medicamente ) si agricultura organica.
  Scopurile strategice ale cartelului sunt :
       - sa transforme vietile si trupurile miliardelor de locuitori ai planetei intr-o piata de desfacere pentru produsele lor patentate ;
       - sa continue sa obtina profituri de miliarde din tehnologiile secolelor trecute – inclusiv produsele petrochimice care deterioreaza mediul si produsele farmaceutice toxice.

   Astazi,instrumentele cheie pentru a obtine controlul global sunt instrumentele economice si legale care sunt utilizate ca mijloc de cucerire nu numai a guvernelor si economiilor,dar si a oamenilor.
   Uneltele economice cheie ale UE sunt patentele; patentele de produse chimice , medicale farmaceutice, seminte modificate genetic si alte produse de inalta tehnologie.Dintre acestea cele mai uzuale sunt patentele asupra medicamentelor.In 2008 de exemplu,vanzarile farmaceutice globale s-au ridicat la 770 miliarde dolari – o suma care a depasit PIB a celor mai sarace 100 de tari din lume.
   Catherine Ashton a fost numita in Comisia Comerciala a UE in 2008.Una din atributiile sale principale era sa actioneze ca politie a comertului international si sa impuna medicamentele patentate ca mijloace ale controlului global economic si politic – asigurand astfel dependenta de medicamentele exportatorilor europeni.

   Marile companii multinationale nu au nevoie sa se uneasca in mod formal pentru a controla piata unui anumit produs, pe teritoriul unui continent sau al intregii lumi – ei au nevoie doar sa-si defineasca pretentiile teritoriale de patent.
   Efectul patentelor asupra sanatatii umane a fost eminamente devastator, prin aceea ca multinationalele farmaceutice au cautat sa monopolizeze ceea ce este posibil sa fie cel mai critic sector in orice societate.Ca rezultat,timp de decenii omenirea a fost impiedicata sa aiba acces la medicina nepatentata ( inclusiv naturista ) care este mai eficienta,mai sigura si mai accesibila impotriva celor mai comune boli ale zilelor noastre.
   Din numarul patentelor inregistrate de UE, 70% sunt doar din Germania,Franta,Italia si Olanda,primele tari fondatoare a UE.

    Cartelul IG Farben s-a format in 1925 din Bayer, BASF si Hoechst si cateva alte mici firme germane producatoare de produse chimice.Era cea mai mare companie a lumii in domeniul de dezvoltare al vopselelor,produselor chimice,farmaceutice,produselor din plastic si altor produse sintetice patentate.Cu zeci de mii de patente,IG Farben a fost cel mai mare detinator de patente al lumii la acel moment.Singurul pas care mai lipsea pana la controlul mondial era extinderea patentelor sale pe pietele mondiale.In vederea indeplinirii acestui scop,Bayer,BASF si alte companii chimice germane au furnizat explozibili si gaze otravitoare armatei imperiale germane in Primul Razboi Mondial.Dupa infrangere,n-au renuntat.Din 1925, IG Farben a finantat ascensiunea partidului nazist,pregatindu-l tehnic si logistic ,pentru cea de-a doua incercare de cucerire a lumii,al doilea razboi mondial.In 1948,dupa razboi,mai multi directori ai IG Farben au fost condamnati de Tribunalul International de la Nurnberg pentru crime de razboi,genocid,sclavie,jaf si crime impotriva umanitatii.

  De exemplu,,,IG Auschwitz " constuit in lagarul de concentrare cu acelasi nume,producea cauciuc sintetic,benzina si alte produse chimice pentru cucerirea Rusiei si Asiei de catre Nazi / IG Farben.De asemenea s-au facut experimente medicale sinistre si s-au experimentat medicamente pe detinutii din lagarul cu acelasi nume de catre companii ca Bayer si Hoechst membre in IG Farben.Gazul Zyclon B a fost produs de filiala Degesch a BASF/IG Farben si a fost folosit in lagarele de concentrare pentru exterminarea in masa.
   In timpul ultimei jumatati de secol,cartelul petrolului si medicamentelor a facut tot posibilul sa mascheze adevarul in ceea ce priveste trecutul sau criminal si lipsit de scrupule,ca instigator al celor doua razboaie mondiale.

