duminică, 15 septembrie 2013

CHEMTRAILS – mijlocul de decimare a populatiei mondiale - destainuirile unui biolog american-

Un om de stiinta american,care a lucrat in structurile secretizate din domeniul biologiei si
virusologiei,si care nu-si declina identitatea de frica represaliilor asupra sa sau membrilor familiei sale rupe tacerea.Chemtrails sau ,,darele chimice "lasate de avioane pe cerul planetar si vaccinarile sunt mijloacele prin care cabala isi duce la indeplinire planul de reducere a populatiei planetare pentru a fi mai usor de supus scopurilor malefice ale lor.

Prin aceste mijloace se pulverizeaza in atmosfera virusi ,metale grele( aluminiu,bariu,etc.) si agenti patogeni pentru a provoca epidemii la scara planetara ( citititi articolul meu despre acest subiect tot pe acest site : ,,Chemtrails – darele mortii ").Iata ce spune el :
,,Am un mic cerc de prieteni care au fost sau mai sunt,in pozitii cheie in cadrul agentiilor guvernamentale militare si nu numai.Acestia activeaza in cadrul unor agentii de nivel mediu,oameni de stiinta si analisti,care prin pozitia lor pot vedea zilnic ce activitati se desfasoara in cadrul acestor agentii.Fiecare din contactele mele a fost in masura sa-mi furnizeze o parte din acest puzzle,dar,in mod separat niciunul din ei nu intelege intreaga poveste.Dupa ce am pus cap la cap aceste informatii,toata aceasta conspiratie ma sperie,deoarece nu exista niciun loc unde sa pot merge cu ele ( excluzand internetul ),este ca si cum mi-as semna sentinta mea la moarte.
Aceasta problema intreaga a chemtrails este legata de planul de reducere a populatiei lumii la aprox.450 – 500 milioane de locuitori,incepand cu SUA.
Oamenii care sunt implicati in aceasta pulverizare,precum si cei care iau parte la restul planurilor,sunt pacaliti sa creada ca vor fi crutati si ca li se va permite sa traiasca pe acest continent (America de Nord) in calitate de administratori si ingrijitori.Am inteles ca aproximativ 150 – 200 de mii de oameni sunt proiectati a fi necesari in scopuri de intretinere si acestia nu vor fi americani.Cei care au planificat asta se tem de o eventuala revolta,astfel ca lucratorii vor fi adusi din Europa sau Asia.
Pe internet,guvernul inprastie zvonuri precum ca aceste chemtrails fac parte dintr-un program secret pentru a proteja SUA de un eventual atac biologic.Nimic mai fals ! Planul este de a sensibiliza populatia SUA vaccinand-o cu tulpini neletale de gripa de tip A,in timpul sezonului gripal.
In fiecare an ,guvernul SUA ,,ghiceste "care tulpini de virusi sunt cel mai probabil sa se raspandeasca.Curios,nu-i asa ? In acest sezon de gripa guvernul a protejat populatia cu un vaccin trivalent ,care a inclus A/Beijing/262/95,adica H1N1 si A/Sydney/5/97,adica H3N2.Acesta continea si antigenele hemaglutinin.Pentru cei care nu sunt familiarizati,H si N se refera la proteinele atasate pe partea exterioara a virusului, hemaglutinina si neuraminidaza,care sunt responsabile de atasarea virusului ( de celula umana ) si apoi invadarea celulei gazda.
Cercetatorii de la Institutul Medical de Cercetare a Bolilor Infectioase al US Army de la Fort Detrick in Frederick MD,au reconstruit si modificat virusul H1N1,gripa spaniola,facandu-l mult mai mortal decat a fost vreodata ;de exemplu in 1918-1919,cand a fost o pandemie de gripa, care a ucis atunci 20 milioane de oameni pe intreaga planeta si peste 500.000 aici in SUA.Atunci posibilitatile de calatorie nu erau ca in prezent,ganditi-va ce s-ar intampla astazi...
Vaccinurile antigripale contin de obicei virusul mort,pentru a activa sistemul imunitar sa lupte impotriva lui.La un moment dat stocul de vaccin va include modificarea mai letala de H1N1 din 1918,in forma sa vie.Pentru cei mai multi oameni care primesc acest vaccin va fi pur si simplu lovitura lor gripala anuala.Prezenta tulpinii mai ,,blande"in acest vaccin va incetini progresia formei letale H1N1,astfel incat oamenii vor deveni mai lent bolnavi,dar vor muri in cele din urma.Aceasta va lua doar cateva saptamani mai mult.In timp oamenii vor fi purtatori de forma letala a virusului si vor fi afectati si cei cu care se intra in contact,astfel tot mai multi vaccinandu-se,intreaga populatie va fi mai receptiva la infectii deoarece plamanii vor fi fost preconditionati pentru a garanta acest lucru.
Daca va amintiti in anii '68 – '69,gripa Hong Kong de tip A,H3N2 care a ucis 30.000 de oameni numai in SUA.Asta a fost un eveniment de invatare fortuit pentru unii,pentru ca i-a invatat ca gripa ar putea fi teoretic folosita pentru a sterge o populatie dintr-o anumita zona.Dar,in acelasi timp,a subliniat necesitatea de a preconditiona populatia care in mod normal ar fi rezistenta la acesti virusi,de a fi sensibila si vulnerabila.
Prin urmare,dezvoltarea programelor de vaccinare si procedurile aeriene de pulverizare au ca scop preconditionarea populatiei. Scopul substantelor chimice din chemtrails este de a ajuta anvelopa virala sa fuzioneze cu celula pulmonara,permitandu-i penetrarea mai usoara si infectia acesteia.
Probabilitatea ca unii indivizi sa nu fie afectati de tulpina letala a virusului H1N1 dupa toate aceste masuri este destul de mica.Trebuie sa amintim ca in acest moment,personalul militar a fost imunizat impotriva unei varietati de agenti patogeni,inclusiv bacilul antrax.
Pentru acele zone izolate geografic in care gripa nu-si face ,,treaba",este o chestiune destul de simpla pentru a pulveriza sporii de antrax si a fi inhalati de catre oricine mai respira.Pulverizarea antraxului va veni ,probabil,sub pretextul unui program de protectie impotriva gripei spre a-i salva pe cei inca in viata dupa epidemie.Militarii care au fost expusi sau au intrat in contact cu civilii ,vor astepta cu nerabdare vaccinarea.
Trebuie sa subliniez faptul ca acest scenariu este de ,,ultima instanta".Cei care orchestreaza planul nu vor dori sa foloseasca antraxul pana cand toate celelalte posibilitati nu vor fi epuizate,deoarece sporii de antrax rezista mult in timp.Pentru a pulveriza peste o zona sau teritoriu antrax,acesta devine periculos pentru utilizarea de catre om a acestei zone,cel putin pentru cei neimunizati.
De ce credeti ca agentiile reintroduc animale salbatice si pesti in anumite teritorii care nu au mai fost vazute de generatii ? Este tot o parte a planului elitei de a restabili viata originara a campiilor si padurilor nelocuite.Desigur va dura ceva timp pentru a curata locul si a distruge poate o multime de orase mici,care altfel ar putea fi considerate o pacoste asupra peisajului,dar, pentru elita globala,acesta va fi un pret mic pe care noi trebuie sa-l platim pentru imensa lor bucurie".
Acestea au fost afirmatiile .Dupa cum ati remarcat, se confirma faptul ca elita are un plan concret de exterminare a cel putin 2/3 din populatia planetei atat prin darele chimice carora aproape nimeni nu le acorda importanta,afirmand ca sunt lasate de catre motoarele avioanelor,cat si prin programele de vaccinare lansate cu atata insistenta de catre guverne cat si de catre organizatii ce activeaza in domeniul sanatatii.
Ce trebuie sa facem ? Sa ne informam unii pe altii,sa nu ne vaccinam in niciun caz noi si familiile noastre,sa ne hranim cat mai sanatos posibil,in caz de viroze sa ne tratam cu remedii naturale,plante,tincturi,produse apicole,etc.,prin meditatii si rugaciuni sa ne ridicam nivelul de vibratie.Sa profitam de aceasta perioada de transformare majora a fiintei umane pe toate nivelurile,astfel incat procesul celular de trecere de la baza pe carbon in cea de siliciu sa se desfasoare cat mai usor,iar constiinta noastra sa expansioneze cat mai mult cu putinta.Atunci nimic nu ne va mai afecta din planurile malefice ale cabalei,dar sa nu uitam ca ei sunt acum ca niste fiare incoltite care sunt in stare de orice....
   video si aici :  http://www.youtube.com/watch?v=a2x6TEeknfo  
 Cateva informatii in plus. La un bar din McMinnville, Oregon, un pilot beat, pentru a impresiona o femeie a facut cateva destainuiri de exceptie. El spune ca participa la operatiuni secrete de circa 10 ani. Evergreen Air este o companie privata de top care colaboreaza cu CIA pentru operatiunile ,,chemtrails " din SUA. Aceasta actioneaza din baza Marana Air Park, in apropiere de Tucson , Arizona si McMinnville Oregon, aproape de Portland. 

