marți, 10 septembrie 2013

Repornirea financiara globala este in desfasurare

Economic,omenirea se afla pe marginea prapastiei dar,la orizont vedem oportunitati incomensurabile.Acum avem sansa sa transformam lumea noastra intr-un adevarat Eden,asa cum toti profetii au afirmat de-a lungul istoriei omenirii.Acest sistem malefic si pervers,care a inrobit omenirea mii de ani,a transformat viata fiintelor umane din frumusetea evolutiei intr-un corp fizic, intr-o lupta acerba pentru supravietuire si afirmare individuala egoista,fara sa ne pese de ceilalti de langa noi,de animale,alte suflete care au venit sa evolueze pe aceasta planeta si de insasi planeta mama pe care o extorcam si-o violam zilnic cu exploatarile de tot felul pentru asa-zisa energie de care are nevoie omenirea.Dar dintre toate acestea,cred ca sistemul financiar ne-a inrobit masiv,mai ales in epoca asa-zisa moderna a omenirii.
Se pare ca liderii mondiali deja si-au dat mana pentru implementarea noului sistem financiar global,probabil impotriva vointei cabalei si acolitilor ei care tin cu orice pret la supravietuirea acestui sistem actual muribund care este doar in folosul lor si-n detrimentul celor 99% din omenire.Toate semnele indica acum faptul ca resetarea sau schimbarea financiara globala este in miscare.Acest eveniment monumental din istoria omenirii este pe cale sa se desfasoare foarte curand sau el deja se desfasoara prudent in timp ce scriu acest articol.Un enorm efort coordonat,la nivel mondial este in curs de a implementa o repornire fara precedent a sistemului economico-financiar.Complexitatea si detaliile acestuia trebuiesc stabilite cu foarte mare grija.Probabil de aceea atata intarziere in asteptarile noastre,cei care cunoastem mersul firesc si pozitiv al evenimentelor planetare,dar rabdarea este una din virtuti.O anuntare publica a acestor evenimente acum,cred ca ar putea arunca lumea noastra in haos,iar atunci este mult mai greu de controlat desfasurarea cu succes a acestui eveniment.
Unul dintre cei mai mari indicatori ai repornirii financiare globale au fost masinatiunile in curs de desfasurare din Irak in ultimele trei saptamani.De la aparitia lor in capitolul 7 al Consiliului de Securitate ONU in 27 iunie,puterea economica a Irakului s-a miscat cu viteza luminii,pentru a indeplinii toate cerintele,in scopul de a deveni un jucator important la nivel mondial.Dupa decenii de abuzuri si tiranie in mainile regilor si cuceritorilor deopotriva,poporul irakian isi da seama ca acum este in pragul de a deveni o natiune suverana,cu un viitor luminos.
Odata cu renasterea natiunii lor vine un pas foarte important,acela de reevaluare a dinarului,moneda nationala irakiana.Cand aceasta se va-ntampla,acesta va fi una din cele mai puternice si stabile valute pe plan mondial.
Dinarul va fi sustinut de una din cele mai mari bogatii planetare,de la petrol la aur,de la argint la diamante si multe alte resurse naturale ingropare de milenii in subsolul acestei zone.Sa nu uitam,ca Irakul a fost cunoscut ca leaganul civilizatiei umane,unde s-au format primele civilizatii antice,in Sumer,Mesopotamia si Babilonul ( de vazut documentarele sau de citit cartile lui Zecharia Sitkin pe tema annunaki si intemeierea civilizatiei umane in aceasta zona de catre reptilieni tocmai din aceasta cauza ).
Bursa de Valori din Irak(ISX) a fost aprobata de a fi introdusa in sistemul NASDAQ.La fel ca si in Irak,multe natiuni defavorizate economic sunt pe cale de a experimenta acelasi tip de renastere uluitoare.Acestea vor fi tari din lumea a treia abuzate de bancherii internationali si corporatii care au jefuit si violat teritoriile si resursele acestor state,lasandu-le in datorii si fara speranta(este si cazul Romaniei care la ora actuala este doar o enclava a dictaturii UE).
Acum,nu mai mult de 198 de valute la nivel mondial trec prin procesul de reevaluare de un fel sau altul.Totul se va face corect si fiecare stat va avea valoarea reala a valutei proprii functie de resursele naturale,economia si resursa de munca,totul pentru a contracara Noua Ordine Mondiala existenta.Totul se transforma acum in cel mai bun mod imaginabil posibil.Si totul vine intr-o aliniere perfecta si acord de la Banca Centrala a Irakului,Trezoreria Statelor Unite ale Americii,Fondul Monetar International,alianta statelor BRICS,marile banci din SUA,si pana la China si vechile familii Dragon chineze,mentionate deseori da catre Benjamin Fulford.Impreuna cu inteleptii chinezi,acesti jucatori cheie includ : noul secretar al Trezoreriei SUA,Jack Lew; directorul general al FMI,Christine Lagarde; presedintele rus Vladimir Putin si presedintele nou ales chinez Xi Jingping.
O delegatie chineza s-a intalnit cu secretarul Trezoreriei SUA recent,pe 10 iulie,in Washington DC,pentru a rezolva probleme de ultim moment ale resetarii sistemului financiar global,iar reuniunea s-a desfasurat extrem de bine.
In curand vom deveni o singura natiune planetara,o singura minte,o singura inima,o singura familie umana.
Odata ce resetarea financiar-globala va fi ferm stabilita,multe mii de miliarde de dolari vor incepe sa fie rambursate tarilor,guvernelor si oamenilor printr-o varietate de programe stabilite,cum ar fi World Global Settlements(WGS),Conturile Colaterale Globale si o gama larga de alte programe de prosperitate.
Rezultatul final va fi cel mai mare transfer de avere din intreaga istorie a lumii.Acest transfer de bogatie va fi atat de uimitor,ca 4 cvadrilioane de dolari isi vor schimba beneficiarii.
Poate in acelasi timp sau la scurt timp dupa aceea SUA vor incepe regenerarea spectaculoasa si necesara.Un guvern constitutional va aparea,o birocratie federala monstruoasa va fi drastic redusa,taxele vor disparea,armata va fi redusa in totalitate si transformata,sistemul de justitie va fi revizuit,fosti si actuali politicieni corupti vor fi arestati si judecati pentru faptele lor.
Desigur , toate acestea nu se vor intampla instantaneu, poate lua timp pentru implementarea lor in totalitate,dar acestea vor fi doar inceputul.Multe schimbari la fel de profunde vor urma.
La TV si ecranele computerelor vor rula documentare cu adevarata istorie a planetei si civilizatiei umane,vor fi zeci de ore de materiale pentru reeducarea populatiei si informarea a ceea ce se intampla,Marea Schimbare pozitiva si nonviolenta.Rapoartele sugereaza ca deja 40 de ore de material a fost deja pregatit.Este un material pentru toate varstele.
Aceasta renastere in SUA este in plina desfasurare.Rezerva Federala care este proprietate privata va fi integrata in Trezoreria SUA si a fost deja anuntat ca din 8 octombrie 2013,aceasta va incepe sa emita noua moneda.A fost creat un site pentru a prezenta noile monede : www.newmoney.gov.


