duminică, 15 septembrie 2013

CHEMTRAILS – dârele morții și în România

Cu toate informatiile revelate in ultimii ani ,oamenii sunt tot mai constienti ca pana la urma ,,teoria conspiratiei,,cum le place unora sa-i spuna, de fapt , nu este teorie ci ea exista cu adevarat. Printre problemele existente deja ,ca de exemplu: chimizarea alimentelor, a apei potabile, folosirea fluorului in pasta de dinti avand ca efect calcifierea glandei pineale(care este raspunzatoare de trezirea spirituala a fiintei), precum si multiple efecte fiziologice negative, in care sunt implicate concernul Du Pont si IG Farben, mai exista un fenomen care nu se mediatizeaza indeajuns, cel putin la noi in tara.Este vorba de ,,chemtrails,,sau dare chimice pe cer.
Acest fenomen a aparut pentru prima data prin anii 1995-1996 in SUA.A fost
sesizat de anumiti biologi si oameni de stiinta independenti, in urma cercetarilor individuale. In urma sesizarilor institutiilor guvernamentale din domeniul aviatiei civile, armatei, sanatatii, ori primeau raspunsuri evazive ori nu-l primeau deloc.
Asta i-a facut sa aprofundeze mai mult aceasta problema , iar concluziile sunt bulversante.
Despre ce este vorba : Avioanele in urma lor lasa niste dare pe cer. Acestea se numesc contrails, adica dare de condensare, toata lumea este obisnuita cu ele si stiu ca acestea se formeaza datorita eliberarii gazelor in urma arderii kerosenului in turboreactoarele avioanelor. Aceste dare,daca le privim, se mentin cateva secunde, apoi dispersandu-se in atmosfera. Diferenta dintre chemtrails si contrails este ca darele chimice se mentin chiar si cateva ore in atmosfera si mai mult, se latesc din ce in ce mai mult.

Surpriza biologilor americani a fost , cand dupa sesizarea fenomenului, statistica departamentului sanatatii din zonele respective indica o crestere a virozelor de tot felul, a bolilor de plamani si nu numai. Aceste substante dupa persistenta lor in atmosfera, cad pe sol si cateva probe de pe sol si de pe plante intr-un laborator privat au scos in evidenta faptul ca este vorba de metale grele si diferite substante chimice deosebit de toxice , precum si atentie : ,,agenti biologici patogeni in stare latenta,,. In urma unei analize logice,concluzia este clara : Prin imprastierea acestor elemente in atmosfera ,cabala care guverneaza din umbra intreaga planeta, isi duce la indeplinire planul , conform ideologiei ,,eugeniei,,de reducere drastica a populatiei planetei, la vedere, cu mijloace deosebit de eficiente(de la altitudinea de 7000-10000 de metri se acopera o suprafata mare de sol), iar profiturile corporatiilor farmaceutice cresc considerabil. Edificator vedeti acest film tradus aici : http://vimeo.com/29098107#at=0
De asemenea sa nu uitam campaniile de vaccinare, care de asemenea fac parte din programul de reducere a omenirii. Unul din cei mai vehementi si eficienti biologi care a dezvaluit lumii prin conferinte, documentare carti si articole scrise acest genocid la vedere si ,,legal,,orchestrat din umbra de cabala malefica este Leonard Horowitz.Toate acestea pot fi gasite pe internet , exemplu aici: http://www.ethosworld.com/library/Leonard-G.-Horowitz-Emerging-Viruses-AIDS-&-Ebola-Nature,-Accident-or-Intentional-(1996).pdf 
Este foarte important sa ne anuntam unii pe ceilalti, sa ne protejam , pentru ca sistemul medical este in slujba acestor criminali care, in curand sa speram ca vor fi judecati pentru faptele lor. Exemplu , Apelul dr.Rath, vizionati aici: http://www.youtube.com/watch?v=WIvmpHawDlY&feature=player_embedded
Personal, acum vreo 2 ani in urma am sesizat acest fenomen, care are loc si in Romania. Coincidentele au inceput sa-mi apara atunci cand sesizam chemtrails-urile pe cer, iar dupa cateva zile pe toate canalele de stiri se facea anuntul ca o noua gripa loveste Romania. Credeti ca intamplator ? Eu nu cred in intamplare ci doar in legea cauza – efect si atunci toate se leaga. In materialul de fata toate pozele sunt facute de mine deasupra Bucurestiului si Brasovului....