  Darele chimice pulverizate de avioanele acestei companii contin aluminiu, bariu si alte componente care contribuie in mod direct la bolile respiratorii si la schimbarea aciditatii solului. Aceasta companie actioneaza din peste 100 de baze si are peste 4500 de angajati. Aceasta companie utilizeaza de asemenea baza CIA, Pinal Air Park, Arizona, care are un regim de secretizare asemanator cu Zona 51 si este condusa asemanator ca o baza militara. Evergreen International isi lauda avioanele lor, spunand ca au o capacitate de 7 ori mai mare decat avioanele cisterna ale pompierilor, iar chemtrails sunt pentru a preveni incalzirea globala si a grabi moartea a milioane de fiinte umane.
Aceasta companie face exceptie de la legile de zbor internationale, avioanele ei putand zbura oriunde si pot deasemenea sa se abata de la culoarul de zbor fara consecinte. Purtatorul de cuvant al acesteia este Philip Lader care este membru CFR ( Consiliul Relatiilor Externe, una din organizatiile cabalei prin care se implementeaza Noua Ordine Mondiala). El a lucrat sub actualul sef CIA Leon Panetta, pe vremea presedintelui Bill Clinton.
Operatiunea eugenica a chemtrails a avut asistenta din partea organizatiei Mitre,nonprofit care gestioneaza Administratia Federala a Aviatiei, Homeland Security si IRS. IRS face parte din Federal Rezerve si este ca o curea de transmisie in conducerea acestei conspiratii.
CIA este bratul care pune in scena conspiratiile CFR ( Consiliul Relatiilor Externe ). 
Dupa cum observam adevarul tot iese la lumina cu toata secretizarea lor. Traim vremuri de trezire spirituala in masa.Acest proces este in crestere cu fiecare zi ce trece si acesta nu poate fi oprit de catre acest grup malefic sub nici-o forma. Totul face parte din planul divin cu aceasta planeta si civilizatia umana.      
      Drum Drept spre Lumina !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.