duminică, 29 septembrie 2013

COBRA : Sunteti gata pentru Eveniment ?

Cobra, dupa cum probabil stiti, este liderul unei importante miscari spirituale si
de actiune numita Miscarea de Rezistenta, organizatie care actioneaza pentru dejucarea planurilor malefice ale cabalei si care este in legatura si actioneaza la unison cu fortele civilizatiilor ET benefice care ne supravegheaza. Foarte activ in ultima vreme, a tinut conferinte publice in importante vortexuri energetice planetare precum si meditatii la unison pentru grabirea asa-zisului "Eveniment", adica inceperea operatiunilor de arestare a varfurilor piramidei elitei malefice care a subjugat planeta si omenirea in ultimii mii de ani si schimbarea cursului evolutiv planetar. Au avut loc conferinte la Londra intre 15 - 17 februarie, Roma intre 15 - 17 martie, Zurich intre 19 - 21 aprilie, si urmeaza Irvine, California intre 24 - 26 mai. El ne informeaza asupra evenimentului major care va avea loc foarte curand.
Nici o autoritate umana nu va decide cand acest "Eveniment" se va-ntampla. Ultimul cuvant atunci cand "Evenimentul"este gata sa se-ntample vine direct de la SURSA. Acesta este un eveniment de importanta cosmica. Ultima planeta prinsa de fortele intunericului este pe cale de-a fi eliberata si acest lucru va trimite valuri de Lumina in intreaga Galaxie.
Chiar inainte de "Eveniment", Sursa va trimite un puls de Lumina iar Confederatia Galactica si Pleiadienii vor instrui 300 de agenti activi din Miscarea de Rezistenta de pe suprafata planetei noastre de a contacta persoanele-cheie din interiorul armatei in vederea aplicarii legii si atunci operatiunea va incepe.
Dupa ce operatiunea va fi finalizata cu succes, ar putea exista oameni care sa profite de situatie, prin stabilirea propriilor guverne si confiscarea fondurilor( este vorba de acele fonduri care deja exista si vor fi puse la dispozitia tuturor tarilor pentru pornirea noului sistem financiar si demararea noii economii in folosul oamenilor). Deoarece cabala va fi luata in grija fortelor Luminii, lacomia umana si dorinta de putere va fi exterminata. Ele sunt o parte a caracterului pentru un anumit procent din populatia umana neiluminata. Sigur ca Miscarea de Rezistenta cunoaste cine sunt acei oameni, actiunile lor sunt monitorizate si nu li se va permite sa profite de situatie.
Pana cand va fi atins un anumit grad de constientizare pe planeta, Miscarea de Rezistenta va lucra in spatele scenei pentru beneficiul omenirii. La un moment dat, cel mai probabil cu putin inainte de primul contact cu extraterestrii pozitivi, aceasta se va face publica. Ei au creat un fond de 120 trilioane de dolari (120.000 de miliarde), care va fi dat omenirii, impreuna cu alte pachete de prosperitate. Ei sunt in posesia unor tehnologii foarte avansate, cea mai mare parte de origine extraterestra. Ei vor oferi o asistenta de fundal in a pune mai departe 6000 de inventii la dispozitia omenirii, care au fost create de genii din intreaga lume si au fost suprimate de cabala malefica.
In aceasta perioada Lumina a crescut constant pe planeta si continua sa creasca zi de zi iar schimbarea este iminenta.
"Evenimentul Flash" este exact un "flash" de energie Divina din Sursa, care trece prin soarele central galactic (steaua Alcione) si va fi primit de Confederatia Galactica (mai ales Pleiadienii) si care se va transforma in informatii trimise "lucratorilor in Lumina" din cadrul Miscarii de Rezistenta. La primirea informatiilor, aproximativ 300 de membrii operativi vor lua legatura cu fortele intunecate pentru a vedea daca sunt dispuse sa coopereze. Daca nu, vor fi izolate. Toate aceste lucruri se vor desfasura foarte rapid. Din momentul Flash-ului Divin, Evenimentul va dura 15 minute.