    Timp de peste 6 decenii,actionarii cartelului au :
   - platit sute de miliarde de dolari pentru musamalizare ;
   - construit imperii media pentru manipularea opiniei publice ;
   - rescris cartile de istorie si au cenzurat stirile globale ;
   - finantat si instruit generatii de politicieni in zeci de tari ;
   - plasat ,,portari " la toate disciplinele academice inclusiv stiinta,medicina,istorie,stiinte sociale si politice ca si in alte zone cheie ale societatii cum ar fi biserici,uniuni comerciale,etc.;
   - au vanat fara mila pe toti cei care au indraznit sa rupa tacerea.
Toate acestea s-au intamplat cu un singur scop : de a ascunde trecutul criminal al cartelului pana isi va desavarsi a treia incercare de a cuceri Europa si implicit intreaga lume.
    Inca doua exemple : Nicolas Sarkozy era executorul politic al concernului farmaceutic Sanofi ; iar Angela Merkel executor politic al cartelului german ce la avut mentor pe Helmut Kohl ( fost cancelar al Germaniei,se referea la aceasta cu ,,fata mea "),fost angajat al BASF,protejat al lui Wurster,care era membru in consiliul de administratie al IG Farben cand producea gazul Zyclon B pentru exterminarea evreilor.
   Georg Santayana spunea : ,, Cei care nu-si amintesc trecutul sunt condamnati sa-l retraiasca ".

   Trebuie sa fim constienti si responsabili din acest moment, fiecare cetatean al Europei, in fata propriilor copii, generatiilor viitoare si istoriei ca complacerea noastra in acest sistem fascist inseamna acordul nostru tacit la sclavizarea din ce in ce mai evidenta. Asa cum Gandhi prin ,,Revolutia nonviolenta" a reusit sa infranga un imperiu care asuprea India de sute de ani,noi putem fi invingatori.In situatia actuala de globalizare,o nesupunere tacuta la normele sitemului poate declansa o reactie in lant de tip domino...si totul se prabuseste.Ganditi-va doar ca o masa de oameni sa-si lichideze conturile(daca au depozite) de la o banca si-n acelasi timp sa refuze sa mai plateasca creditele.In scurt timp intra in faliment,sau sa refuzam o saptamana sa cumparam de la un supermarket...s-ar intampla la fel...,ar intra in panica si atunci puterea lor ne-ar reveni noua.Pentru asta trebuie sa fim uniti,sa credem unii in ceilalti si ....SA ACTIONAM TACIT....

  Momentul pentru a proiecta calea spre o lume mai buna este ACUM.Viitorul intotdeauna este construit in prezent,suntem proprii creatori ai realitatii pe care o traim.Si in prezent exista necesitatea mai mult ca oricand sa schimbam actualul curs malefic urmat de omenire de cateva sute de ani datorita unor ,,interpusi autoproclamati "care ne comanda vietile si destinele si ne spun ca alta cale nu exista decat actuala ordine socio-economica.
   Omenirea se afla la o rascruce.Alternativele nu ar putea fi mai clare.Pe de o parte sunt interesele economice care beneficiaza de bolile,mizeria si moartea a milioane de oameni.Pe de alta parte sunt oamenii pentru care nu exista interes mai mare decat protectia sanatatii si a vietii lor.
 Supravietuitorii lagarelor de concentrare naziste si nu numai, transmit aceasta obligatie morala intregii omeniri , astazi. Este o chemare la actiune pentru a proteja viata pe pamant in cele mai largi sensuri – si astfel a crea fundatia unei lumi mai bune.

