marți, 26 august 2014

Cobra – Mobilizare pentru meditatie planetara la unison

                                                               
                                                                                                                                                                                                                                                                                         25 august 2014

Momentul Meditatiei Planetare Unite a fost stabilit la 15:00 GMT în fiecare Duminică ( In Romania ora 18.00 ).
Asta înseamnă 11pm Taiwan, 6pm Cairo, 5pm Europa Centrală, 4 pm UK, 11am New York, 10am Houston, 9am Denver şi 8am Los Angeles. Poţi verifica momentul pentru locaţia ta aici: http://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=Planetary+Meditation&iso=20140831T17&p1=215

Este foarte important ca fiecare să mediteze în acelaşi moment al timpului, fiecare făcînd meditatia aşa cum se simte ghidat. Dacă dorim să creăm o rezonanţă mai pozitivă în planul fizic al acestei planete, e nevoie să medităm în acelaşi moment al timpului liniar de care este legat planul fizic. Pentru ca această meditatie să aibă efectul dorit, Masa Critică este de aproximativ 118000 oameni din întreaga lume care fac asta ca obiectiv. Dacă ţinem cont că nivelul de meditatie şi concentrarea nu sînt perfecte, avem nevoie de 144000 de oameni ca Masă Critică. Dacă reuşim să atingem masa critică de oameni care meditează în fiecare săptămînă putem crea schimbări pozitive care să dureze mult timp pentru întreaga societate umană.
De aceea ar fi bine cît mai multe grupuri posibil să se alăture acestei iniţiative. Puteţi să îi invitaţi pe Deepak Chopra, David Wilcock, Ram Dass, Oprah, Eckart Tolle, Children of the Sun, Drunvalo Melchizedek, Gregg Braden... Toţi aceşti oameni au grupuri mari de simpatizanţi care meditează.
Putem să o facem! E nevoie să fie o informaţie virală! Avem nevoie să răspîndim informaţia la milioane de oameni, pentru ca masa critică de oameni care chiar fac asta să fie atinsă. Vă rog să postaţi în site-urile voastre şi blog-uri. Dacă cunoaşteţi vreo alternativă media, o puteţi trimite lor. Puteţi crea grupuri de Facebook pentru grupul vostru local de oameni care fac asta în partea voastră de lume.
 Video :

P.S. Meditatia de Eliberare Săptămînală este un proiect diferit. A nu se confunda cu Meditatia Planetară Unită şi este o meditatie foarte specifică pentru a asista procesul de eliberare planetară. Este programată la ora 19:00 GMT. Se pot găsi mai multe informaţii aici:


  
 Drum drept spre Lumina !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.