Nu va fi niciun anunt, nici mass-media nu va fi implicata. Acest lucru, doar se va-ntampla. Aceasta va fi o surpriza pentru toata lumea, nu in ultimul rand a cabalei. Acest lucru se poate intampla in orice moment. Atunci cand vom simti o energie puternica.
Dupa "Eveniment" lucrurile vor urma o anumita ordine. Vom avea un nou sistem financiar echitabil si echilibrat ; va fi devoalata adevarata istorie a planetei noastre ; vor fi lansate noile tehnologii bazate pe energia libera ; va fi un nou salt in Ascensiune pentru umanitate ; va fi un guvern interimar temporar care va pregati noile alegeri. Atunci vom fi pregatiti progresiv pentru Primul Contact cu Familia noastra Galactica.
Primul Contact va fi cu Pleiadienii. Asa cum specifica si Tolec, reprezentantul Consiliului Andromeda, primele civilizatii care vor lua contact cu noi sunt umanoide si sunt de pe planetele Ventra, Nikotae, Toleka si Ritol. Puteti gasi, la momentul respectiv activarea programului de vizite in masa, in fiecare tara de pe glob aici:
http://www.andromedacouncil.com/AndromedaCouncil-VisitationSchedule.html
In programul de vizitare este si Romania, desigur.
[ Acest program de vizitare este anuntat de reprezentantii Consiliului Andromeda (ambasadorul Tanka Wheneh, diplomatul Maka Nahiweh si vicepresedinta Tania Piekae), prin intermediul lui Tolec.]
Atunci va fi oficial Primul Contact. Mai tarziu va fi Contactul in masa. Mai tarziu, dupa acestea vor aparea Maestri Inaltati.
Intensitatea crescuta pe care o simtim cu privire la tot ce se-ntampla, este un semn ca lucrurile se misca mai repede si ca ne apropiem de "Eveniment".
Acestea sunt grupurile malefice ale cabalei care ne tin ostateci pe planeta noastra frumoasa. Ei creeaza violenta si durere, iar noi platim pretul (in mare procent datorita ignorantei noastre) :

Factiunea Iezuita - Cea mai mare parte o gasim la Vatican. Munca lor este de control al mintii - controlul oamenilor. Ei utilizeaza indoctrinarea religioasa despre pacat si iad si sunt in spatele multor operatiuni de control al populatiei. Ei controleaza educatia (cum specifica si David Icke, este una din trinitatea malefica a cabalei care controleaza latura ideologica a lumii, celelalte fiind financiara, in City of London si militara la Washington DC).

Factiunea Rothschild - Este cea care gestioneaza banii pentru iezuiti. Aceasta factiune s-a infiltrat in totalitate in medicina moderna prin nenumaratele programe de vaccinare. Ideea lor este de a ne pastra pe noi, cei multi ca sclavi de lucru. Exista alternative de vindecare pentru toate bolile si acestea vor fi eliberate pe scara larga cat mai curand.
Aceasta factiune a dezvoltat vaccinuri in lagarele naziste din al 2-lea R. M. iar intre 1945 si 2010 am primit aceste "biochips" implantate prin vaccinuri. Functia lor era de a ne lipsi de abilitatile constiente si vointa, de a ne transforma in "zombie". Miscarea de Rezistenta a eliminat pana acum aceste "chip-uri".

Factiunea Rockefeller - Circa de 2000 de oameni implicati in medicina, stiinta, nazistii (probabil factiunea Bush) si tehnologie. Exemplu: fuorizarea apei (in SUA, in Europa nu a fost aprobata, dar ingeram in fiecare zi din pasta de dinti si produse cosmetice). Fluorul este o substanta neurotoxica care provoaca leziuni cerebrale severe si interfereaza cu functionarea creierului. Afecteaza nivelul IQ-ului, provoaca cancer osos si afecteaza tiroida si rinichii.

Archonii - Sunt fiinte energetice non-umane. Ei nu sunt reptilieni. Putini se manifesta fizic in corpurile fizice ale familiilor Nobilimii Negre din Italia, unii dintre politicieni si de la Vatican.

Reptilienii - Ei sunt slujitorii archonilor. Ei au pus presiune pe punctele slabe ale oamenilor, lucrand pentru a incuraja oamenii sa bea mai mult, sa le fie teama, etc. Reptilienii pot fi gasiti atat in planul fizic cat si in planul astral. Miscarea de Rezistenta a lucrat intens pentru eliminarea acestora.