 Pentru realizarea acestui scop trebuie sa avem in vedere urmatoarele :
    * Raspandirea adevarului
Acum este evident pentru multi dintre noi ca timp de multe secole am fost mintiti,inselati,subjugati si manipulati cu privire la foarte multe subiecte.Acum (datorita si internetului),informatia este inca libera si se poate accesa foarte usor pentru a ne informa din mai multe surse despre un anumit subiect si a ne forma propria noastra idee despre un anumit eveniment sau subiect.Astfel sa-i atentionam si pe ceilalti care inca mai cred in mass-media actuala sa caute propriul adevar.
   * Protectia sanatatii si vietii
Pentru a nu se abuza de ele si a nu fi sacrificate intereselor corporatiste oamenii sa caute sa se informeze si sa adopte o hrana cat mai naturala si tratamente naturiste care tin de medicina traditionala( noi ca si popor avand traditia vechilor daci),care sunt mult mai ieftine si nu afecteaza negativ corpul nostru.
   * Scoaterea in afara legii a patentelor asupra sanatatii si vietii
Omenirea a trebuit sa treaca prin doua razboaie mondiale soldata cu peste 100 de milioane de morti,pentru a intelege ca au fost create si orchestrate din umbra de cartelurile bancare ,petroliere si farmaceutice.
   * Crearea unui nou sistem de ingrijire a sanatatii
 In secolul trecut ,interesele farmaceutice au incercat sa construiasca un monopol asupra sanatatii lumii,bazat pe doua elemente principale : exclusivitatea medicamentelor patentate ca terapii si privatizarea sectorului de sanatate sub controlul lor.Se intelege de la sine ca preconditia unui nou sistem de sanatate este eliminarea acestor doua elemente de control.
Spre deosebire de sistemul sa sanatate existent,care este bazat pe promovarea si expansiunea bolilor pentru medicamentele patentate,focalizarea noului sistem este de prevenire si eliminare a bolilor.
Primul pas,abolirea tuturor patentelor asupra medicamentelor si drogurilor terapeutice.Al doilea pas,aducerea sistemului de sanatate sub controlul oamenilor.Acesta este singurul mod in care se poate garanta ca cercetarea,educatia si practica medicala servesc exclusiv intereselor de sanatate ale oamenilor si nu intereselor financiare ale industriei farmaceutice.
   * Protectia vietii
Genomul uman ca plan si baza biologica a vietii ne apartine tuturor.Eforturile de a detine acest cod genetic cu scopul de a reconstrui,vinde si manipula corpul uman sau parti din el in numele castigurilor corporatiste,trebuie interzise.
  * Protectia surselor de hrana
Informatia genetica continuta in animale si plante care au fost crescute in gradinile si campurile noastre de milenii ne apartine tuturor.Manipularea si alterarea codului genetic al vietii,cu scopul de a-l patenta si a crea monopoluri pe pietele globale poarta cu sine pericolul ca sursele noastre de hrana sa fie controlate si folosite in scopul castigurilor politice si financiare,in favoarea intereselor corporatiste.
   * Protectia mediului
Buna sanatate si sustinerea vietii depind de aerul curat,apa pura si absenta substantelor chimice toxice din mediul inconjurator.In secolul 21 trebuie sa se elibereze din ,,sertarele ascunse"tehnologiile ,,free energy"bazate pe principiile demonstrate de Tesla si multi altii incepand cu 100 de ani in urma,pentru producerea energiei si renuntarea la petrol,carbune,fisiunea si fuziunea nucleara(in afara de fuziunea la rece,demonstrata recent).In mod similar a agriculturii intensive si pe suprafete foarte mari care saraceste pamantul si inlocuita cu cea organica zonala si de grup.
   * Apararea pacii lumii
Aceasta se poate face eliminand cauzele razboaielor.Inlaturarea inechitatilor de orice fel si trecerea la energie regenerabila gratuita si descentralizata va asigura pacea lumii.
   * Stabilirea justitiei sociale
Imperiile coloniale ale secolelor timpurii care au impartit lumea in bogati si saraci au fost inlocuite de natiunile lider in exporturile de produse chimice,petrochimice si farmaceutice.Interesele globale ale cartelului petrolului si medicamentelor nu doar cimenteaza nedreptatile de pe planeta noastra ci le extind si mai mult cu fiecare zi care trece.
Intre toate aceste noi si moderne forme de dependenta economica,de departe cea mai ticaloasa este aceea a ,,colonialismului farmaceutic".In spatele valurilor inselatoare de caritate si lupta impotriva epidemiilor,se promoveaza medicamente toxice si mortale care decimeaza populatia si agraveaza dependenta economica.
    In mod similar,impartirea in natiuni bogate si sarace este mai departe agravata prin promovarea semintelor si hranei patentate modificate genetic,sub falsul pretext al luptei impotriva foametei mondiale.
Atata timp cat omenirea permite urmasilor arhitectilor Auschwitz sa continue sa fie brokerii de putere din spatele ordinii economice globale de astazi,nu va exista justitie sociala.
   Tehnologiile moderne descentralizate din domeniul sanatatii,nutritiei,energiei si alte domenii sunt bazele cresterii economice in lumea in curs de dezvoltare si ale micsorarii dependentelor.Mai mult,terminarea ,,platilor de tribut" de catre tarile in curs de dezvoltare catre Cartelul Petrolului si Medicamentelor va elibera cantitati vaste de resurse economice in aceste tari,care pot fi directionate spre satisfacerea nevoilor de baza ale populatiei,inclusiv hrana,sanatate,educatie si locuri de munca.
   * Stergerea tuturor datoriilor statelor lumii
Noul sistem financiar trebuie sa ia startul cu stergerea tuturor datoriilor statelor lumii si persoanelor fizice, adica restartarea sistemului.Desfiintarea bancilor private care nu au altceva ca scop decat profitul.Bancile sa lucreze in slujba intereselor comunitatii ca ajutor la dezvoltarea infrastructurii si economice zonale numai in beneficiul oamenilor. Descentralizarea puterii spre zone si mici comunitati, precum si desfiintarea tuturor taxelor si impozitelor progresiv, odata cu desfiintarea institutiilor statului care sunt o piedica in dezvoltarea libera a oamenilor.

