joi, 19 septembrie 2013

Bin Laden a murit în 2001, atentatele de la 11 septembrie a fost o operațiune tip „steag-fals”

Fostul deputat adjunct și secretar de stat sub trei administrații diferite, Steve R. Pieczenik,
spune că este pregătit să spună unui mare juriu federal numele unui general de top care i-a spus direct faptul că atacurile de la 11 septembrie au fost o înscenare.

Dr. Steve R. Pieczenik , un informator de top din cadrul guvernului, un om care a deţinut numeroase și diferite poziții influente sub trei preşedinţi diferiți şi încă colaborează cu Departamentul Apărării, a declarat ieri în cadrul emisiunii Alex Jones Show o știre șocantă și anume că Osama Bin Laden a murit în 2001 şi că el a fost pregătit să depună mărturie în fața unui mare juriu modul în care un general de top i-a spus direct că atacul 9/11 a fost o operațiune sub identitate falsă („steag fals”).
Pieczenik nu poate fi considerat că ar fi un „teoretician al conspirației”. El a servit ca secretar de stat adjunct sub trei administraţii diferite, Nixon, Ford şi Carter, în timp ce lucra, de asemenea, pentru Reagan şi Bush senior şi încă mai muncește ca și consultant pentru Departamentul Apărării. Fost Căpitan al Marinei SUA, Pieczenik a obținut două premii prestigioase Harry C. Solomon la Harvard Medical School și în acelaşi timp a obținut doctoratul la MIT (Massachusetts Institute of Technology).
Fiind recrutat de către Lawrence Eagleburger ca secretar de stat adjunct în domeniul managementului, Pieczenik a continuat să-și dezvolte „principiile de bază pentru războiul psihologic, combaterea terorismului, strategia şi tactica de negocieri transculturale pentru Departamentul de Stat american, comunităţile militare şi de informaţii şi alte agenţii ale guvernului Statelor Unite”, în timp ce a elaborat, de asemenea, strategii fundamentale pentru salvarea de ostatici, care au fost ulterior flosite în întreaga lume.
Pieczenik a mai servit, de asemenea, ca senior în tactici politice în subordinea secretarilor Henry Kissinger, Cyrus Vance, George Schultz şi James Baker şi a lucrat pentru campania electorală a lui George W. Bush împotriva lui Al Gore. Palmaresul său subliniază faptul că el este unul dintre oamenii cu cele mai profunde conexiuni în cercurile serviciilor de informații secrete din ultimele 3 decenii cel puțin.
Personajul lui Jack Ryan, care apare în multe romane ale lui Tom Clancy şi a fost, de asemenea, jucat de Harrison Ford în cunoscutul film Patriot Games din 1992, se bazează pe persoana lui Steve Pieczenik.
În aprilie 2002, cu peste nouă ani în urmă, Pieczenik a spus în cadrul emisiunii Alex Jones Show că Bin Laden „era deja mort de luni de zile” şi că guvernul a plănuit să aștepte momentul cel mai oportun din punct de vedere politic pentru a lansa subiectul și totodată cadavrul său. Pieczenik ar fi în poziţia de cunoscător, având în vedere că l-a întâlnit personal pe Bin Laden şi a lucrat cu el în timpul războiului împotriva sovieticilor în Afganistan, pe la începutul anilor 80.
Pieczenik a spus că Osama Bin Laden a murit în 2001, „nu pentru că forţele speciale l-ar fi ucis, ci pentru că medic fiind știu că medicii CIA l-au tratat şi era înscris în registrul secret de informaţii cu sindromul Marfan”, adăugând că guvernul american ştia că bin Laden a fost mort dinaintea invadării Afganistanului.
Sindromul Marfan este o boală genetică degenerativă pentru care nu există nici un tratament permanent. Boala scurtează grav durata de viaţă a suferindului.
El a murit de sindromul Marfan, iar Bush junior ştia despre asta, comunitatea serviciilor și informațiilor secrete ştia despre el”, a declarat Pieczenik, specificând modul în care medicii CIA l-au vizitat pe Bin Laden în iulie 2001 la Spitalul American din Dubai.
El era deja foarte bolnav de sindromul Marfan, aflându-se pe moarte, așa că nimeni nu a trebuit să-l omoare”, a adăugat Pieczenik, declarând că Bin Laden a murit la scurt timp după atentatele de la 11 septembrie în reședința lui din Tora Bora.
În cazul în care vă întrebați dacă comunitatea de informaţii sau CIA s-au ocupat de mușamalizarea acestei situaţii, răspunsul este da, categoric da”, a declarat Pieczenik, referindu-se la declarația ziarului Sunday’s cum că Bin Laden a fost ucis la complexul său în Pakistan și adăugând „Acest întreg scenariu în care veţi vedea o grămadă de oameni care stau acolo și privesc intens și în direct la un ecran mare asasinarea teroristului, acestea sunt prostii”, referindu-se la imaginile publicate de Casa Albă, care pretind să-i arate pe Biden, Obama şi Hillary Clinton uitându-se la operaţiunea de ucidere a lui Bin Laden în direct pe un ecran de televizor.
