joi, 5 septembrie 2013

Bine ați venit

Am creat acest blog pentru informare generala cat mai ,,curata'' posibil, indeosebi pentru cautatorii spirituali si nu numai. Este un site despre spiritualitate, trezirea fiintei umane din adancul ignorantei in care am fost tinuti de cateva mii de ani. Sunt pasionat de ezoterism din anii '90, am practicat yoga, am fost vegetarian, am fost si militar de cariera, iar in ultimii 10 ani am avut timp sa ma informez foarte mult si alaturi de o anumita practica spirituala sa-mi formez asa-zisul discernamant spiritual, in afara caruia orice fiinta umana este ca o frunza in vant,ramanand la voia karmei, iar viata acestora sa ramana in puterea ratiunii reci si false, emotiilor incontrolabile si trairilor negative datorita influentelor nefaste ale actiunii societatii actuale pe toate planurile. 
Va voi oferi informatii foarte recente despre operatiunile negre ale ,,elitei " planetare sau cabalei, cum este denumita de foarte multi informatori de pe planeta, despre proiecte sau tehnologii care sunt cu grija ascunse si care ar putea scoate lumea actuala din criza energetica pentru totdeauna, despre conspiratii, acte fals-teroriste sub denumirea de ,,fals flag" sau steag fals pentru a tine oamenii in frica si panica, aceasta in scopul instituirii Noii Ordini Mondiale. 
Va voi dezvalui multe operatiuni de intoxicare si imbolnavire a populatiei premeditat orchestrate de anumite forte oculte pentru reducerea populatiei la cca. 1/3 din cati suntem in prezent si multe alte subiecte. Victoria Luminii este intr-adevar aproape dar, elita este ca o fiara incoltita si sa nu ne-nchipuim ca vor renunta prea usor la tesatura puterii care au intins-o peste aceasta planeta de mii de ani. Dupa cum probabil stiti, aceasta putere a fost constituita din liniile de sange sau genealogice care isi au originea in vechiul Babilon. Toate familiile regale de astazi precum si multi presedinti alesi asa-zis democratic isi au linia genealogica acolo. Acestia sunt cei ,,la vedere''. Conform afirmatiilor lui David Icke, David Wilcock si altii, mai sus in ierarhia piramidala exista cele 13 familii cele mai bogate din lume dar, ierarhia urca mai departe si se restrange la un grup foarte restrans de fiinte in numar de trei. Apoi mai sus de acestea ar exista o ierarhie nonumana constituita din entitati din alte planuri de existenta malefice care de milenii au avut ca scop inrobirea omenirii. Acestia cu o tehnologie specifica au creat in jurul Terrei o matrice energetica pentru a bloca orice acces al fiintelor umane la planurile inalte vibrational ale Creatiei ( daca ne gandim cati maestri si cu cat efort au reusit eliberarea spirituala sau iluminarea de-a lungul istoriei omenirii...probabil cateva zeci ). 
Acestora s-au alaturat si reptilienii, o rasa foarte inteligenta, superioara noua tehnologic din constelatia Draco ( Dragonul ), care probabil de mii de ani aveau baze subterane si submarine pe Terra si care cu tehnologia specifica mentinea zone cu populatie numeroasa sub un bruiaj electromagnetic permanent pentru a induce frica, teama, si revolta pentru ca natiunile sa traiasca permanent in conflict ( una din zonele importante este Orientul Mijlociu ). 
Toate acestea la ora actuala nu mai exista. Bazele respective au fost distruse anul trecut de catre Consiliul Andromeda cu ajutorul unor tehnologii superavansate specifice, iar reptilienii au fost fie prinsi si vor fi judecati de catre Marele Consiliu Galactic, fie alungati din galaxia noastra. La fel Archonii din planul astral din jurul Pamantului au primit lovituri puternice de la aliatii nostrii galactici, astfel ca in prezent doar marionetele lor Illuminati sau cabala cum sunt denumiti cei ce constitue elita planetara, au mai ramas de inlaturat de la putere si judecati pentru faptele lor. Dar asta trebuie sa o facem noi pamantenii. 

Puterea este la noi. Nu trebuie sa ne mai supunem actualului sistem malefic in care 1% din pamanteni detin peste 80% din bogatiile planetei si mai mult de 80% din populatie traieste la limita saraciei. Fiecare fiinta care s-a nascut pe aceasta planeta are dreptul divin la viata in abundenta si fericire. Planeta ne-a fost data de catre Creator pentru a experimenta si a evolua intr-un corp fizic planul 3D, noua ca si  fiinte de lumina. Tot ce exista la suprafata si in subsolul ei este bun comun al umanitatii, nimeni nu are dreptul sa le confiste si apoi sa ni le vanda printr-un sistem corupt si inechitabil prin care unii traiesc in huzur iar altii muncesc ca sclavii pentru a supravietui. Nu mai credeti mass-media care este in mana lor, nu mai credeti politicienii, incredeti-va doar in intuitia si glasul interior. Inima asa cum spunea si Drunvalo Melchizedek niciodata nu minte. E timpul sa renuntam la ratiune si sa ne cufundam in inima, atunci umanitatea se va ridica din ignoranta, iar cei care ne-au mintit si ne-au manipulat de atata vreme nu vor mai avea niciun succes.

Sa fiti atenti, caci de-acum incolo vor fi orchestrate iarasi operatiuni de tip ,,steag fals'' gen 11.septembrie, atacul din metroul londonez, cel din Boston  si mai recent atacul chimic din Siria. Elita cauta cu orice pret sa provoace al 3-lea razboi mondial. Acesta fiti siguri ca nu va fi. Fratii nostri galactici care supravegheaza planeta si civilizatia umana in acest proces de ascensiune pe un plan vibrational mai inalt, nu vor permite acest lucru. 
In rest de noi depinde trezirea si construirea unei lumi mai bune, a pacii si iubirii, a armoniei , intelegerii si intrajutorarii .

  

Si ca slogan de incheiere al fiecarui articol al meu va spun :
                          Drum drept spre Lumina !

Un comentariu:

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.