Proiectele initiale realizate au un mare simbolism al aurului evident.
O multime de rapoarte sugereaza ca Federal Rezerve Note,va fi inlocuita foarte curand de Treasury Note,sau un nou proiect de lege. De fapt,rapoarte au exprimat faptul ca Carta Rezervei Federale,care a fost creata in 1913,a expirat in ianuarie anul acesta. Desi proiectele preliminare ale noilor bani mai contin cuvintele,,Federal Rezerve Note",ele pot ramane acolo deocamdata,astfel incat sa nu alarmeze populatia. Asa cum examinam bancnota noua de 100 de $,vedem o mare de simbolism extrem de interesanta.Observati banda de securitate la dreapta lui Benjamin Franklin.Se pare ca aceasta banda este linia de demarcatie intre doua sisteme sau doua lumi.Totul in partea stanga a benzii de securitate este in culorile verde,negru si gri si reprezinta vechiul sistem bazat pe datorie si dobanzi.In timp ce la dreapta gasim mai multe culori vibrante galben,verde si mai ales culoarea aurului cum ar fi calimara de cerneala si clopotul libertatii incorporat in ea,o pana de aur si cifra 100 de aur simbolizand noul sistem garantat cu active in aur,sistem care va fi implementat foarte curand.
Si daca va uitati cu atentie veti vedea chiar cuvintele din Declaratia de Independenta a SUA,in script de aur,de asemenea pe partea dreapta gasim un fragment astfel : ,,...Oamenii sa aboleasca si sa institue noul...,"vizibil proeminent.Intr-un cuvant,acest simbolism al aurului este confirmarea la afirmatia SUA ca se vor intoarce la etalonul aur,cat mai curand posibil.
Acest nou proiect al bancnotei de 100 $ reprezinta in mod clar procesul in care ne aflam astazi,ca si cand ne aflam in iluzia timpului liniar si ne miscam de la stanga la dreapta,de la o veche paradigma la una noua.Din vechiul sistem al Rezervei Federale se naste noul sistem al Trezoreriei SUA.De la un sistem bazat pe bani din hartie fara valoare(acoperire reala pe piata),la bani bazati pe active de mare valoare si de durata.De la 100 de ani de sclavie in datorii,la o noua viata in libertate si abundenta.
De la epoca puterii marilor guverne,marilor corporatii si bani, la Epoca de Aur care inseamna puterea poporului.
La sfarsitul lui 2012 am intrat in energiile unui nou inceput prin acel portal. La sfarsitul procesului de transformare ne vom afla intr-un mod cu totul nou de viata,intr-o alta lume,intr-un nou mod de existenta pentru toate sufletele de pe aceasta planeta.vechea lume al controlului,manipularii si luptei pentru existenta va fi lasata in urma fara remuscari de catre omenire.Noua lume este cea a iubirii,pacii,armoniei si unitatii.Vom fi toti ca unul in constiinta unitatii.
Aceasta va fi starea de normalitate,in contrast cu ceea ce traim fiecare inca in prezent,dar optimismul si speranta ne va aduce acolo unde ne este locul, langa civilizatiile evoluate ale galaxiei, cu o experienta enorma si de folos intregii galaxii in dualitate.
Mai este putin.....
Drum drept spre Lumina !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.