Blobs - Acestea sunt ca Amoeba - precum calutii de mare - entitati plutind in planul astral. Ele fac ce li se spune sa faca. Ele se conecteaza la campurile energetice umane si controleaza emotiile. Sarcina lor este de a creea conflict intre oameni, in special in sentimentele calde dintre cupluri. Avem puterea in noi insine pentru a respinge aceste emotii cu vointa noastra.
Cabala avea planuri avansate pentru initierea unei false "invazii extraterestre" pentru a speria omenirea. Acestea au fost anihilate de catre Miscarea de Rezistenta.
Rothschild controleaza Europa, Rockefeller controleaza SUA, iar Iezuitii restul lumii.
Miscarea de Rezistenta, aici pe Pamant, este conectata la o confederatie mult mai mare de fiinte galactice. Se poate spune ca Miscarea de Rezistenta impreuna cu Pleiadienii, este o factiune intr-o confederatie cunoscuta sub numele de Alianta Gardienilor. Cobra descrie acest grup ca o confederatie de rase pozitive din interiorul acestei galaxii, care au denumiri diferite. El subliniaza ca nu este important numele, ci faptul ca exista mii si mii de rase ET pozitive care au atins un nivel inalt de evolutie si care nu mai au nevoie de negativitate in experientele lor de viata. Ei au creat o confederatie.
Cobra a explicat ca din punctul de vedere al confederatiei, planeta noastra este ca o celula canceroasa intr-un corp sanatos. Ultima celula de cancer din galaxie trebuie vindecata si va fi. Planeta noastra a fost ultimul bastion al fortelor intunecate din acest univers.
A fost nevoie ca cei mai calificati razboinici galactici sa se incarneze aici in ultima suta de mii de ani. Motivul este ca se stia ca aceasta planeta era cel mai dur loc si cel mai dificil de a o elibera. Cele mai avansate suflete cu cele mai mari abilitati posibile au fost intrupate aici tocmai pentru acest scop.
Cobra a explicat ca a existat un anume fel de testare care a determinat ca aceste suflete sa se incarneze aici sau nu. Nu au existat multe planete in galaxie sub un control atat de puternic al fortelor intunericului. Pamantul a fost una dintre cele mai dure - o provocare enorma atat datorita dificultatii de a o elibera, cat si dificultatii datorata frecventei de vibratie foarte joasa care exista aici.

Grupurile pozitive de la suprafata  Militarii pozitivi - din SUA, Rusia si China care vor fi in spatele scenei furnizand tehnologie, transport si logistica la "Eveniment".

Templierii - ascunse sub templul lui Solomon exista informatii din timpul lui Iisus care ar ameninta biserica in mod major. In trecut, Cavalerii Templieri au fost arestati si mare parte ucisi de cabala, intr-o zi de vineri 13. Cei cativa care au scapat au mers in Scotia unde au infiintat francmasoneria. La acel moment Templierii negativi au mers in Italia si au devenit Illuminati.
[Nota redactiei AIM: Ca intotdeauna, va recomandam sa aveti discernamant atunci cand cititi orice informatii care par noi; despre francmasonerie s-a scris foarte mult deja, si s-au adus multe dovezi incontestabile care demonstreaza ca secta satanica a francmasoneriei s-a inconjurat de o sumedenie de asa-zise "mistere" initiatice si ritualuri care vor sa para autentice, dar nu sunt decat inchipuiri menite de a "aburi" pe cel novice si nestiutor. Pana la proba contrarie, francmasoneria este si ramane o secta satanica folosita permanent de Cabala pentru planurile ei malefice.]

Societatea Dragonul Alb - acesta este un grup de familii antice chineze. Rothschild lupta sa taie puterea lor. Ei doresc China inapoi. Aici exista sentimente amestecate, unii dintre ei doresc o China totalitara. Este implicata in lupta pentru introducerea noului sistem financiar. Aceste familii au deja fabrici care dezvolta energia libera acum. Tehnologie care ne va incapea in palma.

Fratia Stelei - acestea sunt fiinte avansate. Ei lucreaza prin proiectia asupra mintii celor care sunt gata sa aduca idealurile inalte ale Luminii, la populatia umana. Nu sunt multi dintre ei pe Pamant.

Ordinul Stelei - acesta este un grup de lucru de 144.000 de fiinte din timpul Atlantidei, care s-au oferit voluntar pentru a lucra la transformarea intunericului in lumina. Ei se incarneaza din nou si din nou pentru a ajuta. Fiecare fiinta are un set unic de competente pentru eliberarea planetara. Dupa "Eveniment", omenirea va avea nevoie de vindecare, iar ei vor lua parte la aceasta. Grupul este ca o "mandala" complexa (desen arhetipal care reprezinta cheia sau portalul de accesare universala a unor energii subtile majore din Creatie - este specifica budistilor si yoghinilor), din forme individuale. "Sfantul Graal", un potir din Moldavite este o reflectare a acestui grup si are 144.000 de fatete slefuite, fiecare continand un cod pentru sufletele care trebuie sa se trezeasca (spiritual). Acesta este in siguranta pastrat de catre Federatia Galactica.