In ultimii ani poate ati sesizat numeroase campanii disperate de vaccinare a copiilor si populatiei atat la nivel mondial cat si national si vehementa unor marionete ale corporatiilor farmaceutice , atat din mediul politic cat si medici de a ne vaccina. Dragilor,pentru voi si copiii vostri ,nu
mai faceti asta, totul este o manipulare si dezinformare planificata, ganditi-va ca in ciuda avansarii biologiei, geneticii, si in general a stiintei, omenirea este tot mai bolnava, noi boli apar in fiecare an si noi cheltuim tot mai mult pe medicamente care nu ne insanatosesc ci ne fac dependenti de un sistem care nu trateaza cauza ci doar efectul pentru a spori profitul. Indreptati-va spre tratamentele naturiste si produsele naturale, o alimentatie cat mai mult posibil naturala. Dealtfel,singura modalitate de a ne proteja impotriva chemtrails este de a ne intari sistemul imunitar si a ne ridica nivelul propriu de vibratie al fiintei.
Revenind la chemtrails, aceste operatiuni se fac in cel mai mare secret, foarte putine persoane avand acces la orchestrarea lor. Tehnic, acestea se pun in aplicare prin pulverizarea de la nivelul aripilor avionului a acestor substante de catre avioane cisterna specializate, sau chiar din avioane de marfa in fuselajul carora sunt atasate recipiente pline , comandate probabil automat prin computere, astfel incat pulverizarea sa se declanseze doar deasupra zonelor intens populate.Dealtfel personal am observat asta deasupra Brasovului, dupa ce avionul iesea din zona intens populata, pulverizarea se oprea, iar avionul lasa in urma contrails care dupa cateva zeci de secunde se evaporau.

O alta metoda de a imprastia aceste substante nocive este cea directa. Adica aceasta este introdusa direct in combustibilul avionului si astfel este imprastiata de turbina motoarelor avionului. Puteti viziona aici o filmare facuta dintr-un avion militar deasupra unui KC-10 si se vede clar cand este cuplata si decuplata pulverizarea http://www.youtube.com/watch?v=bSSWnXQsgOUSi avand in vedere ca cei mai mari producatori de kerosen se afla sub ,,tutela,,familiei Rockefeller, care sunt promotorii Noii Ordini Mondiale , de ce oare nici nu ma mira ? Si sa mai dau cateva nume,de exemplu actionari la IG Farben este Madeleine Albright care este vestita cu campania de vaccinare in Africa in urma careia milioane de copii s-au imbolnavit de SIDA , ca de altfel si campania din Romania care tot sub egida ei a fost finantata si cu acelasi efect si de asemenea Donald Rumsfeld, fostul secretar al apararii care a facut profituri imense din corporatiile farmaceutice la care este actionar si care nume il gasim deasemenea in organizatiile prin care cabala actioneaza la vedere cum sunt Bilderberg, Consiliul Relatiilor Externe,Comisia Trilaterala,etc.

In imaginile alaturate ceea ce par nori, sunt de fapt imprastierea darelor dupa cateva ore,cerul era perfect senin. Si o alta problema de ordin tehnic este faptul ca avioanele care imprastie aceste substante nu urmeaza strict niste culoare de zbor ,care in traficul aerian sunt obligatorii,ele traverseaza spatiul aerian din toate directiile,iar pentru a te abate de la culoar cursa aeriana respectiva trebuie sa aiba o aprobare speciala de la tutela aeriana romana.Deci...??? Guvernantii stiu de acest fenomen ??? ori este tot teoria conspiratiei....???
Aceste intrebari de bun simt trebuie adresate forurilor competente,aduse dovezi si trasi la raspundere pentru genocidul planificat care ni se-ntampla....
Ca si concluzie,spun ca acest fenomen ,la fel ca multe altele,este si-n atentia civilizatiilor extraterestre care ne supravegheaza in aceste momente cruciale din istoria planetei. In numeroase mesaje channeling venite de la Federatia Galactica a Luminii si nu numai, ni se reveleaza faptul ca ,,EI'' actioneaza permanent pentru inlaturarea acestor chemtrails din atmosfera planetei. Intr-un mesaj recent se spunea faptul ca daca nu ar fi facut acest lucru,omenirea acum ar fi trait un adevarat cosmar din cauza raspandirii unor molime la nivel planetar si decesele ar fi fost de ordinul milioanelor.

Avand in vedere prezentul in care ne aflam de mari transformari planetare si a fiintelor umane, am convingerea ca tot ceea ce intreprinde cabala deacum incolo nu va mai avea niciun efect asupra noastra,adevarul iese din ce in ce mai mult la lumina,omenirea se ,,trezeste,,tot mai mult din somnul constiintei si noua lume se naste incet....incet. Noua era ne va pune in postura sa facem alegeri constiente deacum incolo, iar ceea ce a fost negativ si malefic sa fie inlaturat definitiv si sa ne fie o lectie din care am invatat si din care fiecare dintre noi ne-am ridicat mai puternici spre a deveni cu drepturi depline cetateni galactici, fiinte de lumina pe drumul evolutiei spirituale....


Drum drept spre Lumina !

Un comentariu:

 1. Salutari,

  As vrea sa te "contrazic" intr-un aspect, cel putin in urma scurtei mele investigatie legate de Chemtrails.
  Precizez ca eu am inceput sa "studiez" mai amanuntit problema doar anul acesta (2015) si poate tehnologia de acuma imi permite sa te "contrazic".
  Exista o aplicatie "Flight radar" cu care poti vedea toate zborurile din jurul tau. Ehh, eu stateam in primavara-vara cu ochii pe cer si urmaream avionele care lasau dara cea mai "ciudata" pe cer. Puneam radarul pe avionul respectiv si am avut "placerea" sa vad ca acele avioane erau de pasageri si erau de la diferite companii aeriene. Ca exemplu: Turkish Air, Qatar, Tarom (2 ocazii) s.a. .
  Nu se mai rezuma doar la avioane "secrete" ci s-au "upgradat" si cele comerciale :(

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.