Este o mare înscenare, o simulare, suntem într-un teatru american al absurdului… De ce facem asta din nou… Omul e mort de nouă ani deja… De ce, în mod repetat, guvernul trebuie să mintă poporul american”, a întrebat Pieczenik.
Osama Bin Laden a fost complet mort, deci acesta nu ar fi putut fi atacat sau confruntat sau ucis”, a declarat Pieczenik, glumind că singurul mod în care s-ar fi putut întâmpla ar fi fost cazul în care forţele speciale au atacat o morgă.
Pieczenik a declarat că decizia de a lansa această farsă a fost luată acum pentru că Obama a ajuns la un nivel scăzut prin prăbușirea rating-ului de aprobare şi din cauza faptului că problema cu certificatul de naștere i-a explodat în față.
A trebuit să dovedească faptul că el e mai mult decât american… trebuit să fie agresiv”, a spus Pieczenik, adăugând că farsa a fost, de asemenea, o modalitate de izolare a Pakistanului, ca răzbunare la opoziţia intensă a programului Predator care a ucis sute de pakistanezi.
Demițând raportul guvernului de asasinare a lui Bin Laden ca o „glumă bolnavă” pe seama poporului american, Pieczenik a spus: „Ei sunt atât de disperați să-l facă viabil pe Obama, să nege faptul că el nu ar fi fost născut aici, orice întrebări sau nereguli cu privire la trecutul său, să-l facă să pară asertiv… pentru ca acest președinte să fie fi din nou ales și astfel publicul american să poată fi păcălit încă o dată”.
Afirmaţia lui Pieczenik, aceea că Bin Laden a murit în urmă cu aproape zece ani, este repetată de către profesionişti ai serviciilor secrete precum şi de numeroşi şefi de stat din întreaga lume.
Bin Laden „a fost folosit în acelaşi mod în care atentatele 11 septembrie au fost folosite pentru a mobiliza emoții si sentimente ale poporului american, în scopul de a merge la un război care a trebuit să fie justificat printr-o naraţiune creată de Bush junior şi Cheney
despre lumea terorismului ”, a declarat Pieczenik.
În timpul interviului de la Jones Alex Show de acum 2 zile Pieczenik a afirmat, de asemenea, că i-a fost relatat direct de către un general important că pe 11 septembrie a fost un ordin de neintervenție militară şi o operaţiune de tip „steag fals” şi că el este pregătit să meargă la un mare juriu pentru a dezvălui numele generalului.
Ei au condus atacurile”, a declarat Pieczenik, numindu-i pe Dick Cheney, Paul Wolfowitz, Stephen Hadley, Elliott Abrams şi Condoleezza Rice, printre alții ce au mai fost direct implicaţi.
Am predat aceste tipuri de operațiuni la Colegiul Național de Război, le-am predat sub toate aspectele și modalitățile de operare, aşa că am ştiut exact ce a fost făcut publicului american”, a adăugat el.
Pieczenik s-a tot repetat că el e perfect de acord să dezvăluie numele generalului care i-a spus despre 11 septembrie că a fost o lucrătură internă, într-un tribunal federal „astfel încât să putem clarifica acest lucru din punct de vedere legal, nu cu stupida Comisie 9/11, care a fost absurdă”.
Pieczenik a explicat că el nu e un liberal, nici un conservator sau un membru de partid de ceai, ci doar un american care este profund îngrijorat de direcţia în care se îndreaptă țara lui.
Mai jos puteți urmări interviul complet cu Dr. Pieczenik :
                                     si aici : http://www.youtube.com/watch?v=TeMlL3ANprI

Poate va ganditi care a fost scopul acestor actiuni de tip ,,steag fals", atat actiunea din 11 septembrie 2001, cat si anuntarea asasinarii lui Bin Laden ( un circ ieftin mediatizat pe care l-am identificat din prima faza ), dar ganditi-va in acelasi timp daca acestea n-ar fi existat, mai exista motivatie internationala pentru ,,razboiul impotriva terorismului " , in care cabala, prin aparatul ei de represiune american, intra peste orice stat suveran si independent pentru a ,,salva" respectiva natiune de asa-zisii dictatori ?
Si dovezile despre multe alte actiuni de acest gen la voi publica in alte articole...

surse : infocon.ro si infowars.com

Drum drept spre Lumina !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.