Grupul celor 15.000 de Fiinte - este un grup de fiinte incarnate din timpul Atlantidei, pentru a ajuta la vindecarea de "separare". Ei continua sa se incarneze din nou si din nou, in acest scop. Acest grup include Buddha, Christos, Templierii si Lucratorii in Lumina. Cand aceasta planeta va fi eliberata vom intra in cel de-al 3-lea Atlantis. Paradisul final pe Pamant cu orase de Lumina si tehnologii foarte avansate. Acesta este o parte a planului. Cand St. Germaine a fost incarnat ca Francis Bacon, a vorbit despre acest moment. [Nota redactiei AIM: Este cunoscuta legatura stransa pe care Francis Bacon o avea cu francmasoneria, conform Wikipedia. Organizatia Rozicruciana AMORC afirma ca Francis Bacon era conducatorul (cu titlu de Imperator) al Ordinului Rozicrucienilor pe intreg continentul european. Francmasonul Leo Zagami, auto-intitulat "expert in ritualuri ezoterice", afirma ca gruparea Illuminati descinde din rozacrucieni si templieri, de parca asta ar mai putea "indulci" imaginea dezastruoasa pe care o au Illuminati. Ca si multe alte organizatii asa-zis "ezoterice", rozacrucienii nu sunt decat "o miscare abila", de scena, a francmasoneriei.]

Palariile Albe - persoana cu numele de cod "Michael" este membru al Palariilor Albe. El a fost fortat sa intre in subteran, atunci cand cabala a fost in cautarea sa. Ei sunt in intreaga lume, unul foarte cunoscut este Benjamin Fulford. Asupra sa au fost nenumarate tentative de asasinat. A fost redactor sef la revista economica Forbes 20 de ani. Cobra are contacte regulate cu membrii acestui grup care lucreaza in pozitii de top, administrative si financiare de sprijin la nivel mondial a Miscarii de Rezistenta.

Lucratorii in Lumina - oamenii care invoca Lumina si lucreaza cu Lumina. Coloana vertebrala a Miscarii de Rezistenta.

Fortele Luminii

Confederatia Galactica - este un grup de fiinte, calatori interdimensionali. Este supraveghetorul evolutiei pe planete. Este o uniune liber consimtita din toate rasele care au iubirea ca stare a lor naturala. Ele exista dincolo de dualitate. Ei raspandesc doar dragoste. Exista cca. 200.000 de specii in galaxia noastra, iar 70 % sunt umanoide. Fara interventia lor noi nu am mai fi existat pe aceasta planeta.

Comandamentul Ashtar - este un grup din cadrul Confederatiei Galactice, care are misiunea de a elibera planeta Pamant. Ei sunt in milioane de nave in jurul Pamantului cu diametre de la 5-10 metri, pana la mii de metri. Ocupa pozitii strategice si sunt gata sa intervina la momentul potrivit.

Pleiadienii - Cobra este un pleiadian incarnat. Ei l-au contactat de cand era copil. Ei au cele mai stranse legaturi cu omenirea (in ADN cel mai mare procent este pleiadian). Multi pleiadieni au fost maestri spirituali sau profeti.

Siriusienii - unii s-au incarnat ca oameni si altii ca delfini si balene. Ei sunt ingrijitorii apei. Ei sunt foarte constienti de misiunea lor. Se ascund in oceane si lucreaza la echilibrarea placilor tectonice.

Mai sunt Andromedanii (fiinte din galaxia vecina Andromeda) [a nu se confunda cu Consiliul Andromeda - nota redactiei AIM] si Arcturienii, foarte evoluati, fiinte din dimensiunea a 7-a si de asemenea Arhanghelii si Maestrii Inaltati... si multi altii.

Dupa cum am observat, Universul ne cheama ACASA. Familia noastra galactica ne ajuta sa scapam de intunericul care a tinut planeta de mii de ani in chinga fortelor negative. Nu ramane decat sa participam cu mai mare daruire la meditatii, pentru implementarea Luminii pe Pamant, avand confirmarea ca de-acum in orice moment se poate declansa "Evenimentul" prin care ne vom elibera si vom exista intr-o lume pe care omenirea nu a mai trait-o niciodata... Asa sa Fie !

Drum Drept spre Lumina !

Sursa : veritasgalacticsweden.net

Un comentariu:

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.