miercuri, 18 septembrie 2013

Ierarhia ILLUMINATI

  Benjamin Fulford a fost redactor sef la publicatia economica Forbes timp de 25 de ani,raspunzator de zona Asia-Pacific. Cunoaste cca.6 limbi internationale dintre care japoneza foarte bine. Face parte din structurile oculte care lupta fatis cu actuala cabala malefica pentru a le dejuca planurile de instaurare a Noii Ordini Mondiale si sclavizarea omenirii. Are numerosi prieteni intre secretari de stat,fosti presedinti,prim ministrii,ministrii si presedinti de concerne din Asia ,precum si in serviciile secrete din Vest care-i furnizeaza informatii constant despre ,,mersul lumii". 

Au fost multe atentate esuate asupra sa datorita vehementei sale in lupta deschisa cu liderii malefici actuali.Iata ce spune despre asa-zisii Illuminati :
,,Aceasta va necesita un răspuns lung. În primul rând, cred că pentru majoritatea oamenilor cuvântul Illuminati a devenit un termen generic pentru o elită secretă care manipuleaza evenimentele mondiale.
Realitatea este mult mai complicată.Două grupuri m-au contactat, fiecare pretinzând a fi Illuminati.Unul dintre ele spune că s-a opus regulilor secrete ale liniei genealogice satanice de mii de ani.Ei susțin că au început revoluțiile franceză, rusă și americană.Un alt grup autointitulat Illuminati spune că sunt descendenți din Caesar de la Roma si controleaza Vaticanul si Mafia. Acesta este mai bine cunoscut sub numele de loja P2 ( Propaganda Due ) a Vaticanului. Împreună, ei plănuiau un guvern mondial fascist cunoscut sub numele de Noua Ordine Mondială. Li s-au opus familiile regale din Europa consangvinizate care cred ca apartin de Ordinul Lumea Veche.
Până de curând, nu a existat conducere unică, cele 5 persoane cheie din varf : David Rockefeller, George Bush Sr., Evelyn Rothschild, Regina Elisabeta și Papa.În jurul datei alegerilor lui George Bush Jr. și auto-provocatului atac terorist 9.11, 2001, s-au despărțit în două facțiuni: facțiuniea razboiului impotriva terorismului și facțiunea încălzirii globale.Facțiunea războiului impotriva terorismului a fost Noua Ordine Mondială și fracțiunea Incalzirea globala a fost Ordinul Lumea Veche.
Recent, contactele mele cu oamenii de la sau lângă varful structurii de putere din Vest ma duce să cred ca situația reală a devenit foarte complicata din cauza unei tranziții de putere.O paralelă bună este o trupa de hiene, care a pierdut liderul său alfa. Pentru un timp, nu există lupte interne complexe intre facțiuni si ce se întâmplă este greu să-mi dau seama.
Asta se datorează faptului că un grup din Asia de Vest a fost decis sa preia conducerea planetei și a început să distruga ambele facțiuni. Ei au făcut foarte bine și rezultatul a fost o alianta de 180 de natiuni intitulata BRICS (Brazilia, Rusia, India, China și Africa de Sud).
Președintele Obama a fost foarte limitat în ceea ce el ar fi putut face în timpul primului său mandat, din cauza puterii celor două facțiuni secrete.El a fost creat pentru a fi o marionetă care ar putea păcăli popoarele de culoare ale lumii să creadă că el era liderul mondial, și nu bărbații albi vechi, cum ar fi George Soros, Rockefeller David și George Bush Sr., care au tras toti sforile lor.
Recent însă, situația sa schimbat.Sursele mele imi spun ca familia Rockefeller a fugit într-o insulă în apropiere de Fiji ,Bush a încercat să fugă în America de Sud, dar au fost opriti.Obama este acum liber să facă mai mult decât a putut, în primul său mandat.Cu toate acestea, un președinte american trebuie să reprezinte stabilirea consensului, în special la adresa complexului militar industrial, astfel ca Obama este inca destul de lipsit de putere.
O altă modalitate de a înțelege ceea ce se întâmplă în Occident este să realizeze că are o personalitate multiplă. O parte din Vest se gândește la sine, ca moștenitor a culturii grecești (știință și democrație) și Roman (drept și putere militară). Cu toate acestea, o mare parte din elita gândesc la ei înșiși ca moștenitori ai babilonienilor sau culturii egiptene, care au fost conduse de regi Dumnezei.Tradițiile babiloniene și egiptene, sunt asociate cu societățile secrete oculte, sclavia, finanțele, breslele și satanismul ".

Benjamin Fulford – februarie 2013

   Drum drept spre Lumina !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.