    Daca vom lasa aceasta lume intereselor corporatiste, ei isi vor continua afacerile cu saracia, foamea, poluarea mediului, bolile si moartea. Desigur,mentinerea acestei lumi – si a beneficiilor economice care deriva din ea – poate fi realizata numai sub o dictatura globala care sa permita acestor interese corporatiste sa amputeze drepturile omului si sa ignore vointa popoarelor.
   Daca noi, ca popor, decidem sa ne asumam responsabilitatea, putem profita de cele mai noi tehnologii, pe baze stiintifice,si sa cream o lume a sanatatii, pacii si justitiei sociale. Schimbul liber de informatie intre oameni si marea cantitate de resurse economice care vor deveni brusc disponibile vor permite omenirii sa faca un salt inainte catre o astfel de lume.
   Alegerea pare evidenta. Totusi, doua aspecte trebuie sa fie clare : in primul rand, noi oamenii trebuie sa construim aceasta lume, pentru ca noi si generatiile urmatoare sa beneficeze de ea. In al doilea rand, trebuie s-o facem acum;pentru ca, cu fiecare zi ce trece,status quo-ul va incerca sa-si cimenteze controlul asupra acestei planete.
   Cateva idei :
Daca intalniti oameni care gandesc la fel in tot ceea ce am expus mai sus, colaborati si luati initiative in domenii ca :
        Protectia mediului ;
        Energia alternativa ;
        Sanatatea naturala pe baze stiintifice traditionale ;
        Gradinaritul organic ;
        Microfinantarea si economia alternativa ;
        Oricare alte sectoare in care influenta intereselor corporatiste poate fi redusa ;
Votati cu buzunarul propriu – fiti atenti cand alegeti unde si pe ce va cheltuiti banii, la fel cum sunteti atenti ce politicieni votati. De exemplu :
      Cumparand produse organice autohtone, votati impotriva afacerilor cu pesticide ale industriei chimice si va protejati si sanatatea;
      Cumparand o masina mai eficienta energetic votati impotriva industriei petrochimice si poluarii;
      Alegand sanatatea naturala pentru voi si familia voastra,votati impotriva afacerii cu boli a industriei farmaceutice si a monopolului acesteia asupra sanatatii.
 Inchei acest articol cu certitudinea ca se pot gasi o multime de alte cai de a ,,infrange"acesti colosi care se hranesc din vietile noastre si din corpul planetei mama ca o tumoare.Totul este ca noi sa fim focalizati si sa discernem in toate alegerile zilnice pe care le facem,sa lasam la o parte ego-ul si interesele marunte individuale si inainte sa intreprindem ceva sa ne gandim : oare actiunile mele fac bine planetei,dar comunitatii si oamenilor din jurul meu ?
UPDATE : Interviul ziaristului Adrian Ursu cu Nigel Farage, europarlamentarul care a avut curajul sa spuna in plen ca UE este o constructie dictatoriala :


si aici discursul sau in plen ,, CINE DRACU VA CREDETI VOI ? " 
                                     

 Toti suntem unul !      
               Drum drept spre Lumina !

  Extrase din cartea ,,Dictatura UE" si site-urile : www4.dr-rath-foundation.org

3 comentarii:

 1. NU MAI CULEGE DUDE, VEZI MAI DEPARTE...Si nu te supara

  RăspundețiȘtergere
 2. Oculta albilor cu singe nobil si radacini eurpene crestinesti crezi tu ca va conduce lumea? Kharma frate,kharma popoarelor ...Ai rabdare sa vezi cum se cerne...Si viseaza ca poporul roman va scapa de POTOPUL DISTRUGERII ca poate ni se indeplineste visul...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Salutare !
   Asa ai inteles din text ? Eu cred ca niciun fel de oculta nu va conduce lumea de-acum incolo. Vremea lor a trecut.Acum totul evolueaza si expandeaza spre lumina in Univers in mod accelerat.Noi , pamantenii ne vom lua planeta din mainile lor manjite de sange si suferinta inapoi, iar ei vor plati pentru tot ce au facut cu buna stiinta. In Creatie nimic nu ramane neplatit si nimic nu e vesnic. Einstein spunea : ,, De un singur lucru sunt sigur in univers : SCHIMBAREA ". Si aceasta schimbare se petrece acum. Cine nu se adapteaza la aceste schimbari si nu se schimba mai intai interior vor parasi acest plan si-si vor continua existenta in alte corpuri intr-un alt plan 3D, planeta mama ne-a asteptat destul sa ne transformam.
   Numai bine ....

   Ștergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.